חבר´ה תקשיבו ותקשיבו טוב

• פותח הנושא gntk
  • פורסם בתאריך

gntk

New member
חבר´ה תקשיבו ותקשיבו טוב

חסר לכם אבל חסר לכם שאתם נעדרים מהפורום בגלל הלימודים. הפורום הכי חשוב, אחר כך הבית ספר. תאמינו לי, אני יודע יותר טוב מאמא שלכם.... סורי על פתיחת ההודעה אבל רציתי להבהיר עמדה

אתה טועה לדעתי כי...

הפורום לא יקדם אותנו בחיים הלימודים כן וצריך להשקיע כמה שיותר אני לא אומרת שצריך להפסיק להיות בפורום אבל פחות מכמה שהיינו בו בפורום ההאימהות שלנו צודקות ועובדה שזה נכון שנה שעברה כל היום הייתי באתרים של התאומות עוד לפני שהיה הפורום וכאלה אבל השנה אני הולכת להקיע כי כיתה ט זה כיתה ט זו כיתה שצריך הכי להשקיע בגל שאחרי זה הולכים לתיכון הפורום הזה הוא הפורום הכי פצצתי שקיים אני אמשיך להיות בו כמה שאפשר אבל לימודים קודם לפורום אני אדרג את הדברים הכי חשובים בחיים 1. משפחה 2. בריאות 3. חברים 4. אהבה 5. לימודים 6. התאומות וכל מה שקשור בהן

ענבר 2002

New member
אני חושבת...

שאתה ממש טועה ובגדול!!!! הפורום זה סתם עיסוק לשעות הצהריים המיותרות!! אני מכיתה ב תמיד השקעתי בלימודים(כיתה א היה ממש קל כי ידעתי לקרוא מהגן) לימודים זה ממש חשוב כי בלי לימודים אין עבודה ובלי עבודה אין אוכל ובלי אוכל מתים וזאת עובדה שאתה צריך לשנן טוב מאוד !!! אתה יודע כמה השקעתי בלימודים קרעתי את התחת כדי להגיע לתיכון שלי שאגב התיכון הטוב ביותר בארץ ורק אנשים בעלי כישרון ויכולת מתקבלים יש לי מזל שהתקבלתי וגם חברה שלי התקבלה אני התקבלתי כי יש לי כישרון לכתיבה ספרותית ומתמטיקה (אני ממש לא רוצה להשוויץ אז תסלחו לי) אז מה שאני אומרת בכול זה שאם הפורום היה עדיפות 1 אצלי יכול להיות שבחיים לא הייתי מתקבלת לתיכון כי בכלל גם לא היייתי מגלה שיש לי כישרון !!! לימודים אולי זה לא הדבר הכי חשוב בחיים אבל לימודים נחשב לאחד מהדברים החשובים ביותר בחיים!!!! דרך אגב אושרת לפי דעתי אהבה באה לפני חברים כי מאהבה נוצר משפחה והמשפחה זה הדבר הכי הכי הכי חשוב בחיים ואני ממש מרחמת על בן אדם שאין לו משפחה!!! וואי זה היה ארוך!!!

כחו נשימה כזאתתתתת עמוקה חח תרגעו!

הפורום הזה התחיל בעצם, כמה זמן לפני סוף החופש ולפני זה בזמן הלימודים היה את הפורום באתר של מוטי כולם כותבים רק קצת פחות כי בבוקר כולם נמצאים בבית ספר והכל נכון שיהיה קצת יותר קשה אבל תראו שזה סתם שטיות תחזרו מבית ספר תעשו שעורי בית (חחח יאאא גראייט חחח) תאכלו
תדברו בטלפון חברות חברים תכתבו בפורום, הפורום ישאר אותו דבר ברור שכולנו נכתוב יהיה קצת יותר קשה אבל זה גם לא טוב להיות מכורים מידי לפחות כמוני חחחחחחח אני יכתוב בכל זמן פנוי אבל בטח יצא לי הכי פחות פה כי שנה הבאה יש לי מלא דברים
אבל אני יכתוב פה בטח!!!!

אני מתכוונת לאהבה שבגיל הזה...

זו אהבה שטותית וזה שחבר שלך עכשיו לא אומר שגם תתחחתנו אז אהבה חשובה רק בגיל יותר מאוחר

Alexis14

New member
איזה כלה...

גם אני ידעתי לקרוא מהגן! yeah, baby... בקיצור- אני עכשיו עוברת בי"ס אז אני אצטרך להשקיע הרבה יותר גם בלהתחנף למורים והכל... אני אשתדל להכנס כמה שיותר אבל אני בטוח אכנס פחות.

מריה2002

New member
לדעתי

הפורום ובכלל האינטרנט זה עיסוק לשעות הפנאי אני עכשיו בכיתה ט´ אם אני לא אשקיע אני לא אתקבל לתיכון שמול הבית שלי אז לדעתי זה הסדר: משפחה לימודים בריאות חברים אניטרנט ואז אהבה (כח אין לי) אבל זה לא אומר שאני אלך אני כל יום אגלוש אבל לא כל היום כמו בחופש.

ממש לא!

במקום הראשון זה בריאות ומישפחה הבריאות הכי חשובה עם לא הייתם ביראים האיך הייתם מקיימים את מה שבא אחר כך

ענבר 2002

New member
נכון מאוד נועה הנה הסדר שלי....

בריאות משפחה לימודים אהבה
חברים​
אינטרנט

הנה הסדר שלי

כסף... והכל אחרי זה חחחחחחח סתםםםםםםם אמממ... לדעתי: משפחה לימודים/אהבה חברים

plomphy

New member
אבל תחשבי על זה ככה

מה עדיף לך: להיות חולה בשפעת או משהו ויש לך מלא חברים ומשפחה שדואגים לך ואוהבים אותך או שאת הבנאדם הכי בריא בעולם בלי אף חבר או קרוב משפחה..

אני יודעת

שעדיף לי להיות בריאה זה תמיד יהיה במקום ה-1 נכון לכן אחרי זה משפחה אני כתבתי את בריאות ומשפחה ביחד במקום הראשון אני מעדיפה שלו יהיו לי חברים ולהיות בריאה מזה שווה שאני סובלת ויש לי חברים
חחחחחחחח איזה דיון זה נהפך להיות

plomphy

New member
אם זה רק שפעת כמו שאני

כתבתי אז חברים ומשפחה זה יותר חשוב. אבל שאני חושבת על זה בטח התכוונת לדברים יותר רציניים כמו סרטן או משהו ואז הייתי מעדיפה בריאות כי תמיד אפשר למצוא חברים חדשים אבל לא כל כך קל להבריא...

ענבר 2002

New member
כן הוא צודק כי...

אמא שלי עכשיו חולה בסרטן די קשה אבל היא מרגישה מצוין כי כול המשפחה איתה!!!

motib4

New member
החלמה מהירה../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

אני חושב שקודם כל זה בריאות ומשפחה. אחר כך מגיע: לימודים. אהבה. וחברים/שעות הפנאי (אינטרנט).

למעלה