חבר´ה... HELP אני בבעיה גדולה!!!

mor shani

New member
חבר´ה... HELP אני בבעיה גדולה!!!

אוקי- למי שעוד לא מכיר אותי (ובצדק הצטרפתי לפני חצי שעה בערך!!!) אני מור והבעיה שלי הולכת ככה והייתי רוצה שתייעצו לי מה לעשות כי אני אובדת עצות!!! עד לפני חודש בערך היה לי חבר שנקרא לו דניאל לצורך העניין ואהבתי אותו ועודני אוהבת אותו נורא! הוא נפרד ממני (תקלטו את זה!!!) כי לא הלכתי איתו מספיק "רחוק"- שתבינו אני עוד לא בת 14!!! הוא לא רצה שנשכב עד הסוף אבל משהו באזור של זה הוא קרא לזה "קצת יותר ממצמוזים" או משהו כזה! בכל אופן מאז לא דיברתי איתו ואתמול בלילה הוא התקשר אליי ו... שימו לב לזה חבר´ה!!! הוא אמר לי שהוא אוהב אותי וחשב על מה שהיה ביננו ושהוא התנהג כמו מניאק והוא רוצה שנחזור אז אמרתי לו שאני אדבר איתו למחרת כי אני שומרת על אח שלי (בקיצר הקרצתי לו משהו) ואמרתי לו שאני אתקשר אליו מחר שזה... היום!!! אני לא יודעת מה לעשות כי אני נורא אוהבת אותו אבל אני מפחדת שהוא ילחץ עליי שוב!! בבקשה חבר´ה תענו לי מהר- אני הרוסה!!! LOVE U ALL מור נ.ב. תודה

lital love .E.

New member
אם הוא טוען שהוא אוהב אותך........

אז תציבי לו תנאים אם הוא רוצה אותך בחזרה אז תשימי לו גבולות ותבהירי לו שהמערכת תתקדם בקצב שלך אין לך שום סיבה להיכנע ללחצים שלו אם הוא יסכים לכל זה בלי שטויות ופלאברות אני חושבת שתגיע לו עוד הזדמנות. מקווה שעזרתי אוהבת ליטל

wildflower**

New member
מור ../images/Emo23.gif

אני מסכימה עם ליטל..... אם הוא אוהב אותך...הוא יוכל לעמוד בתנאים שלך.... אהבה אמיתית היא התחשבות בשני הצדדים.... אוהבת בר

MetalBoy

New member
תעזבי אותו!!

הוא בנאדם חרא וחרמן!! את יכולה להשיג הרבה יותר טוב ממנו!! איך תדעי שלא יעשה את זה שוב?? מטאל

בעייה ידועה.. קורה כמעט לכולם..

היי מור.. זה ידוע שהרצון של הבנים להנות מהגוף שלהם.. מגיע הרבה לפני הרצון של הבנות... זה טבעי.... לא משנה כרגע מימה זה נובע, פחד, או חוסר סקרנות, או חוסר רצון להנות.. זה לא מה שמשנה.. מה שמשנה זה, שתביני שהוא רצה להגיע איתך רחוק יותר כי הוא במצב כזה, שהוא מסוקרן כלפי המין השני, ומסוקרן כלפי הגוף של עצמו... אם הוא התקשר אלייך שוב ואמר שהוא אוהב אותך , זה אומר שהוא באמת אוהב אותך, אחרת הוא היה יכול ללכת ולספק את היצר "הסקרני" שלו עם מישהי אחרת... אז את פשוט צריכה לקחת החלטה:... -- או שאת הולכת צעד אחד קדימה (לא מומלץ בגיל 14) - וממשיכה איתו ביחד למקומות הנסתרים.. -- או שאת רוצה עדיין לחכות עם עולם ההנאות הזה, ואז פשוט את צריכה להגיד לו, באופן ישיר מה כן עושים ומה לא עושים... והכל עם אהבה.. גדולה.. ואמיתית... יום טוב
ביי ביי
ביי

mor shani

New member
השארתי לו הודעה ו... (תענו דחוף!!!)

היי חבר´ה! אתמול בערב באמת התקשרתי אל דניאל ועשיתי את מה שליטל אמרה לי רק ש... הפלאפון שלו היה סגור אז השארתי לו הודעה והיום בבית ספר הוא כתב לי מכתב ושלח לי אותו עם חבר שלו ורשם לי שהוא באמת אוהב אותי אבל... הוא אמר שאני מתנהגת כמו תינוקת אבל הוא בכל זאת יחזור אליי אז לא עניתי לו עדיין והוא רשם לי שהוא יתקשר אלי היום ב22:00 שנדבר ואני לא יודעת מה לומר לו!!! מה לעשות? תודה שאתם עוזרים לי אגב... LOVE U ALL מור

lital love .E.

New member
מה זאת אומרת מתנהגת כמו תינוקת???

בגלל מה הוא רשם לך את זה בגלל שאת מציבה לו גבולות?! אם הוא חושב שזה טיפשי אז הוא טיפש בעצמו שלא יעשה לך טובה שהוא יחזור אלייך אם הוא באמת רוצה אותך לא צריך להיות לו אכפת בכלל ובשבילך הוא אמור לעשות הכל. אוהבת ליטל

Nagini Potter

New member
המ.... הוא באמת די סותר את עצמו....

אם הוא באמת אוהב אותך, הוא אמור לשמוח שאת רוצה אותו חזרה ולא לעשות לך טובות בזה שהוא מסכים למרות שאת תינוקת, ובכלל - אם הוא אוהב אותך הוא לא אמור לחשוב שאת תינוקת, ובטח שלא להגיד לך את זה. אני באמת לא מבינה בזה, אבל אם תשאלי אותי - הוא לא באמת אוהב אותך. Nagini Potter

mor shani

New member
שתבינו...

שתבינו חברים- אני ממש ממש אוהבת אותו והיה לנו כל-כך טוב ביחד היינו ביחד כמעט 10 חודשים (!) ואתם רק אומרים את דעתכם אבל באיזה מילים לומר לו היום בערב את מה שאני מרגישה ושאני לא מוכנה למה שהוא כבר מוכן?!? בבקשה תתנו הסבר של "איך לומר לו" את מה שאתם חושבים שאני צריכה לומר לו. ושוב: תודה תודה תודה!!! LOVE YOU ALL מור

מור....

תיראי אולי באמת תתני לו הזדמנות יכול להיות שהוא באמת אוהב אותך.. יש משפט כזה שהולך ככה: "אהבה היא כמו אוויר כשיש אותה לא שמים לב לקיומה, אבל כשהיא ניגמרת אי אפשר שלא להרגיש" מה שאני מנסה לומר זה שכשהיה לו אותך אז כל מה שהוא חשב זה על: "סקס סמים וטל מוסרי".. וכשאת לא היית באזור הוא התגעגע לטל מוסרי?... חחחחח סתם!.. לדעתי תני לו הזדמנות מקסימום אם הוא ייתגלה אותו חרא תמיד תוכלי לזרוק אותו לעזאזל...! הרי את אומרת שאת אוהבת אותו והוא כביכול אוהב אותך אז מה הבעיה?? תני לו הזדמנות שנייה להוכיח לך שהוא השתנה... תיראי פעם ראשונה פסיידר אפשר להבליג..אבל פעם שנייה....עד כאן!

Nagini Potter

New member
אמ... אני לא ממש מומחית בעניין אבל

זה מה שאני חושבת: אם את אוהבת אותו, תני לו עוד צ´אנס, למה לא? ותבהירי לו שאת לא רוצה... אמ.... "יותר ממזמוזים". אם הוא לוחץ עליך, אפילו טיפטיפונט, את זורקת אותו על המקום, שיהיה ברור!!! והפעם, בלי הזדמנויות שניות למיניהן. כל עוד את מקפידה לא להכנע ללחץ, את תהיי בסדר. אם הוא לוחץ עלייך ואת שוקלת להכנע, רק תזכירי לעצמך, שרוב הסיכויים הם שהוא יזרוק אותך אחרי שתעשו את זה. תזכרי את זה! Nagini Potter

mor shani

New member
חבר´ה... הסכמתי לו... אני כב...

אני כבר אספר לכם מחר בערב מה קרה כי אנחנו הולכים לסרט מחר בערב ועז אליו הביתה (!)... נראה כבר מה יקרה... ו... תודה רבה לכולכם!!! LOVE U ALL מור

למעלה