חבר´ה

רועי ב

New member
חבר´ה

ברוך ה´ אני על סף סיום מ.א. כנראה שביום ראשון הבא אחרי שאני אהיה תורן מטה אני יכול להגיד פינטו למ.א.
(נשאר לי עוד 4 שעות ותורן מטה זה מ18:00 - 22:00 = 4 שעות ) אז יש לי כמה שאלות קטנות
שאלה ראשונה:מה הלאה
שאלה שניה:מתי ישלחו אותי לעשות מתווך
שאלה שלישית:מתי יוציאו לי תעודת מתנדב
שאלה רביעית:מהם הפעיליות בתור מתנדב נוער
(נא לפרט
) שאלה חמישית:האם הסמכיות משתנות
זהו בנתיים אם אני אזכר בעוד משהו אני אשאל

איתי 17

New member
אז ככה:

תשובה ראשונה: אתה יכול להמשיך במשמר במסלול חברות. תשובה שניה: תעבור מטווח כשתהיה בכיתה י"א או שתהיה בן 17 ובתאריך שבו יקבע מטווח מראש. תשובה שלישית: יוציאו לך תעודת מתנדב אחרי שתבקש מהמפקד שלך. תשובה רביעית: כל פעילות שמתנדב קלאסי רגיל עושה. תשובה חמישית: אם יש לך תעודה יש לך סמכות לבדוק אנשים לבד. שאלה ראשונה: באיזה בסיס ובאיזה מרחב אתה מתנדב?

רועי ב

New member
והתשובות הם

קודם כל מי שיודע פרטים מדויקים יותר שיענה כגון פירוט מתנדב קלאסי וכאלה חוץ מזה שמעתי שמי שגמר מ.א. בתאריך 20/06 נהיה מתנדב מן המניין וגבר ביולי יכול לגשת למטווח מישהו יכול לאשר ? התשובה היא אני מתנדב במרחב שפלה|->|עיר רחובות|->|בסיס שפינוזה

מתנדב

New member
איתי, הוא התכוון לזה שזה מחויבות

אישית. דרך אגב רועי, למה התכוונת שאתה רוצה לדעת יותר פרטים? אולי לזה התכוונת?

dpg

New member
תיקון לאיתי ולרועי

לרועי: או קיי ביולי אתה לא הופך להיות מתנדב מן המניין אם אתה עדיין לא בן 17 אז לא בעיה גדולה רק ב-1 לספטמבר ואילך תוכל לקבל תעודה ומטווח תוכל לעשות כנראה במהלך הקיץ. איתי: אתה מדבר שטויות מה זה יש לך סמכות לבדוק אנשים בלבד???? ואל תתווכח איתי כי תאמין לי אני יודע נהלים יותר ממך כי יש בינינו פער בהתחלת ההתנדבות כמעט של שנה

רועי ב

New member
תשובות רבותי תשבות !!

שמישהו שיודע באמת יענה ולא מישהו "שנדמה לו"

מתנדב

New member
רועי, לאיזה עוד תשובות אתה מצפה

מעבר למה שענו כאן?. תשאל שאלות שהיית מעוניין לדעת, ונשמח לעזור לך.

למעלה