חבר´ה..

• פותח הנושא TkTk
  • פורסם בתאריך

TkTk

New member
חבר´ה..

תגידו לי, יש פה גם בני נוער(14-15-16), או שאין לי מה לחפש פה?!

tankgril

New member
קודם כל שלום וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ויש הם מדי פעם צצים פה כמו חותי למשל-15

tygger

New member
אכן ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הפורום פתוח לכל אדם החפץ בו. אני מניח שנוכל לתת כבר את התואר של דיילת המקום לtankgril החיננית שלנו. אכן, לאט לאט אנו בוני לנו מקום לתפארת. מי אחראי על הקפה?

raistlin23

New member
לא אני - אני אחראי על דברים אחרים!

על מה אתם שואלים ??? תשאלו את tankgirl אני חושב שהיא תדע :)

tankgril

New member
אה אמרנו ../images/Emo2.gif

שיש דברים בפרום שלא מדברים עליהם. חוצמזה זה ביני ובינך.

raistlin23

New member
תראי אין לי שום....

דרך אחרת לדבר איתך!!!! רציתי חיפשתי באיכף ולא היית אז את לא משאירה לי ברירה :)

tankgril

New member
../images/Emo24.gif

די די תפסיק אני יודעת שאתה ומשיי מדברים בפלא.

raistlin23

New member
את יודעת המון עלי אהה ??? :)

אבל תראי תשמעי .... אני מדבר עם המון אנשושים ביום אחד בפלא.... אז מה זה עושה אותי אדם פחות טוב??? לא לא ועוד פעם לא! אני ריסט של כווווווולם - כבר אמרתי את זה באיזשהי היזדמנות - לא חושב שכאן.... אבל אמרתי את זה בכל אופן את וענתי מתעלמות ממני באופן קבוע שאני עובד בבוקר אז אני ממש נהנה מהיחס עכשיו!!!! כיף לריסט :)

tankgril

New member
תודה על התואר../images/Emo6.gif

אני עוד לא בטוחה אם הוא טוב או רע
אבל שיהיה. ובואו לא נשכח שגם לעת מגיע אותו תואר.

yelly

New member
אממ.. אני בת 16

ואף פעם לא כתבתי פה אז הינה הזדמנות

tankgril

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

כתור אחת ממלכות
הפורום
אני מקדמת אותך בברכה.

בהמשך לחתימה שלך......./images/Emo13.gif

הסתכלתי על החתימה שלך וזה די מצא חן בעיני,אז החלטתי להוסיף לזה המשך "קצר" סתם כדרך אגב כזה.
מנצחים הם אנשים כמוך ========================== מנצחים לוקחים סיכונים. כמו כל אחד אחר, הם פוחדים להיכשל, אבל הם מסרבים להניח לפחד לשלוט בהם, מנצחים אינם נכנעים. כאשר החיים נעשים קשים, הם מחזיקים מעמד, עד אשר המצב משתפר. מנצחים הם גמישים. הם מבינים שיש יותר מדרך אחת, והם מוכנים לנסות דרכים אחרות. מנצחים יודעים שהם אינם מושלמים, הם מכירים בחולשות שלהם ומפיקים את המיטב מנקודות החוזק שלהם. מנצחים נופלים, אבל אינם נשארים למטה. הם מסרבים בעקשנות לאפשר לנפילה למנוע מהם להמשיך לטפס. מנצחים אינם מאשימים את הגורל בכישלונות שלהם ולא את המזל בהצלחותיהם. מנצחים לוקחים אחריות על חייהם. מנצחים חושבים באופן חיובי הם רואים את הטוב בכל דבר, את הרגיל, הם עושים למיוחד. מנצחים מאמינים בדרך בה בחרו ללכת, גם כאשר היא קשה, גם כאשר אחרים אינם רואים לאן היא מובילה, מנצחים הם סבלניים הם יודעים שיעד השווה להשגה דורש מאמצים ונחישות. מנצחים הם אנשים כמוך, הם עושים את העולם מקום שיותר טוב לחיות בו. ונעים מאוד גם לי...
LOVE ענת.

yelly

New member
היי ענת../images/Emo140.gif

כן אני מכירה את הקטע
לקחתי ממנו את הקטעים הנבחרים אני מאד אוהבת אותו הוא מאד משקף את המנטליות שלי ואת ה"אני מאמין שלי" נעים מאד שוב
יעל

raistlin23

New member
אממממ אני בן 23

וכתבתי פה יותר מידי אבל הינה עוד הזדמנות :)

למעלה