חבר´ה

נוב 01

New member
חבר´ה

למה אין פורום לאופספרינג, רד הוט צ´יל פפרס, ארוסמית´ גאנז אנד רוזס לד זפלין, פינק פלויד ביטלס ופו פייטרז?

אז ככה:

לאופספרינג היה פורו ם שהפך לפורום פאנק, ושאר הלהקות, אם אתה רוצה תבקש מתפוז ויתנו לך, אני יבוא לאירוסמית....

HandsomeDevil

New member
כי אף אחד לא לוקח יוזמה ופותח...

דווקא אני מתפלא שאף אחד עוד לא פתח פורום ביטלס ופינק פלויד.... אה! נזכרתי! אם כבר מדברים על להקות קקה.... אני מוכר דיסקים של להקות קקה, כמובן. מהרשימה הזאת שלך יש לי את החומה של פינק פלויד, את קליפורניקיישון ואת הדיסק הקודם של ר.ה.צ.פ, את אמריקנה של אופספרינג ואוסף של הביטלס... כולם מקוריים! אתה יכול לפנות אליי במסרים האישיים. למעוניינים: יש לי גם גרין דיי, כנסיית השכל, בלינק 182, לני קרביץ נו-דאוט ועוד.... כבר אמרתי שהכל מקורי ובמחיר מציאה של רק 50 ש"ח לדיסק והדיסק הרביעי במתנה?!

xero1

New member
כי בשביל להקות כמו ביטלס

יש את פורום שנות ה60, ובשביל להקות כמו פינק-פלויד יש את פורום רוק מיתקדם, ובשביל אופספרינג, אמרו כבר.

HandsomeDevil

New member
ובשביל גרין דיי ובלינק

יש פאנק (או שלא...) ובשביל רדיוהד יש אלטרנטיב ובשביל היהודים ואביב גפן יש פורום רוק ישראלי (יש?!) ... בשביל התאומות אולסון יש פורום בנות. אז מה?!

../images/Emo6.gifחחח...ובשביל שרה´לה שרון יש...

פורום מה את מטיילת עם פסנתרים פוסטמה?!?!..חחח....לא משנה רציתי להגיד משהו אחר בכלל!! אני רוצה לפתוח פורום!! ואני לא יודעת איך..כי אתם מבינים...השכלתי אינה לצידי בענינים שכאלה..
לא משנה אם למישהו בא בכל זאת לעזור לי...זה יהיה נחמדד!

xero1

New member
בור

בשביל רדיוהד יש פורום רדיוהד, בשביל היהודים יש פורום היהודים, = אביב גפן = = אביב גפן, = התאומות אולסון = = יש פורום = התאומות אולסון.

למעלה