חבר´יה! אני עוד מעט חוזרת!

חבר´יה! אני עוד מעט חוזרת! ../images/Emo41.gif

המחשב שלי קצת השתגע, אז אני מדליקה אותו מהחדש... ואחזור כמה זמן אחרי זה... אתם עוד תהייו כאן? מקווה שכן..
דינוש!

אני אתכתב איתך

מיצטער שלא עניתי לאי מייל שלך ועוד ניצור קשר אל תמחיקי את הודעה ההיא

לדני ,את עדיין כאן

עקב שעדיין לא קיבלתי אישור ממנהל פורום להתכתב כאן לא אוכל לבתכתב איתך כאן רק אם תאשר לי להתכתב איתך (בנתיים אני אשאל אותך מה שלומך ) אבל את יכולה לשאול מה שלומי באיי מייל שלי [email protected] אהל בבקשה תקחי לך תשומת לב שאת נורא קטינמה! והתכתבות ממושכת יכולה לפרוח לאהבה ואת תהיי עצובה במקום לתכתב איתי ולמה שלא תתכתבי בני יגלה סליחי לי שאני כותב כך (למרות שאני מאוד רוצה ,שעובדה נהנתי) דעי לך שאני כתבי כך אחרי שידברתי עם בת דודה שלי (היא חחכמה ,ומבינה בדברים יותר ממני) אף אמרה לי כך "מה אני איצור קשר עם בני 30! אניי מעדיפה ליצור בני גילי ! " ובגלל שהיא בת דודה שלי היא מדברת איתי ואילו הייתי זר לא הייתה מתיחסת אליי ואבל אם באמת רוצה ,אז בבקשה ללא מחוק הודעה כזאת בבקשה תגובה ממך (מדנוש) וממנהלת פורום (דחוף)

דרור,

אולי דינה ומנהלת כבר הלכו לישון.... אז תארז סבלנות ואולי יותר מאוחר הן יענו לך. חסר לך סבלנות,הא.

לעניים חומות!!!

או.קיי את צודקת אלך לפורמים אחרים וסלחי לי על בלגן גדול

לענים חומו ץ,אני מודה שטעית

מהנלת לא ישנה אלא המישכה להתכתב בלעדיי (מתאבאת לי מאורי מחשב וזה פוגע

לדינוש

אם אני לא הופיע אז את יכולה לבוא לאיי מייל שלי (אין לי כבר שלך,מחקתי בטעות,סליחי לי)

אבל לא התחבר ,

באמת שלא איי מייל שלי הוא [email protected] אני לא רוצה עוד ויכוחים עם מנהלת פורום היא בטח סובלת נורא ,והיא עלולה לחסום אותי כי זה בניגוד תקנון שלה דעי לה ,איתה אין לי מה להתווכח, זה החלטה שלה

סלחי לי ,אני מקווה שאת מבינה

ושתהיה לך בהצלחה ומקווה שתמצאי לך אהבה בעתיד ותאחיל לכל בני משפחתך גם חג שמח

לדינה ,לא קיבלתי את האיי מייל שלך

מקוה שלא ניפגעת כתבי לי חופשי באיי מייל

black_magic

New member
דרור..

אני לא כל הזמן בפורום, אני גם מסתובבת באתרים אחרים אז תרגע.. אולי תחליט אם אתה עוזב או לא? אני לא אגיד לך לעזוב זאת החלטה שלך בלבד.. אלא אם תמשיך לקלל אנשים, אז אצטרך לחסום אותך סופית.. ותפסיק לכתוב לי סתם הודעות מיותרות.. תודה וביי

למעלה