חבר´ס הרסתם אותי

mbarsh

New member
חבר´ס הרסתם אותי

לשניה אני מרגישה סלברטיטי אז ככה לא יודעת למה מהאנגלית....אבל מהם פוקס קידס קונה את הסידרה. שמעתי שביפנית זה יותר טוב, שמעתי גם שיש המון צינזורים מהיפנית... ותפסיקו ללכלך על טריירמון כי אני עושה אותו...מובן?????????? צדקה מי שאמרה שריינמון היא מיס בלום מהפאוורפאף כי גם אותן אני עושה (כולל בלוסום) ומביימת. אם יש עוד שאלות על השחקנים אני אשמח לענות. עוד משהו, אני במקרה גם מתרגמת את הסידרה אבל אל תדאגו ממש לא נעלבתי מהליכלוכים הקשים ביותר שיש כאן על התרגום. אחוש שלוק, אני שוברת את השיניים שלי עם השמות האלה ואתם, תסלחו לי, מפליצים לי אותם מהשרוול, אז ככה, יש לי סוד, עונה רביעית כבר נקנתה וכאני אגיע לתרגום אני מבטיחה להתייעץ עם חברי הפורום. לגבי שאר השאלות...שכחתי מה שאלתם ואין לי כוח לעשות אחורה ושוב קדימה אז אם זה נורא חשוב תשאלו שוב. נישוקים מאיה

DigiCat

New member
תודה שאת איתנו!!!!!!

אני לא יודעת איך להודות לך !_! וואו!!! העונה הרביעית נקנתה!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך הולכת להתעלף (נא להתעלם מהתגובות שלי, אני בדר"כ לא מגיבה ככה, אבל היום זה יום מיוחד). רק שתרגישי טוב, את לא היחידה ששוברת את השיניים... גם אני לא מצליחה לבטא שמות ^_^ אני בשוק, אני בהלם אני ה-מו-מה! ובקשר למסר שלי, אם צריך לעונה הרביעית... תפני אליי..... טוב?!?!?!

את שמרת את התמונה שיצרתי?

וואו ממש תודה אני מזמן זרקתי אותה למרות שאני לא יודע למה נחמד לדעת שמישו אוהב את התמונות שלי

עוד משו קטן להוסיף

אני אומר את זה כדי שלא יגיעו אלי תגובות נזעמות: התמונה ישנה ולכן כתבתי שהזכויות שמורות לי ( אז עוד לא חשבתי על היוצרים האמיתיים) ודוד דגן זה אני (שם בדוי)

star_female

New member
את.. עושה הרבה אנשים

לא שאני מתלוננת! וואו.. העונה הרביעית? *-* כבר? אבל רק התחילו אותה ביפן... אה, מה לגבי הסרטים? הסרט הרביעי... מתכוונים אי פעם להוציא אותו? ולמה הסרט (האמריקאי) לא היה בבתי קולנוע? אני הייתי הולכת...

וואו את עושה את כל אלה? ../images/Emo2.gif

הצלחת לעבוד עליי, הייתי בטוח שטריירמון וריינמון הם שני אנשים שונים. אני אמרתי שזה גם הקול של מיס בלום ואני בן. והייתי רוצה לשאול מי מדובב את גילמון?

mbarsh

New member
גילמון הוא לא אחר מאשר...שרון טייכר

ידידי הנפלא ודייויס המיתולוגי

*מעריצה*

שאלה אחת: אילו סדרות אנימה.מנגה את מכירה מלבד דיג´ימון? o.o והאם יש סיכוי קלוש שיבואי חלק מהן ארצה? למרות שאני נורא מפחדת מהתרגום האפשרי של חלק מהן

miaka

New member
אה מאיה!

יש לך מושג מי אחראי לדיבוב של דראגון בול זי?

miaka

New member
טוב נו..

לפחות אני יכולה להגיד שניסיתי למנוע את הטעות לפני שהיא קרתה... ולמי שלא יודע, דראגון בול זי (שהיא ד"א ממש לא סדרה לילדים- יש בה קרבות אמיתיים עם דם והכל) הולכת להגיע לערוץ הילדים עוד מעט.. אם כבר היו צריכים להביא את קארד קפטור סאקורה או משהו (וברור שלא מהגירסא האנגלית (או יותר נכון, שינוי כל העלילה-סדר של הפרקים-שמות-מערכות יחסים וכ"ו) אלא מהיפנית המעולה *.*

Rocketshipper

New member
וואו, מאיה

איזה יופי שהגעת לפורום :) רציתי להגיד לך שאת ענקית, באמת, את עושה עבודה מדהימה בקולות... חחחחחחחחחחחח בחיי, מה אני אגיד, בהצלחה בהמשך דרכך? את לא צריכה את זה במילא
אז בכל זאת, ונחמד שאת מתעניינת בפורומים. אני מציעה לך גם לבקר בפורום פוקימון, יש שם מעריצים לא קטנים שלך..... תבדקי אפילו בסקר שנמצא שם :)

Rocketshipper

New member
אההה ורציתי לשאול....

אני מוכרחה לדעת מי אחראי לקול של אימפמון. אני פשוט חולה עליו!!!

mbarsh

New member
נורית בנאי הגדולה

שעושה גם את סיקו סבתא של ריקה ומביימת את ליגת הצדק שמגיעה עוד מעט למסך (וגם בה אני לוקחת חלק-הוק גירל)

קול השלום

ערב טוב מאיה. מה נשמע? ולעיקר הדברים. תמיד אמרו לי שיש לי קול ´רדיופוני´ וכדי לי לעבוד בטלויזיה, אז אם את כבר כאן אני מעוניין לדעת איך אני יכול לעשות דיבוב לסדרות מצויירות? אני חושב שזה העבודה הכי כייפית בעולם אודה לך אם תעני לי בקרוב -גל

mbarsh

New member
גל ומדובבים יקרים אחרים

לכו על זה ושילחו קורות חיים לאולפני הדיבוב....מי יודע אולי יום אחד תקבלו טלפון לבוא למבחן קול אני עושה את זה הרבה מאד

URNFS

New member
וואו.אני מעריץ גדול!

באתי מפה במיוחד מהפורום של פוקימון כי כתבו שאת נמצאת פה! אני באמת חושב שאת המדובבת הכי טובה שקיימת בישראל. (לא מגזים בכלל
שאלה לי אליך: למה כל כך הרבה מדובבים עוזבים באמצע העונות וצריכים להחליף אותם? זה בגלל שלא משלמים להם מספיק או משהו?

למעלה