ומה אתם חושבים?
היי אנשים. אתם בטח לא זוכרים אותי, אבל אני זוכר אותכם. אני עמרי, "האח הגדול" של קליינפלדית מהרדיו, והייתי איתה גם בסרט. לא חשוב אגב, שניכם עשיתם עבודה יוצאת מגדר הרגיל, השאלון היה פנטסטי (אפילו אני נתקעתי בשאלה על גבריאל קורדו) ובכלל לא ידעתי שיש לכם פינה קבועה. מתי? בכל אופן, אתם מקרינים המון נוכחות מול המצלמות, נראתם עשר והשלב הבא יהיה לתת לכם להנחות את שפיישל כזה לבד. מוסרי את מחט היו קצת מיותרים, כששניכם פשוט צועקים (מתוך סאב-טקסט כמובן) להיות קצת יותר במרכז. ולבסוף, שלושה מתוך הארבעה ידעתי מראש שייבחרו. רוני נדלר, גומא פריד וירדן מה שמו. תשאלו למה? למה? (שאלתי במקומכם, כי סביר להניח שכרגע כולם ישנים פה) וובכן, מלבד היותם טובים, והם באמת טובים, הם שלושתם כוכבי פסטיגלים לשעבר. משה קפטן מכיר אותם מימים עברו, ואם הם התקבלו למשהו *פשוט* כמו פסטיגל, אין שום מכשול בדרכם למחזמר הנוכחי. אז אין מה לעשות. שוב פעם נראה את אותם פרצופים. ואני מוכרח לציין לסיום סיומת, שאף אחד, אבל אף אחד מהילדים לא מתאים בכלל לדמויות עליהם נבחנו... גומא נראה בדיוק כמו גיז´ה, קרן דומה לדלפי, דניאל מתאים לשחק את פליפה. תום אבני יכל להיות לכלוך מעולה. אבל, בישראל כמו בישראל, ובמחזות זמר בארץ כרגיל, הליהוק שואף לאפס. תודה לאל שהם תפסו עצמם בזמן והביאו את ליאת אחירון במקום בר זוהר. זה ממש קלע בול.