חבר´ס...

charmingirl

New member
אממ... צר לי לאכזב אבל...

הדיעה שלי לא הולכת להיות טובה כי זה היה פשוט ד-פ-ו-ק!! הספיישל הקודם היה ממש טוב! זה היה דפוק. לטעמי.. עדי

נטלי ב

New member
איזה מן ספיישל זה?

ספיישל זה שעושים משהו מיוחד שקשור לסדרה...... הם כולה כל התוכנית עסקו במחזמר..... יאללה ביי נטלי
נ.ב אני בעד שישדרו את מופעי התיאטרון של כל העונות!!!!! ממש מעניין אותי..... יאללה בייי

אתה גם צודק וגם לא צודק

אני ודביר נלחמנו שחלק גדול מהספיישל יתרכז בלהתראות לך עונה 4. אבל המפיקה והעורכת אמרו ודיי בצדק שאם נעשה ספיישל שיעסוק בנגמרה עונה ארבע נגמר הסיפור ומתחיל מחדש זה פשוט עלול להבריח את הצופים מקטנטנות ואנחנו האחרונים שנרצה דבר כזה!!! ובלי כל קשר אתה ראית איזה פרצודורה ענקית זאת לבחור את השחקנים למחזמר ולכן הוחלט שהספיישל יעסוק רק במחזמר עם איזכור קל בהתחלה (הקטע שאני בוכה ודביר מנסה לנחם אותי) שהעונה נגמרה (למרות שבכל זאת אני חושב שפה היה מקום לקצת יותר דרמה) אני חושב שהספיישל היה אדיר (ולא רק בגלל שהייתי חלק ממנו) ואני חושב שקובי מחט וטל מוסרי עשו עבודה כמעט ללא רבב ומגיע להם המון המון מחיאות כפיים! ובעיקר המון המון תודות לעורכת המגנט שירי קליינמן על הספיישל הנפלא ולשרון הורוביץ שבלעדיה קטנטנות לא היתה מקבלת את הדגש שהיא מקבלת כיום בערוץ! חזק ואמץ ויתגדל וישתבח!!! נתן סטולרו

נטלי ב

New member
אתה מהטלויזיה????

וואו....יפה! מדברים פה עם סלבריטי.... יאללה ביי
נ.ב וזה שבכית גרם לי להעלות חיוך על פניי אחרי הבכי (האמיתי) שהיה לי אחרי שראיתי את הפרק.... תודה! ביי

לא סלבריטי ולא בטיח...

אפשר לחשוב .... כולה פינה מסכנה של 5 דקות פעם בשבוע והופעה בספיישל...... את הקהל כבר ראו יותר!! בכל מקרה, אני שמח שהצלחתי לעלות חיוך למרות שזאת לא היתה הכוונה שלי
אבל פשוט מרוב שקובי מחט ודביר הצחיקו אותי לפני השידור (ששני אהבלים נפגשים נוצרים ניצוצוץ צחוק ויסלח לי דביר שבטח יקרא את ההודעה הזאת) לא יכלתי להיות עצוב מדי! נתן סטולרו

דביר-מן

New member
שני אהבלים? ../images/Emo13.gif

למען האמת, הרבה מאוד אנשים חשבו שנתן בכה באמת- ולזה אני קורא מצחיק!!
בכל אופן, אני כבר הפכתי למעודד הרשמי אני רואה. בהתחלה קובי, ואחר כך נתן. מה הלאה?

Kingomri

New member
ומה אתם חושבים?

היי אנשים. אתם בטח לא זוכרים אותי, אבל אני זוכר אותכם. אני עמרי, "האח הגדול" של קליינפלדית מהרדיו, והייתי איתה גם בסרט. לא חשוב אגב, שניכם עשיתם עבודה יוצאת מגדר הרגיל, השאלון היה פנטסטי (אפילו אני נתקעתי בשאלה על גבריאל קורדו) ובכלל לא ידעתי שיש לכם פינה קבועה. מתי? בכל אופן, אתם מקרינים המון נוכחות מול המצלמות, נראתם עשר והשלב הבא יהיה לתת לכם להנחות את שפיישל כזה לבד. מוסרי את מחט היו קצת מיותרים, כששניכם פשוט צועקים (מתוך סאב-טקסט כמובן) להיות קצת יותר במרכז. ולבסוף, שלושה מתוך הארבעה ידעתי מראש שייבחרו. רוני נדלר, גומא פריד וירדן מה שמו. תשאלו למה? למה? (שאלתי במקומכם, כי סביר להניח שכרגע כולם ישנים פה) וובכן, מלבד היותם טובים, והם באמת טובים, הם שלושתם כוכבי פסטיגלים לשעבר. משה קפטן מכיר אותם מימים עברו, ואם הם התקבלו למשהו *פשוט* כמו פסטיגל, אין שום מכשול בדרכם למחזמר הנוכחי. אז אין מה לעשות. שוב פעם נראה את אותם פרצופים. ואני מוכרח לציין לסיום סיומת, שאף אחד, אבל אף אחד מהילדים לא מתאים בכלל לדמויות עליהם נבחנו... גומא נראה בדיוק כמו גיז´ה, קרן דומה לדלפי, דניאל מתאים לשחק את פליפה. תום אבני יכל להיות לכלוך מעולה. אבל, בישראל כמו בישראל, ובמחזות זמר בארץ כרגיל, הליהוק שואף לאפס. תודה לאל שהם תפסו עצמם בזמן והביאו את ליאת אחירון במקום בר זוהר. זה ממש קלע בול.

casperit

New member
השאלה על קוראדו היתה קלה...

למי שראה את העונה הראשונה:)))) יעל

שאני לא אזכור אותך??

מאז הפיוז השרוף יהיה לי נורא קשה לשכוח אותך!!!!!!! תודה על המחמאות
אני לא מסכים איתך שאנחנו יכולים להנחות ספיישל לבד, אני אישית יודע שאני גורם להרבה דפיקת לב לאנשים בקונטרול בגלל השטויות שאני עושה בשידור...ואני עושה הרבה (אני שומע את הצרחות של הקונטרול עד למטה)

Kingomri

New member
וואלה-נסעת שעתיים לחינם אז?!

ואני לא מסכים איתך בנוגע לשטויות. זה לא שעמדת חצי שעה עם הגב למצלמה והסתרת ילדים. חיחיחי. מה פתאום! ובכל זאת, יש לכם המון שארם אישי

תראה זה תלוי

אם אתה קורא ללנסוע שעתיים (שעה וחצי ליתר דיוק כי סתם הסתבכתי בדרך) בשביל לפגוש ידידה מאוד טובה שבקושי יוצא לי לראות בזבוז זמן, אז כן, זה היה בזבוז. (אני מקווה שהבנת ולא הוצאת דברים מהקשרם!) אגב, אם יש לך אייסיקיו קפוץ לביקור! 15264687

casperit

New member
אבל...

זה כאילו לא סתם סיום עונה בפעם האלפיים ושתיים, זה משהו יותר מיוחד... (בלי להעליב, אתם לא שחקנים משהו:)) יעל

charmingirl

New member
קצת קשה לך עם קריאה באנגלית, הא?

אני בת! charming girl..... ואני חושבת שזה היה דפוק לחלוטין. סורי, הספיישל הקודם היה הרבה יותר טוב. ואם זה מה שנותנים בספיישל עדיף כבר לא לעשות ספיישל.

charmingirl

New member
אה אופס.. שמתי לב עכשיו ../images/Emo9.gif

ממ... עדיין- כאילו נטלי זה שם של בת.. (אני חושבת, לא?!
לא ממש קשה להבדיל...)

*Jennifer*

New member
נטלי זה שם של בת.

אבל הכל יכול להשתנות. מה שבטוח זה שהנטלי של הפורום הזה היא בת.

נטלי ב

New member
כן כן....

גם אני חושבת (לפחות נראה לי) שהנטלי שפה היא בת..... אז תאמינו לי, זה ממקור ראשון...
יאללה ביי נטלי "איך אפשר להבין שאני בן בכלל???" ב

למעלה