חברהההההההההההההה....

keliy

New member
חברהההההההההההההה....

אף על פי המרמור והבוטות שהצגתי בחלק מהמסרים שלי.. אני חייבת לשתף אתכם במשהו שמאוד מעסיק אותי ועושה לי טוב..... לא מזמן הכרתי איזה בחור... האמת היא שהכרנו עוד הרבה לפני אבל זה פרט שולי אז לא משנה.. בקיצור התחלנו לדבר, יצאנו כמה פעמים, הוא הציע לי כל מיני דברים והוא מפנק אותי עד בלי סוף... אני מתאההההההבבבבבבבת
בכל אופן.. הבחור הזה הוא רומנטי, אינטיליגנט, שרמנטי, סקסי, הורס, ממית, מעניק, מפנק, משקיע, מצחיק ושנון, גברי מאוד אבל עדין באופן כזה או אחר.... בקיצור.. בחור חעניין .... וזה חברה...... זה "מה שנשים רוצות" (אלא אם כן הן מחפשות רק סקס- והיו מקרים).. זהו.. זה היה השיתוף שלי...

keliy

New member
אבל זה שונה....

כי אין בניינו רק קטע מיני.. שאם הוא יהיה רומנטי אז ירד לי ממנו.. אני מרגישה קצת אולי.. מאוהבת............ אז כשהגבר מושלם הוא יכול להיות סקסי ורומנטי כאחד!!!!!!!!!

Savage Garden

New member
להיות רומנטי זה לא אומר להיות "סיסי

מה הקשר?? גבר יכול להיות רומנטי ומפתיע ויחד עם זה יכול להיות הגבר הכי סקסי בעולם... מספיק שיביט עלייך במבט מסוקס וזיפי פניו הזופים יבצבצו ואת כבר נוזלת על הרצפה.. אם זה לא סקסי אז מה כן???

אני לא אמרתי שגבר רומנטי הוא סיסי

[ובהתאם להודעה שלפני] אני גם לא מוצאת שום הבדל שראייה שלי כלפי גברים רומנטיים בין אם אני מאוהבת בהם או בין אם אני בקשר מיני איתם. אני פשוט לא אוהבת גברים רומנטיים. רומנטי מבחינתי שולל סקסיות.

אם אתה רומנטי

בהתאם להגדרה שלי, אז מבחינתי, לא, אתה לא סקסי. אבל מה זה משנה לך, יש לך מישהי שכנראה כן חושבת שאתה סקסי...

leper

New member
לא אמרת לי למה את לא אוהבת רומנטיקה

ואם לא כל מיני נרות וים ושאר שטויות,מה כן?

למעלה