חבר'ההההההההההההה

חבר'ההההההההההההה

אין אין אין!!! היה פשוט ענק... כל אלה שלא הגיעו למיץ'.. אני מצטער בשבילכם... כל אלה שלא נהנו.. אין כאלה! היה ענק!! אני אישית ממש נהנתי.. מתי יהיה כבר סינגל בגלגלצ שנוכל לשמוע מהבוקר עד הערב, מתי??????

g u i t a r

New member
א-ד-י-ר ../images/Emo70.gif

ו... ברוך הבא למשכננו. לילה טוב מלאך... מיטל

g u i t a r

New member
עדית!

ברחת לי קצת... לא נתתני לך חיבוק, אז הנה-
מתוקה שלי, שיהיה לך לילה טוסט, ו... תדאגי לתמונות! (בלי לשכוח הפעם)
מיטל

pink21

New member
היה אחלה רק חבל...

שהתחילה מאוחר ולא יכלתי להשאר לראות את כולה אני הלכתי באמצע לעבודה :( אבל טוב לראות את נובה מופעים רק עצה לפעם הבאה לא מופע עם כיסאות בעמידה זה יותר נח מאשר בישיבה ככה כולם ישנים עמי ניר וג'ון סליחה שלא אמרתי שלום מהפיל הורוד המעופף...

מיטל יניב ואלה

אלה, מתוקה שלי את מלכה פשוט מלכה..... אני כל כך גאה בך ובאמא שלי שנסעתם עד לראשון.. ואני מקווה שנהנת... מיטל, מתוקה שלי אני מזה מצטערת פשוט הייתי בארטף של אנשים לא ידעתי למי ללכת קודם ובסוף יצא שחוץ מלמוטי לא אמרתי לאף אחד שלום... אז קבלי התנצלות!!! יניב, מקסים, תודה על המסר, העלת חיוך... ביקשתי משהו ממך במסר ששלחתי לך אני מקווה שתמלא את הבקשה.... ו... זהו... הייתה אחלה הופעה שבעולם אני נהנתי... אחרי הכל הייתי בבית שלי, אז הרגשתי הכי בנוח שבעולם והרבה אנשים שזלזלו, נשארו עם פה פעור... אז עד להופעה הבאה... שיהיה לכם סופשבוע מקסים!!! אוהבת...

לא רק בזכותי...

היו עוד כמה אנשים שדאגו לך.... עמי, שיר... כולנו.... העיקר שבאת סוף סוף, והכי הכי הכי חשוב שנהנת.... היה מגניב לאללה לראות מי את סוף סוף ותמסרי לאמא שלך בשמי שהיא אחת האמהות!!!!! הלוואי ואמא שלי הייתה עושה בשבילי את מה שהיא עשתה בשבילך!!! שיהיה לך לילה טוב מקסימה

g u i t a r

New member
איזה באסה

ישבתי בשולחנות מקדימה... (אני תמיד מקדימה
) חבל, לא ידעתי שהיית שם. פעם הבאה, תזכרי!

טולייצ

New member
כמה טוב

לקרוא את התגובות האלו שהייתה הופעה מעולה,ומצד שני כואב לי שלא באתי
מקווה להגיע להופעה הבאה (אולי בב"ש?
)

tali botnim

New member
היה כיף חיים! ויחד עם זאת אני חייבת

למחות על העבודה שרק אני ועדית רקדנו!!!! חמור מאוד ושלא יהיו יותר מקרים כאלה!

טלי!!

הבטחתי לך... בפעם הבאה תשדלי אותי ותראי שאני אקום גם.. בשבילם אני מוכן אפילו לתת קידה!
ופרח... =)

למעלה