חברהההה...

חברהההה...

סתם עבדנו עליכם....אף אחד לא מת !!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהב...אדם!

חחחחחחח איזה חמוד

אדם...תקשיב יש לי הוט ואני רואה השמינייה אבל בשבוע האחרון אני אצל אחיין שלי עושה לו בייביסיטר ויש להם יס אז אני רואה אצלו ראש גדול ואני חייבת לציין שזאת סידרה מעולה...תגיד בני כמה השחקנים היום?! תודה...טל=)

lilo the sexit

New member
תשובות!!

אני לא ממש יודעת ת'גילאים..אז אני יגיד ת'סביבות.. תם ומיכאלה(יונתן וטלי)-14 רועי ואלמה(איתי ומור)-15 אהה וגם אורי גברון(גור מורד) אדם(תומר)-17(אם אני לא טועה) יהונתן(ריקרדו)-19-18..

natalie48

New member
מחר-נציבות-אני ועמיתוש מהפורום

ביייייייייייייייי

lilo the sexit

New member
חחחח... :-*

מזל... ואני רגילה לעשות באיסיקיו ת- :-*(נשיקה) מ'מצב אדם! איך היה היום בצילומים..ספר..היה משהו מיוחד?

dj salmix

New member
הוא לא היה....

חח דווקה היום שואלים... יום חופש מותר לא??

RINAT OFIR

New member
אדםםםםםם!!!!!!

מה קורה ????? איך בצילומים? תענה למסרים ששלחתי לך... פליזזז

מותק13

New member
חחח אדם כנס נשמה!!!

אם באמת חס ושלום מישו היה שם מת נראה לך שאנשים היו רואים את זה?! חחח היגיון נשמהה.. אוהפת'תך!!!

מה? אתה נורמלי?

בלי להעליב אבל כאילו מי יעמין לך שאיתי ימות זה סדרה ולא טלנובלה הסוף חייב ליהיות טוב (ואם זה מעליב אז סליחה מאמי) ועשיתי לך משהוא חמוד... (אולי)

מה רציני?!?!?!?

חחחח..זה היה כזה שקוףף..מצחיקים אתם

אני יודע??????

אנשים פה נכנסו ללחץ...."מה הוא כן ימות לא ימות תומר איתי" בלה בלה בלה!!......אני רוצה להבהיל אותכם? חס וחלילה לפגוע לכם בבריאות ?? איך אני אחיה עם עצמי?!? איך אני אחיה בלעדיכם אה? (נראה לי שהגזמתי קצת לא?!?!?!?)

מותק13

New member
חחח לא אדם מפתאום כנס נשמהה

חחח אדם בתכלס קצת הגזמת...אבל אני לא יכולה בלעדיך בסדרהה!! מהמם אחדד...!!אוהבת...!!ירדן דדון...

efi40

New member
לירדן דדון החברה המהממת שילי

דדון אני אוהבת אותך וגם אותו (את אדם הירשששש

למעלה