חברהל'ס האירוח נדחה קצת בינתיים

Britney Boy

New member
חברהל'ס האירוח נדחה קצת בינתיים

סורי, אבל הילה פשוט עסוקה ביום הזה והיו דברים שהיא שכחה שהיא קבעה אז אל תדאגו נדחה את זה קצת וכאות פיצוי זהיהיה גם בוידיאו לייב :p

אני מקווה.....

שזה לא יהיה השבוע ואם כן אז תנו לי שעה מדוייקת למה מפה לחדר שלי זה וואחד מסע! בכל מקרה אתמול היה די כייף כי הלכתי ללונה פארק ורדפתי אחרי איזה בן שהלך סויפר לכולם שחברה שלי זונה! מכות? הוא אכל מכות! אבל גמני אכלתי אותה כי נפלתי במדרה ושברתי תרגל טוב נו יותר נכון יש לי נקע חמור וכמו שהרופאים אמרו שבר קטן אבל אני לא יכולה לדרוך עלייה ומפה לחדר שלי זה מסע! אני מקווה שהיום יביאו לי תקביים כבר......... בכל מקרה אוהפתותככככככככםםםםםםםםםםםםםם

אני מקווה ש.....

שזה לא יהיה השבוע ואם כן אז תנו לי שעה מדוייקת למה מפה לחדר שלי זה וואחד מסע! בכל מקרה אתמול היה די כייף כי הלכתי ללונה פארק ורדפתי אחרי איזה בן שהלך סויפר לכולם שחברה שלי זונה! מכות? הוא אכל מכות! אבל גמני אכלתי אותה כי נפלתי במדרה ושברתי תרגל טוב נו יותר נכון יש לי נקע חמור וכמו שהרופאים אמרו שבר קטן אבל אני לא יכולה לדרוך עלייה ומפה לחדר שלי זה מסע! אני מקווה שהיום יביאו לי תקביים כבר......... בכל מקרה אוהפתותככככככככםםםםםםםםםםםםםם

Britney Boy

New member
אני חושב על משו בסביבות ה

ראשון- שני כדי שיהיה מתאים להילה ושהיא תוכל לדבר אתכם בכיף :) וזה יהיה כמובן בוידיאו לייב :)

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

!@#$#^^^^^#######&#%%&**#####%%%%%!@#&)&^)^((^*(((((((((((%%%%%%%%%%%&*#$^@#$$$$$$$$$$$$$$$$$$$**^&*)^&)^^^#%^&%$@*)&^&%^$#%#@$%%%%%#@^^^^^^*)%%%%%**$$$$$$$%&^^^^^^#$ נקווה שאני אהיה בכולופן אני אהפוף עולם בשביל להיות פה

Britney Boy

New member
לא ממי מצטער יש לבות משו חשוב...

והילה לא תיהיה פה לילה שלם חחחחחחח

וללאה נזכרתי......

כל השבוע אני לא הולכת לבצפרררררררררררר עשו את זה איזה יום שבא לכם רק תתנו לי הכנה כדי שאני אוכל לצאת מהחדר בזמן!!!! חחחחחחחח

LoLyPoP gIrL

New member
יוווווו חחחח

יששששש חשבתי שפיספסתי אותה... מזל חחח יופי ראשון או שני זה מצויין:)

ayala 13

New member
יום ראשון../images/Emo70.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יום ראשון שני המושלמת פההההההההה
*מחכה* *עדיין מחכה* נו כבר שתגיעעעעעעע

למעלה