חברה אולי פה מישהו ייעץ לי...

soninon

New member
חברה אולי פה מישהו ייעץ לי...

אז ככה.. השנה זאת הייתה שנה הראשונה בה קיימת יחידת נוער בנהריה אחרי 5 שנים של הקפאה.. היחידה בנהריה עומדת על סף הסגרות ומשכו אותה עד עכשיו רק בגלל הקורס מדצים.. המדריך שלנו הוא גם ראש היחידה והוא התחיל להדליף לנו שהוא מתכוון לעזוב את העיר.. עכשיו א. אני ממש ממש לא רוצה שכך יסתיים הניסון שלי בהדרכה ואני ממש לא רוצה להיכנס לתנועה וב. מה עם המדבי"ם של שנה הבאה.. לפי מה שהבנתי הראשות עכשיו נמצאת בתהליך גישור עם מועצת הנוער בקשר לשנה הבאה בחסות מנהל חברה ונוער והכל מקרה שלא יהיה יצטרך ררכז הנוער שלנו לעזוב את תפקידו.. אולי מישהו יודע מה אני יכול לעשות?

אור יקר

יחידות נוער לא נסגרות כ"כ מהר. אם לא תהיה לכם יחידת נוער בעיר, ראש העיר שלכם לא יקבל תקציבים ממשרד החינוך וזה ייצור בעיה. אני ממליצה לךלהגדיל טיפה ראש ולכנס את החברים שלך, לשתף אותם בתחושות שלך ולשמוע מה יש להם לומר. תרימו מספר פרוייקטים לביום החופש ולפתיחת שנה ותנסו יחד לשמור על היחידה כדי שתהיה לה הצדקה.תעשו בינכם תורנות שבכל שבוע מישהו אחר מהקבוצה שלך מעביר לקבוצה פעולה שתעניין אתכם. תנסו לגייס עוד בני נוער ולהמשיך בתהליך. אני מבטיחה לך שזה ישנה המון בתפיסה של ראש העיר שלכם ובכלל בקרב בני הנוער.
בהצלחה

soninon

New member
תודה רבה רבה רבה...

טוב קודם כל תודה על תשומת הלב.. והמחשבה [= ושנית אממ לפי מה שהבנתי ראש העיר אינו נמצא במגעים עם הרכז נוער שלנו אלא ישירות עם משרד החינוך.. התקבלו גם שלושה הצעות להרמה של היחידה ושלושתן מלוות בזה שרכז הנוער לנו יצטרך לעזוב את מקומו... אהבתי את הרעיון של הרמת הפרויקטים ואני חושב שאני אנסה ליישם אותו תודה רבה.. [=

maya1234562

New member
אני בעד !!

אור , רוב הקבוצה שלנו תיהיה בעד אפשר ליישם את זה ! ומי יודע אולי גם להצליח ! תעלה את זה מחר בפגישה .. נ.ב מה שמזכיר לי ... עוד לא קניתי משהו קטן ...

למעלה