חברה...אחלו לי בהצלחה..אני הולכת

ofirush 14

New member
חברה...אחלו לי בהצלחה..אני הולכת

היום להרצות בכיתה שלי על רייקי...:) המורה ביקשה ממני...אז נעניתי לבקשתה (זה נכון להגיד ככה?!) ואמרתי לה שהיום בשיעור חברה...והנה הגענו להיום...בשמונה וחצי אני הולכת לבית ספר ואז יש לי שיעור...ואז עוד שיעור שזה במקרה גם שיעור חברה...וזהו! ומצטערת שפתחתי הודעה חדשה...הייתי יכולה לנצל"ש אבל לא משנה..^^

280388

New member
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!

גם אני עברתי את זה, אבל באנגלית. לא שיצא משהו, מלבד ציון של 90, לא מתעניינים בזה ממש, לפחות לא בעכו. כתבי איך היה. ושוב בהצלחה!!!

EnigmaGirl

New member
וואלה כל כבוד!

גם אצלי היה שבוע בריאות בבי"ס (או משהו כזה)והמורה רצתה שאני ארצה על זה ואולי גם אעשה טיפולים וכו' אבל בסוף אני די סירבתי כי סתם התביישתי וגם זה היה קצת בעייתי מבחינה טכנית וכו'... וגם באנגלית דיברתי על זה בבגרות בע"פ ולמרות שהבוחנת מאוד התעניינה בזה היא בסוף נתנה לי סתם ציון דפוק אבל לא נורא הכל לטובה
...

ofirush 14

New member
חזרתי!...שאספר איך היה? או קיי!

אבל לפני הכל..זה היה במסגרת שיעורי חברה..המורה רצתה שנצא משיעורי חברה רגילים ובגלל שהיא קראה בעבודת השורשים שלי על הרייקי היא ביקשה ממני להסביר לכיתה.. אז ככה: ביקשתי ממנה שתעשה הקדמה כי אליטל ביט התביישתי ואז היא הקדימה ואני המשכתי..הילדים התעניינו ושאלו כל הזמן שאלות...לקראת סוף השיעור, לאחר הסברים מעמיקים הם החליטו שאני צריכה לעשות רייקי, שתי חברות שלי התנדבו ועשיתי להן..בהפסקה ניגשו אליי כמה בנות וביקשו שאני אעשה להן..הספקתי לעשות רק לאחת..לשאר אני אעשה ביום אחר...היו כמה ילדים שממש התלהבו...וכשעשיתי רייקי לאותה אחת..היא התחילה להרגיש עקצוצים ביד..וזרמים גם! בקיצור...הם התלהבו מזה מאוד..אני כל כך גאה בעצמי..:)

אסתי69

New member
ויש לך במה

בדרך הזו שבוע הבא את תלמדי רייקי
נפלאה שכמוך

Anabel74

New member
איזה יופייייי../images/Emo24.gif

כל הכבוד שלא נתת לבישנות לנצח ובסוף עוד כולם התעניינו והתלהבו!

ofirush 14

New member
ובכן...תודה!!!!

המורה הייתה מאוד מאושרת מהעניין הזה שהסכמתי להסביר לכיתה...כי למי שלא ראה בשרשור של ההכרויות כתבתי על הילדות...ושזה אליטל ביט פגע בי מהבחינה החברתית של לעמוד מול קהל והיא כתבה לי בעבודת שורשים שהיא חושבת שזאת תהיה התקדמות טובה..ואכן...כך קרה!:)

ofirush 14

New member
ארגגגג.....עשיתי תוספת חייכנים

וזה לא עבד...:( טוב..אני אעשה שוב: אז אממ תודה לכולםםםםם
(איזה חייכן מכוער..למה עשיתי אותו בכלל?!) תודהההה
(אוו, כבר יותר טוב)

ofirush 14

New member
חח צודקת..אין טעם להתווכח..

החייכן המכוער הזה במילא לא שווה את הוויכוח *קורצת בחיוך גדול* חיחי..=]

למעלה