ח'ברה איזה שיעמום!!

h e n y

New member
ח'ברה איזה שיעמום!!

ספרו משהו מעניין....

לירונר

New member
עוד שתי בגרויות וזהוווווווווווווווו

היום הייתה לי בגרות במחשבים, על הטטריס שעשיתי
נשארו הבגרויות בהיסטוריה וספרות, ויהיו לי 32 יחידות !!!

לירונר

New member
קיבלתי בבגרות על הטטריס 105 !!!

במקום לשמוח ולהשתולל על הציון, אני משתגע מה אני אעשה עם ה5 נקודות האלה

h e n y

New member
חחחח

מה זאת אומרת בבגרות וטטריס {לא הבנתי כלום} ילדה קטנה שכמותי....

לירונר

New member
אז פשוט שואלים את ה../images/Emo16.gif (שזה אני)

אני במגמת מחשבים, ואני עושה בין 15 היחידות גם 5 יחידות פרוייקט. הפרוייקט הוא לתכנת בשפת תכנות איזו תוכנה (תחזרו שוב על המשפט הזה
). בחרתי לתכנת משחק טטריס
אז בקיצור זו בגרות, שבה בוחנים אותי על הטטריס שלי (איך הצלחתי לגרום לו לזוז, איך זה מצייר וכל מיני כאלה...)

לירונר

New member
עם שפת C...

למרות שגם בבגרות בפסקל (שהייתה בכיתה י') קיבלתי ציון טוב (95).

h e n y

New member
עדיין לא הבנתי...

אבל הבנתי שזה משהו טוב אז בכול זאת!! מזל טוב לך!!!!!

יפה יפה לך

תגיד, את הפסקל למדת תיאורתית או על מחשב? כי אצלנו לומדים את זה תאורתית, זה למה לא בחרתי בזה ובחרתי באלקטרוניקה

nedisrael

New member
מה שהוא לא מספר לכם זה ש..

עזרו לו להכין את הטטריס!
לעומת זאת, *אני* הכנתי דמקה לבד וקיבלתי 100!
הפסקל שלמדנו הוא עיוני, כלומר בכיתה. היו לנו שעות מעבדה שבהן תרגלנו את השפה על המחשב, אך רוב הזמן למדנו עם מחברות.

לירונר

New member
לפחות זינה לא קיבלה 100 !!!!

אני עשיתי משהו, בניגוד אליה !!! ולא עזרו לי כמו ש"עזרו" לרוב הכיתה שם... הם וה"מורה" הפרטי (700 ש"ח שיכין להם פרוייקט)

לירונר

New member
הפסקל היה גם תיאורטית וגם על מחשב..

היו לנו שיעורי מעבדה גם, ושם הרצנו תוכניות. תוכניות מתנה שהמורה המקסימה כפרה נשמה עליה הביאה לכולנו כל פעם שנכנסנו למעבדה, ולקח לנו כמעט כל הזמן רק להקליד את התשובות שלהן.. וביננו - מה יש באלקטרוניקה חוץ מערסים

ערסים באלקטרוניקה????????????

LOL!!!!!!!! אולי אצלכם!!!!! אצלנו מתקבלים רק מי שהולך ללמוד 5 יחידות וחלק מ-4 במתמטיקה!!!!!! אלה הקבצות נטולות ערסים!!!!!!!!!!!!!!!

לירונר

New member
באמת כל אלה שבאלקטרוניקה אצלנו

הם ב3 יחידות מתמטיקה... אבל גם אני ב3 יחידות (יחד איתם
), ואותי קיבלו למחשבים...

nedisrael

New member
הוא באמת טיפש.. ../images/Emo8.gif

אבל סער, כמו שאבא שלי טורח לומר כל כך הרבה, אל יתהלל חוגר כמפתח- נראה אם *תישאר* בחמש יחידות. אני כבר עשיתי 5 יח"ל, ד"א.

לירונר

New member
../images/Emo12.gif אני לא טיפש !!!

טוב, לא עד כדי כך
אבל בוא נתסכל על זה ככה - אני לפחות לומד מתמטיקה ומביא ציונים דיי טובים, בניגוד לאחרים שרק יושבים שם ומחממים את הכיסא...

תגיד לי את זה

אם קיבלתי היום את המבחן במטמתיקה, 5 יחידות (אבלעדיין כיתה ט' לרוע מזלי) וקיבלתי ב 90, שזה הכי גבוה בכיתה, אני אשאר?

לירונר

New member
כן....

אני זוכר שאצלנו בבית הספר נכנסו גם אנשים עם 70 ל5 יחידות... אני לעומת זאת ירדתי בכיתה ט' מ5 יחידות ל3, בלי לעבור אפילו ב4

למעלה