חבר'ה... איך היה ביום ראשון בביה"ס?

Deore

New member
חבר'ה... איך היה ביום ראשון בביה"ס?

נהנתם??? אני לאאאאאאאאאאאאאא!!! כזה אין כח למורים האלו.... אוליי יש לכם מזל ונפלה בחלקתכם אחת או שתיים מה ביטולים. 1. ביטול שעת אפס 2. ביטול יום שישי. כמו בן שזה לא קרה אצלי!!! תצטרפו לתלונות!!!

Linki

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo2.gif../images/Emo151.gif../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif

אז זהו?.. שאצלי לא קרה שומדבר ממה שמשרד החינוך אמר... והבטיח... ואתם יודעים למה
כי תמיד היצפר שלי ימצא איזה אישור מיוחד... בעעעעע אבל בסהכ בואו ניסתכל על הצד החיובי שבדברים.. אם כבר ביצפר אז בואו לא נתבאס מזה ונגיד "אם כבר אז כבר..." בואו ננסה להשקיע ולהצליח.. ותמיד יש ת'הפסקות שבהם פוגשים אנשים.. ואני כיתה י'.. אז בכלל אני בקטע של להכיר אנשים חדשים ולחפש את היא' ניקים והיב'טניקים שאני מכירה...
וזהו אז הקיצר אפשר להגיד שעבר עלי יום נחמד.. ואפשרק כמובן לקטר אבל עדיף שלא..
וזהו עוד פעם שיהיה לכולם המון בהצלחה
בייביי

NuFiFiT

New member
נו בית ספר... ../images/Emo85.gif

ברור שלא נהנתי...
אבל לא נורא, אם אני רוצה לעבוד בנס"א אני חייבת לסיים 3 שנות לימוד.... באסה
אני מתחילה כל יום ב- 8 וחצי ומסיימת ב-1 וחצי!!! החלק הכי טוב

olly v

New member
אני....

הלכתי לביצפר חדש! והכרתי המון אנשים חדשים....ויום שישי אצלנו מבוטל! יהו! היה דווקא נחמד , כי לא למדנו כל היום ופשוט עשו לנו סיורים בביצפר הענקי שלנו....ואז בסוף היום נאבדתי שם....ולקח לי קרוב לחצי שעה למצוא את הדרך ליציאה! מקום גדול......

Kido2222

New member
אתם יודעים... יב' זה לא רע...

אני מגיע באוטו לבצפר... (עם לינקין ברקע...) לומד 25 שעות בשבוע... (בקושי לומד...) והולך הביתה. :) נחמד מאוד הייתי אומר... :) בהצלחה לכולם.. ואלה... איך היה? כיתה י'... הבצפר גדול הא? :) בהצלחה גם לך...

../images/Emo12.gif פאקקקק ../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

חחחחחחחח DEORE הבצפר ענקקקקקקק !!!! בעעע חחח עד שמצאנו לאיזה כיתה ללכת
נו חפיף, אבל זה נחמד
בעעע כמה פרחות ופקצות יש בכיתה שלי!!!!! המספר לא יאומןןןןןןן

../images/Emo12.gif KIDO ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif

איך אתה מוצא את המקומות שאתה צריךך????????
נאבדתי!!!!! בלתי אפשרי לצאת החוצה
עשו לנו איזה טקס מעפן כזה "טקס ברוכים הבאים" בעייעיכעיעיע

Kido2222

New member
זאת שנה שלישית שלי... :)

את מצפה שאני לא אדע? :) אני מכיר את כולו בע"פ... ואני מניח שעוד חודש אולי פחות... תכירי אותו את לא פחות טוב ממני... :)

../images/Emo178.gifIndeed../images/Emo94.gif

עד שמצאתי את החדר של מתמטיקה
איפה תקעו אותנו...בחדר תולדות האומנות
אלה מסכנה עם רוני מרילין ובלה. בכל זה אני חייבת לעבור אליך. המורה שלי מפחיד
רוצה לשחק איתנו כדורסל
ולא הולכים יותר לקניון בחום הזה
חוץ מזה ומכמה מתלהבים היה היום בסדר
צריך ללמוד להתרגל...

Neither.

ותודה למשרד החינוך. אני נהנתי? בטח שכן! פרחולות בחולצת ביצפר זה הדבר. מערכת חביבה.

../images/Emo60.gifאני דווקא נהנתי!

ראיתי את הכיתה הסבבוש שלי שכל כך התגעגעתי אליהם! אנחנו לא לומדים יום שישי ואין לי שעת אפס! אהבתי!:) רק חבל שמחר כבר מתחילים ללמודדדדדדדדדדדדדדדדד אוף!

ParanoidLq

New member
דווקא אני....

אני כבר היום למדתי..... וכבר קיבלתי שיעורי בית..... ושיעור הבא בוחן בתנך........ויום חמישי מבחן בביוכימיה על כל החומר..... כן כן ויש כאלה שהולך להם הכל בסבבה....

Deore

New member
טוב... חבר'ה...

בהצלחה לכולכם השנה... ושהשנה תעבור כמה שיותר מהר!!!!!!! ושיום אחד אני אלך בביה"ס ואני אמצא יותר ממטבע של 5 שקל... אני רוצה למצוא של 10 ש"ח!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז אני אלך לקפיטריה בביה"ס ואקנה איזה טוסט שווה... או קוראסון של פילסברי... קיצור... תהנו.. ותשמחו.. ו... כלום.

../images/Emo66.gifהיה מוזר

יש לי מחנכת חדשה... קצת מופרעת... נתנה לנו לנפח בלונים ואז אמרה לנו לקפוץ עליהם ולפוצץ אותם... אני עדיין בהלם... חוץ מזה היה אחלה... שיהי לכולם שנה אחלה, עם הרבה לינקין פארק, בלי נכשלים ובלי יותר מידי שיעורי ספורט... י\2 הכיתה הכי אחלה שיש!!!

lgmtk

New member
אני כיתה י' וזה....................

קשה!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!! מעצבן. אין לי מושג מזה שעת אפס. ולא ביטלו לנו.............ממממממממממממממממממממשעמם.........מתימטיקה קשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo66.gif

לי ביטלו שעות אפס אבל יש לי יום אחד שאני מסיימת בשלוש... דיכאון... מחר על הבוקר מתמטיקה!!!! לא רוצה!!!!! י\2 כיתה שחבל"ז

למעלה