ממונט התותחית
New member
חבר'ה איך עבר עליכם החג?../images/Emo35.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif
תשמעו סיפור, בחלק מהחג הייתי אצל בן זוגי המתוק וכל ילדיו בזמן זה או אחר באו לאחל חג שמח ולקבל מאיתנו הפתעות מתוקות. כך בן זוגי נוהג עם ילדיו וכך גם אני עם ילדי מאז ומתמיד {מומלץ}. בכל אופן חשתי שהרביעית בחבורה שלו לא בידיוק מאושרת ממני, די מרוחקת ואני חשה מניסיון שיד אמה בוחשת בקדרה היות והיא גרה איתה היא עושה הכל למצוא חן בעיניה. הנערה די מבולבלת משום שמצד אחד אחיה ואביה אוהבים אותי ומסתדרים אתי מצויין ומצד שני אמא שזה מפריע לה כל ההרמוניה הזאת, אני לא מוותרת לה ונותנת לה נשיקה כשהיא באה ומציעה לה לאכול או לשתות ואחר כך היא מתרככת. אבל כך זה בכל מפגש מחדש היא תמיד מרוחקת, לא משתפת פעולה איתי ואחרי המון תשומת לב מצידי היא משתנה ממש בובה של ילדה.ואני שואלת עד מתי?רק שתבינו אחותה הקטנה ואחותה הגדולה שואלות אותי מתי אביהן ואני נפסיק את הריצות האילו מבית אחד לשני ונחיה סוף סוף ביחד.וכששאלתי אם לא יפריע להן הן אמרו בפה אחד "אנחנו פחות חשובות אבא יהיה מאושר זה בטוח וחוץ מזה כיף איתך. אבא מפנק אותנו יותר כשאת איתו הוא יותר רגוע וסובלני."אז מה עושים עם האמצעית