חבר'ה, אל תפול רוחכם...

חבר'ה, אל תפול רוחכם...

בס"ד לא קראתי כ"כ טוב את הילגארד במהלך השנה, ולמדתי בעיקר מסיכומים. לכן אני לא יודע אם יש סתירות לספר. אני כן יכול להגיד שהשאלות היו בהחלט מעצבנות ועל פרטים קטנים וספצפיים מדי (חלקן) אבל רובן היו בסדר, פשוט כמות החומר היתה גדולה מאוד, וקשה באמת לזכור ה-כ-ל... אין מה לבכות, גם אני, כנראה (אלא אם ה' ישלח לי נס), אקבל ציון לא טוב (ובניגוד לכמה שתופסים ממני איזה מבין גדול, אני לא מתכוון ל-90 ב"לא טוב") ועם זאת אני בטוח שיהיו חבר'ה שיוציאו ציונים לא רעים לכשעצמם (אולי לא מספיק טובים בשבילם או בשביל הממוצע לתואר שני, אבל לא רעים לכשעצמם ובטח לא ביחס לכיתה). בכל אופן, המבחן היה בסה"כ הוגן, מי שאשם בציונים שלנו הם אנחנו ל-ח-ל-ו-ט-י-ן! קיבלנו הרבה מאוד עזרה מאיתמר, ששוב אנצל את הפורום כדי להודות לו על ההשקעה העילאית שלו למעננו, וגם מסיכומים משנים קודמות ועם זאת הציונים (של חלקנו) לא יהיו טובים. כולי תקוה שבמועד ב' הציונים של כולנו ישתפרו בהרבה! ואל תשכחו: המבחן הזה הוא 70% אחוז מציון בקורס שמהווה נקודת זכות אחת (לעומת קורסים שנתיים שהם 2 נק'), בשאר ה-30% כולנו הוצאנו את הרוב המוחץ אם לא את הכל, זה היה מבחן ראשון שלנו בפסיכולוגיה השנה, ועדיין יש אפשרות לתקן! אז אל תדאגו, בואו ניקח את עצמנו בידיים ונגיע למועד ב' עם כלים טובים יותר להצלחה, ב"ה! ומה שלא יהיה- הכל לטובה! בשם ה' נעשה ונצליח!

למעלה