חבר'ה אל תצחקו.... מצאתי את זה באתר "כיפה" בפורום הנוער.... כדאי לכם לקרוא. זה יפה ונכון.
נ נועה גלוסקא New member 26/6/06 #1 חבר'ה אל תצחקו.... מצאתי את זה באתר "כיפה" בפורום הנוער.... כדאי לכם לקרוא. זה יפה ונכון.
R RTur New member 26/6/06 #2 אבל מה הפאקינג קשר לאביב גפן? מאיפה הביאו ת'שטות הזאת? חחח זה נשמע לי כמו אחת התיאוריות הכי הזויות שיכולות להיות על שיר חחח...
אבל מה הפאקינג קשר לאביב גפן? מאיפה הביאו ת'שטות הזאת? חחח זה נשמע לי כמו אחת התיאוריות הכי הזויות שיכולות להיות על שיר חחח...
C crazy monkey New member 26/6/06 #3 ידה ידה ידה סורי אבל זה מזה תוצאה של שיעמום המאמר הזה... השיר כ"כ פשוט ומובן שאני לא מבינה מה יש "ךנתח" אותו....
ידה ידה ידה סורי אבל זה מזה תוצאה של שיעמום המאמר הזה... השיר כ"כ פשוט ומובן שאני לא מבינה מה יש "ךנתח" אותו....
נ נועה גלוסקא New member 26/6/06 #4 בקריאה שניה... צודקים. חחחחחחחחחחחחחחח יש במאמר הרבה דברים נכונים אבל חלק קצת מוקרץ...
י ירדן והדיסקו New member 27/6/06 #5 המממ. אני אישית לא התחברתי לפרשנות הזאת של השיר, אצלי הוא נתפס קצת אחרת במשמעויות שלו. אבל אי אפשר לומר שהוא "לא נכון", פרשנות זה עניין דיי אישי ונוגע להשקפת עולמו של הפרשן.
המממ. אני אישית לא התחברתי לפרשנות הזאת של השיר, אצלי הוא נתפס קצת אחרת במשמעויות שלו. אבל אי אפשר לומר שהוא "לא נכון", פרשנות זה עניין דיי אישי ונוגע להשקפת עולמו של הפרשן.