חבר'ה,אם אני מועניין לסגור את החשבון שלי בפול טילט.איך אני עושה את זה?
W w o o d s t o c k69 New member 13/1/10 #1 חבר'ה,אם אני מועניין לסגור את החשבון שלי בפול טילט.איך אני עושה את זה?
W w o o d s t o c k69 New member 13/1/10 #4 למה זה כל כך קשה? חייבת להיות דרך אחרת.. עוד קצת פרטים-הפקדתי סכום כסף מסוים לפני כמה ימים,וכעת אני מעוניין למשוך את הכסף/לסגור את החשבון.הדרך היחידה לעשות את זאת זה דרך מייל לתמיכה? תודה מראש
למה זה כל כך קשה? חייבת להיות דרך אחרת.. עוד קצת פרטים-הפקדתי סכום כסף מסוים לפני כמה ימים,וכעת אני מעוניין למשוך את הכסף/לסגור את החשבון.הדרך היחידה לעשות את זאת זה דרך מייל לתמיכה? תודה מראש
D darkAI New member 14/1/10 #9 באיזו שיטה אתה מנסה למשוך? למשוך בצ'ק כמעט תמיד עובד. בכל מקרה, איזו שיטה שאתה לא בוחר - תעלה תצלום מסך של הודעת השגיאה שהוא נותן לך, אולי אוכל לעזור לך עם זה.
באיזו שיטה אתה מנסה למשוך? למשוך בצ'ק כמעט תמיד עובד. בכל מקרה, איזו שיטה שאתה לא בוחר - תעלה תצלום מסך של הודעת השגיאה שהוא נותן לך, אולי אוכל לעזור לך עם זה.
D darkAI New member 14/1/10 #8 אפשר להקפיא את החשבון ואפשר גם לבקש הקפאה שהיא permanent, שזה די מקביל למחיקה.