חברה' אני הולכת

חברה' אני הולכת

אני טסה לפולין מחר... אתם יודעים מהמשלחת של הבית ספר למחנות בשואה ולכל מיני מקומות דומים אני מקווה שאני אחזור משם עם יותר כוח נפשי להתמודד עם בעיות שלי ואולי אני אבין שכל הבעיות שלי הם קטנות לעומת מה שקרה שם??.. אולי אני אתחיל להבין את ההורים שלי?? אולי אני אתחיל יותר להעריך את החיים בפשטותם ולא בחומריותם?? יש לי הרבה שאלות שעד שאני לא אחזור אני לא אדע את התשובות עליהם... אז חברה' תעשו חיים בשבוע הזה!!! ואני אתגעגע יחסר לי לקרוא פה

faith2

New member
אני בטוחה שלא...

תצטערי על המסע הזה. הייתי במחנות לפני חצי שנה..והתמונות לא עוזבות. הצרות של כולנו היום- פשוט מתגמדות לעומת מה שתלכי לראות. מאחלת לך למצוא מאיפה לשאוב את הכוחות ולהתמודד עם החיים כאן. המון בהצלחה מתוקה

ע21

New member
../images/Emo104.gif אבל לא לשכוח לחזור

ההורים של אמא שלי ניצולי שואה, כל המשפחה של סבא שלי נרצחה בשואה והוא עצמו היו בהרבה מחנות קשים, אושויץ בינהם-כשעמדנו במשרפות באושוויץ עם דגל ישראל עברו הרבה משלחות זרות שהסתכלו עלינו וידעו שאנחנו משלחת מישראל הדבר היחיד שחשבתי עליו זה שהנה הם הרגו כמעט משפחה שלמה השאירו בן אדם אחד אבל הם לא הצליחו אנחנו ניצחנו הם לא הצליחו במשימה השטנית שלהם. אני יצאתי מהמסע הזה מנצחת וזה מה שאני מאחלת גם לך, ללכת ולהבין מאיפה הגעת ואיזו גדולה הזכות שלנו בלחיות במדינה משלנו. נסיעה טובה, שמרו על עצמכם

ללוששש

New member
נסיעה טובה!!

מאחלת לך שתמצי כל רגע במסע הזה!! אולי אחרי שתחזרי תביני דברים שלא הבנת קודם, דברים שרק אלו שחוו את המסע יכולים להבין... משמעות החיים, קבלת פורפורציה על הכל, והכי חשוב- עד כמה שטוב לך במקום בו את נמצאת!!
כי אין לי ארץ אחרת.....

למעלה