חברה אני חדש פה.. כמה שאלותתת

freestyle7

New member
חברה אני חדש פה.. כמה שאלותתת

אז ככה אני בן 18 ואני לא נודיסט.. אבל סתם בא לי ככה ללכת לחוף או איזה מפגש נודיסטים.. סתם בשביל לראותת.. לפני זה כמה שאלותת: 1. איפה יש חוף\מפגש כזה באיזור המרכז? (אני מבת ים.. אבל נגיד ת"א זה סבבה..) 2. איזה גילאים בערךך מגיעים לחוף נודיסטים? האם יש גם ילדים וילדות באיזור גיל 15-18? 3. האם מותר סקס? 4. האם חייב להיות ערום או שאפשר פשוט סתם להתסכל תודה =]

קוואנט

New member
אני ממש מצטער שאנחנו לא עומדים בזמנים שלך

אבל לא כולם יכולים לענות פה מיד כשאתה מבקש. הצלפות שכאלו לא עושות יותר מדי חשק לענות, אתה יודע.

קוואנט

New member
תשובות:

1. ניתן לקרוא על מקומות המפגש במדריך לנטוריסט/ית המתחיל/ה שמופיע משמאל. 2. גילאים - יש מהכל, מצעירים, בוגרים ומבוגרים. עם זאת, בגילאים שציינת אין יותר מדי נוכחות, ובדרך כלל מדובר בצעירים אחרי צבא. 3. האם מותר סקס? עצם השאלה מראה שאתה לא בדיוק מבין מה כולל הנטוריזם. סקס והתנהגות מינית כלשהי אסורים במהלך המפגשים. 4. במפגשים נטוריסטים נמצאים בעירום. למתחילים יש תקופת הסתגלות קצרה, אבל באופן כללי - מקפידים על העירום.

sl 3977

New member
איך אתה תמיד

אומר מה שלא עושים בחברה הרגילה לא עושים בחברה הנטוריסטית/נודיסטית קרה פעם שמישהו במפגשים גילה התנהגות מינית כלשהי?

קוואנט

New member
היו מקרים נדירים כאלו

אלא שהעוברים על הכללים מצאו את עצמם מהר מאוד מחוץ למפגש ולקהילה.

sl 3977

New member
במפגשים הפתוחים

אי אפשר להרחיק אנשים אבל אם איזה סוטה נקלע במקרה לאחד המפגשים הסגורים או מתפרץ לאחד המפגשים הסגורים ומטריד מינית את הנטוריסטיות או מבצע בהן מעשה מגונה אז זה כבר עבירה על החוק ואותה נטוריסטית שהוטרדה מינית יכולה להגיש כנגד המטריד תלונה במשטרה ותביעה בבית משפט ואפשר להזמין לאותו טורדן/סוטה משטרה שתפנה אותו בכוח ממקום המפגש הסגור וככה ראוי לעשות אם יבוא מציצן סוטה או טורדן במפגשים הפתוחים ובפסטיבלים אי אפשר לסנן גורמים בלתי רצויים כמו סוטים טורדנים מציצנים וכו' לחופים בגלל שזה מקום ציבורי פתוח בגלל שזה ידוע לכל היכן הנטוריסטים נפגשים אבל אם היו חופים נטוריסטים שפתוחים רק עבור חברי הקהילה הנטוריסטית בישראל לא יקרו כאלה מקרים של הטרדות מיניות מציצנות ונעיצת מבטים זה רעיון טוב שיהיו חופים שיהיו פתוחים רק עבור הנטוריסטים דרך אגב המידע המשפטי אם ניתן להתלונן על הטרדה מינית אם היא נעשית במפגשים הנטוריסטים הוא נמסר לי ע"י אבא שלי שהוא עורך דין עם המון ניסיון ומוניטין או שותף באחד ממשרדי עו"ד הגדולים והטובים בארץ והוא בין מייסדי המשרד קרה פעם שנאלצו להזמין לאחד המשתתפים במפגשים הנטוריסטים משטרה? בגלל התנהגות פרועה והטרדה מינית

sl 3977

New member
ואפשר

לתת לבן אדם שהגיע למפגש וטעה ועבר באופן חד פעמי על 1 החוקים במפגשים הנטוריסטים צ'אנס ואם הוא ממשיך לעבור עוד פעם על החוקים להוציא את אותו בן אדם מ הקהילה ולבקש ממנו בנימוס לעזוב באופן מיידי את המפגש אם זה לא עובד אז להזמין לו משטרה שתפנה אותו בכוח ואם צריך גם תעצור אותו

giora10

New member
sl 3977 עוד מעט תקבל מינוי מיוחד../images/Emo100.gif

לפי תשובותך ניכר שהשקעת זמן ולמדת את נושא הנטוריזם עד תום ולכן אני מציע שתמונה להיות לפחות תת, סגן או משנה למנהל הפורום. אך אַלְיָה וְקוֹץ בָּהּ...טרם זכיתי לראותך במפגשים הנטוריסטים הנערכים מעת לעת, הן בחופים והן במפגשי העמותה. יותר משבע שנים אני מופיע כמעט לכל המפגשים, אך משום מה זיו פניך לא נראה בהם. השאלה מדוע ולמה אתה מקדיש מזמנך ומרצך ומדריך כל אחד חדש המבקר בפורום, ואתה עצמך לא נותן דוגמה. האם אביך העו"ד (כפי שטענת) יודע שהחלטת להיות נטוריסט בנשמה? מה תהיה תגובתו, לפי דעתך אם יוודע לו, שלבנו יש שאיפות כאלה ועדיין לא זכה לממש אותן? אנא בטובך נמק והסבר

sl 3977

New member
כי יש

במפגשים הנטוריסטים בעיקר אנשים מבוגרים צעירים וצעירות ואין לי רשיון נהיגה והמקומות בהם מתקיימים המפגשים הנטוריסטים מתקיימים במקומות מרוחקים מת"א ואני לא רוצה להוציא הון תועפות על מוניות ואין אוטובוסים בשבת ואני אארגן את אחד החברים שלי ואגיע לאחד המפגשים לא להרבה זמן ואיתך גיורא אני מאוד אשמח לדבר איתך ולהכיר אותך אתה נשמע לי בן אדם נחמד מאוד ואשמח לדבר איתך ואם כל מי מחברי הפורום שירצה לשוחח עמי וגם איתך אני אשמח מאוד לשוחח קוואנט אני מאוד רוצה להכיר אותך גיורא דרך אגב שמי אורי האם יש נטוריסטים לא נחמדים גסי רוח או נטוריסטים ערסים במפגשים? שאני צריך להיזהר מהם כי אני מאוד שונא ולא סובל אנשים ערסים ואנשים גסים ולא נחמדים ותופס מרחק מאנשים כאלו אני לא מכיר בהם ואני לא רוצה שום קשר איתם ואליהם דרך אגב שמי אורי

giora10

New member
במיוחד עבור sl 3977

sl 3977 או אורי לפי בקשתך אחד מתפקידיו של מנהל הפורום הוא לקבל כותבים חדשים לפורום, ולדאוג שימשיכו ויבקרו בפורום. בשלב השני, אותם אורחים בפורום יחליטו, אם הם רוצים בפעילות נטוריסטית. בכל התקופה האחרונה אתה לוקח את תפקידו של מנהל הפורום, ונותן תשובות במקומו. כיון שאינך מנוסה כמוהו, לא תמיד תשובותך משרתות את המטרה ולעיתים מבריחות כותבים רציניים וחבל. בקשה גדולה לי אליך, למרות שאתה נמרץ ורוצה לתרום... אנא הורד את המינון, ותן למנהל הפורום ולכותבים אחרים להגיב

sl 3977

New member
אתה צודק גיורא

אין לי ויכוח איתך אקבל את הערתך ומה בקשר לשאלות שלי?

giora10

New member
sl 3977 אנא העלה את שאלותך בקיצור../images/Emo91.gif

אני נותן לך הזדמנות להעלות את שאלותך בקיצור. השאלות תהינה ממוספרות. כל שאלה תהיה בת שורה אחת בלבד. שאלה ארוכה יותר לא תענה.

sl 3977

New member
שאלה

מס.1 האם באים אנשים גסי רוח לא נחמדים וערסים למפגשים הנטוריסטים? אני מאוד לא אוהב אנשים כאלה ואני מאדו לא סובל אנשים כאלה ואני לא אהיה בחברת אנשים כאלה

giora10

New member
sl 3977 אנא אל תזלל בי והייה קשוב לדבריי../images/Emo41.gif

אנא קרא את דבריי שנית. נסח את כל שאלותך בקצרה. כל שאלה בשורה אחת בלבד. כיון ששאלתך ארוכה יותר משורה אחת לא תקבל תשובה.
אנא קצר את חתימך. היא אינה מפרגנת לך. לטעמי מספיקה תחימה כמו "אין כמו להיות נטוריסט"

sl 3977

New member
גיורא אני לא זלזלתי בך

ולא אזלזל בך אף פעם ואני מצטער שלא הקשבתי לך כל בן אדם טועה לפעמים אף אחד אינו מושלם למה זה לא מוצא חן בעינך שאני שואל שאלה שאורכה יותר משורה אחת? ושהיא ארוכה בבקשה תסביר לי זאת ואני מבטיח שאני אשתפר ותודה על הביקורת הבונה

sl 3977

New member
גיורא

אנא ממך אל תקרא לי sl 3977 אלא בשמי הפרטי אורי והבקשה הזאת מכוונת לכל הגולשים וזה כולל גם אותך קוואנט

למעלה