ח'ברה אני חושב שהגיע הזמן

pilot117

New member
ח'ברה אני חושב שהגיע הזמן

שנפתח במנהג שבועי, החל מהיום(חמישי)כל יום חמישי כל אחד ימליץ על לפחות שני משקאות(כולל אופן ההכנה) שהכי מבוקשים בבר שלו\ה ולאחר כמה שבועות יהיה לנו שרשור משקאות של כל המשקאות הכי נפוצים.

nunimon

New member
טוב נו... רק כי עכשיו חזרתי מהבר...

היום משום מה היה יום הקוסמופוליטן והפיגלינג סאוור... לא יודע למה, אבל עפו היום כמו לחמניות טריות... כל הרעיון זה ליצור קוקטייל שיראה טוב, ואז זה מעיין תגובת שרשרת. כשהלקוחות רואים משהו טוב אצל השכן - לא מעניין אותם אם זה טעים או לא - הם רוצים כזה, אם זה טוב לו , זה יהיה מצוין בשבילי...
אז זה הטיפ שלי - קוקטיילים צבעוניים , טעימים, ואיכותיים, יעשו את העבודה יופי. יאללה זה הזמן לישון... לילה טוב לכולם...

temptation411

New member
המלצה קטנה..

משהו ששתיתי בפלייר באר בוגאס משקה מתוק בצבע מזעזע אבל טעיים לאללה קריפטוניט כוס טוליפ מלאה בקרח מנה מידורי מנה מאליבו מנה קפטן מורגן ספייס לסגור במיץ אננס ולהציף קצת בקרדי 151 (אם יש) לקשט בדובדבן

משקה שהמצאתי "סקס בחתונה"

"סקס בחתונה" קרח מנה גין של כרמל מזרחי חצי מנה של ליקר אפרסק של כמ מיץ תפוזים דש מיץ ליים דש מיי סוכר דש ליקר שרי דודבן כמ כוס הייבול בלי לערבב או לשקשק פשוט למזוג בסדר הנל (החיים כלים בלי שייקר אבל גם משעממים) המצאתי את זה על בסיס סקס על החוף כולם פשוט אהבו את זה יש לזה טעם מתוק ופרותי כזה כל האורחים כמובן שהם עמכה ישראל עם הטעם המאוד מגוון תביא לי משהו מתוק שידפוק תראש או מותק עם קצת אלכוהול בקיצור מתוק ומתוק
וכל המלצרים והמלצריות בעיקר מלצריות שאף פעם שתו או שתו ונגעלו בקיצור משקה נהדר לתת למי שאף פעם לא שתה כי פשוט כמעט לא מרגישים את טעם האלכוהול

למעלה