חבר'ה אני חייבת להיות הרעה פה

D o r o t h y

New member
חבר'ה אני חייבת להיות הרעה פה

אני מצטערת להודיע - אני לא אוכל לאפשר פה פרסום הודעות לבקשת תרומות. הפעם אני לא מוחקת אשאיר את ההודעה לפחות כמה ימים, אבל אני לא רוצה שהבפורום הזה יהפוך לבמה לכל מבקשי התרומות. רובנו ככולנו מחכים להשתלה וזקוקים לתרומות בעצמנו והפורום נועד לתמיכה הדדית ולא לגיוס תרומות. אני מצטערת ובאמת לא נוח לי עם זה - מעתה והלאה הודעות כאלו יימחקו אני חושבת שלפחות מן הראוי היה לבקש רשות לפרסם הודעה כזו. מאד לא נעים לי עם ההודעה הזו.- אני מקווה שתקבלו בהבנה

a v i c o

New member
את צודקת דורית !

בכלל , כל ההתנהלות הזו תרומות מוזרה בעיני , עד היום לא ברור לי לאן הלכו עודפי הכספים שנאספו לפני שנה ושנתיים ע"י עמותות שונות ומשונות עבור מושתלים , כאשר סך הסכומים שבקשו לאסוף היה תמיד הרבה יותר מכפול מהסכום שהיה דרוש להשתלה.

ש ר ו ן 74

New member
אין קשר בין הדברים

זכותה של מנהלת פורום לנהל את הפורום כרצונה, בין אם היא רעה או לא. כל מי שפונה לעזרה כלשהי בפורום, עושה זאת למען העזרה ואין בזה פסול. עמותות המעבירות תרומות להשתלה, מחתימות את הפונה אליהן על הסכם ובו הסעיפים: א. הכספים הנאספים, בנכוי עמלה מוסכמת, יכולים להיות משולמים רק עבור המטרה ורק עבור נשוא התרומות. ב. במידה וההשתלה לא מתבצעת, לרוב אין החזרת כספים לתורמים, מלבד במקרים יוצאים מהכלל. ג. עודף בין התרומות הנאספות ובין הסכום המשולם לפי סעיף א. נשארות אצל העמותה המדוברת. ד. העודפים משמשים אותה לצרכים הקשורים במטרות העמותה ולא לצרכים אחרים. ה. ניתן לקבל בעמותה המדוברת, דו"ח על מה שנעשה בכספים העודפים, שממילא נרשמים בדו"ח לרשם העמותות. שום דבר לא "נעלם" או הולך לשום מקום לא לפי תקנון העמותה המדוברת. עלילות סתם, ללא אסמכתא או הוכחה לא מקדמות דבר. מדובר על עמותות רשומות וידועות ולא עמותות פארש..

D o r o t h y

New member
זה נכון אבל

כל עוד אין לי דרך לבדוק שמדובר באיסוף תרומות אמיתי ותמים, אני לא יכולה לאפשר את זה.

Avraham F

New member
אבל ...

איך בוחנים אם איסוף התרומות הוא אמיתי ? לא מספיקה השתתפות של ברכ היחידה (ברכה) בפורום של קרוב לשנתיים ? אני מרגיש שאני מכיר את המבקשת כאילו נפגשנו רק אתמול. אין לי ספק ש"האיסוף" הוא אמיתי, למעט הסתייגות קלה מהעמותה המדוברת. שבת שלום.

דיאליז

New member
פיתרון אפשרי

אני חושב שחשוב להשאיר את האפשרות של אנשים לפרסם כאן בקשות כאלו מצד שני, רצוי אולי לקבוע שרשור שבועי קבוע אליו ירוכזו כל הבקשות האלו כדי שהם לא יפריעו למנהלך הדיונים האחרים בפורום זאת לדעעתי הדך היחידה - לא לפגוע באף אחד לא בגולשי הפורום - ולא במי שמפרסם הודעות כאלו אני לא יודע עד כמה פרסום בפורום יכול להועיל - אבל אני בטוח שמחיקת הודעה יכולה לפגוע ריגשית באנשים שתולים בה תקווה

למעלה