חברה, אני חייב משהו דחוף דחוף

חברה, אני חייב משהו דחוף דחוף ../images/Emo18.gif

פלייבק ב- mid של השיר "מה לך ילדה". אפילו שמישהו ניגן באורגן כזה. יענו רק שתיהיה מנגינה של השיר. אתם חייבים להשיג לי את זה.

איציק - אלון זה חבר כאן הוא זמר וגם

כן מכיר כל מיני זמרים כאלו שקשורים למסוקה, אולי הוא יוכל לעזור לך , הוא מופיע כאן בשם אלון. ביי - אלין.

ה ת ג ע ג ע ת י א ל י כ ם

היי לכולם, מה שלומכם? לא הייתי כאן בשבועיים האחרונים, המחשב שלי נשרף והוא היה בתיקון איציק, אני כאן, הבנתי מאלין שאתה מחפש אותי, אין לי מושג למה אבל תוכל להשאיר כאן הודעה בשבילי. משה, שלחתי לך מסר, צור איתי קשר.

מה קורה אנשים?

התגעגעתי אליכם מאד, לא הייתי כאן איזה שבועיים, המחשב שלי בתיקון והוא יגיע מחר, אני כרגע על המחשב של אחי בביית שלו. משה - שלחתי לך מסר, צור איתי קשר. איציק16 - הבנתי שאתה מחפש אותי, אין לי מושג למה אבל אני ממחר אהיה כאן כל הזמן, אם אתה צריך משהו, אשמח לעזור לך. וואי כמה התגעגעתי לפורום הזה, חבל על הזמן... שבוע טוב לכולם

איציק16

New member
תודה אלון

רציתי לדעת איך קוראים לדיסק האחרון של ליאת בנאי וכבר ענו לי. יש לך במקרה את השיר של ליאור נרקיס זה מהלב ? אם כן תשלח לי בבקשה כי אני חייב אותו דחוף !תודה רבה

איציק נשמה

לא הששארת לי אי מייל או משהו כזה שאני אוכל לשלוח אליך את השיר אם יש לך את התוכנה MESSENGER היא הכי פצצה להעביר שירים. בזה אני משתמש תרשום לי כאן את האי מייל שלך. ידידך, אלון זכריה

למעלה