חברה אני לא אהיה איתכם כל כך הרבה

• פותח הנושא tiger
  • פורסם בתאריך

tiger

New member
חברה אני לא אהיה איתכם כל כך הרבה

בזמן הקרוב,חודש + - ... אבל אני מבטיח להיכנס כל פעם שאינטרנט קפה יהיה זמין בסביבה.אני נוסע להישתלמות
אני וחברתי הקשכפיתית.אל תעשו מה שאני לא הייתי עושה,לא להיתפרע ולא לישתות חשיש עם וודקה. קצ´ יו לייתר t

0g30

New member
לא מספיק שהנסיך עוזב הוא לוקח איתו

גם את יורשת העצר ..........איך איך נתמודד עם כל חוקרי המצ"ח ....ומטפלי התחת ...שימשיכו להתקיף את חצר המלוכה ......לפחות הוד רוממותה המלכתית נשארת .......לך תשתלם לך ......בעוד נתינייך הכנועים יעמדו במתקפות חסרות רסן בניסיון להגן על חצר המלוכה ומלכתנו האהובה ..........צא ולמד... ועם חזרתך מארצות הניכר תביא עימך קידמה שיגשוג וידע לממלכתנו האהובה ..........ואולי גם איזו קפצ´ה של הדבר האמיתי .....אתה יודע זה שאין בו זרעים וחול ...... עלה והצלח ליבנו איתך וברכתנו תאיר את דרכך........

tiger

New member
אמן.

ושלא תישכח אתה היושב ראש ובזמן הזה יותר מיתמיד צריך שתיהיה כאן לעזר ולפיקוח על המיתרחש.התפקיד שלך זה לא רק מיצעדי ראווה,גרופיות ופרוטקציות,זה גם הדבר האמיתי:עבודה קשה וסיזיפית,להגן על המלכה מכל מרעין ומכל בישין.עכשיו העם צריך אותך,הדגל ,סליחה העלה קורא לך. היה נכון תמיד. להיתראות בשמחות (דרך חברון 20 גראם בכיס) t

אוג אוג..מה יהיה הסוף...

איזה מין יושב ראש רכרוכי אתה? מה,אני צריכה לעשות את כל העבודה השחורה פה? אתה,במקום להגיד,איך נתמודד עם כל החוליגנים,צריך לאמור- על אף שהנמר לא יהיה באיזור,אנחנו נתמודד,ונשמור,ולא ניתן לאף אחד לחדור לתוך המוצב השמור ביותר במדינה. אני סומכת על נתיניי בעיניים עצומות,אנשים טובים אחד אחד,ולא הייתי מוותרת עליהם לעולם,ואם אצטרך,אעמוד איתנה עם כולם מול האויב הקר.... אחחח...גברים,אי אפשר לסמוך עליכם.... חיחי..

0g30

New member
מלכתי הענוגה והנחשקת..........

קודם כל אנו מברכים ושמחים על שובך לממלכה.........כבר חשבנו שהתחתנת נישואי תועלת עם אחד ממנהלי הפורומים האחרים .....(התמכרויות,סרטים) או משהו בסיגנון .......... הסירי דאגה מליבך גם עם נסיעתו של הנסיך לארצות ניכר , נמשיך אני ושאר נתינייך לשמור על הגחלת (למרות שלא הצלחת לעשות אותי טורקיז)...... בדברייך נסכת באנו את האומץ והתעוזה לעמוד איתן מול שלל מרעין בישין המתדפקים על דלת הארמון .........ומפרים את שלוות הממלכה ....נוחי לך על סדיני הסטן והמשי בעוד נתינייך יעמדו על המשמר........ תגידו יש משהו לעשן בממלכה הזאת ........אם תרצו אין זו אגדה.........

אוג אוג.....יו"ר שכמוך...

אכן אין זו אגדה,וליבי מוסר דאגה. הנסיך נסע וישוב,כי עמו מאוד חשוב. ועכשיו אלך לחגוג יומהולדת, כי היום יום חג בממלכת... ואהובי המקסים חזר מהצבא, לכל נגינה ותרועה יה יה ואל תפחד מכל המריעין, כולם רוח וצילצולין.... הייה שלום ושא ברכה, ממני,המלכה

למעלה