חברה אני לא יודעת אם אני מורשת

חברה אני לא יודעת אם אני מורשת

להתחיל שירשור חדש אבל יש לי שאלה חשובה: יש פה אנשים צמחוניים? יש פה אנשים שמתנגדים לעניין? זה נושא קרוב לליבי אז תנסו להגיב לעיניין. רוב האנשיפ פה יודעים את דעתי אז אני אקצר בעיניין: מוטב שבני-האדם יבחרו בתזונה צמחית ויימנעו מאכילת מזון מהחי. עבור בני-האדם, תזונה צמחית מציעה מגוון עשיר של טעמים וניחוחות ואף מונעת מחלות ומבטיחה בריאות טובה יותר. מובן, שאין די בסילוק המזונות מהחי מהתפריט על-מנת להשיג תזונה בריאה. גם תזונה המבוססת על כמויות גדולות של סוכר לבן, מלח ושומנים צמחיים עונה לתנאים של תזונה טבעונית, אולם היא לא תוסיף לבריאותנו. וחוץ מזה למה לאכול דבר שהיה פעם חי?

havlaz

New member
אני אוכל בשר

אני לא מבין מה הבעיה עם זה דרכו של הטבע לאכול בשר אם דרכו של הטבע היתה לאכול שניצל סויה זה היה קיים. למרות שזה טעים ואני אוכל גם

DreamS_HunteR

New member
"אני לא משתמשת במוצרים שנוסו

על בעלי חיים" האמ? וכשאת אוכלת עוף שזה במקרב תרנגול או תרנגולת..שחטו אותם זה בל חיים, לא? איזה שטוט.... לא יש שלי משהו נגד בעלי חיים או חיות, אבל גם לאכול תרנגולת או פרה זה ניסוי בשחיטה.. עזבו השתגעתי..

"אוי .. כל הכבוד"

חמודה שלי, מוצרים שנוסו על בע"ח ובע"ח שנוסו על ידי הפה שלך זה בדיוק אותו דבר איפה כל הערכים מהצופים??

סנטה

New member
נופר מתוקנת שלי ...

תוכלי מה שאת רוצה ! כל אחד יוכל מה שהוא רוצה שאלת מה הטעם בזה שאוכלים דבר שהיה פעם חי . תשובה : זה פשוט טעים , זה מזין ובריא , יש שם דברים שנוחצים לגוף ! אז תמשיכי לאכול חסה וגזר כל היום וזהו ...

חברה הסכיתו ולימדו

אמירות כמו "זה טעים" זה דברים שאני שומעת כל יום ובריא? אתם באמת רוצים לדעת מה קורה בתוך הבשר שאתם אוכלים לפני אתם אומרים בריא!!! אם אתם אומרים משהו תוכיחו!!! אנשים אנחנו חיים בחברה שבא מתבצע רצח המוני זו מכונת מוות משומנת טוב טוב...(נשמע מוכר?) אז תחקו את עצמכם בידים!!! ואני לא אומרת חברה בוא נהיה כולנו צמחונים (למרות שזה יהיה נפלא) אני אומרת בוא נהיה מודעים. לכל מי שרוצה להחכים ולדעת עוד הינה לכם אתר שיש בו את כל המידע מאוד מומלץ!!!

StagaDish

New member
תגובה קלה.. אם אפשר../images/Emo91.gif

טוב, אני חושב שקראתי איפשהו.. שמוצאו של האדם מן הקוף... חחחח.. זאת לא הנקודה.. בכל מקרה.. ישנם ממצאים.. שהאדם במקור, הינו חיה צמחונית.. יש לנו יותר שיניים תוכנות מאשר חותכות.. והחותכות שישנם לנו אינן מפותחות לחיתוך בשר וכו´.. אלה מותאמים לצמחים ואגוזים למניהם... עכשיו........... עקב השנים המרובות שבהם האדם אכל בשר.. כמו כל דבר אחר... הגוף שלנו עבר מוטציה שהתאימה את עצמה לרכיבי הבשר והתרגל לתכונותיו בגופניו.. לדוגמא.. נבילת האיבר "תוספתן" - שלעיתים נכנסים לתוכו שאריות מזון מעוקל.. וזה מה שגורם לדלקות והוצאת התוספתן.. האיבר מיותר! בכל מקרה... עקב הכנסת הבשר לתזונה (אכן, מכיוון שהיה טעים.. ובני האדם המודרניים לקחו דוגמא מן הטורפים שבחיי)... שונה הגוף לצריכת ברזל גבוהה.. שאותה אנחנו בדר"כ מקבלים מן הבשר.. בנוסף לכמה וויטמינים. איני יודע אם זה ידוע לכם או לא... (אני בסוף אסיים את חיי בתור מורה.. בחיי...) אבל רוב הצמחוניים לא מוותרים פשוט על בשר ביום בהיר אחד וממשיכים בחייהם ביתר בריאות וכו´... מן הסתם.. עליהם לקחת כדורי חיזוק.. וויטמינים וכדורי ברזל בכדי לספק את האבדות עקב הוויתור על הבשר... והצמחוניים שלא עושים זאת.. יכולים לגרום להחלשות גופם ודמם (אז זהירות.. רוצים לעשות את זה כמו שצריך? תבדקו ותתאימו לעצמכם כדורי חיזוק...). אני מסיים ואומר... יכול להיות שאכן שחף צודק... הבשר כיום, באמת עובר תהליכים מזעזעים ועדיף לא לדעת מה קורה שם.. אבל הבשר נחוץ לגופנו.. בין אם נרצה זאת או לא.. לכן, אם אכן תצליחי במסעך נגד הבשר נופר... (חרוז...) נצטרך לקחת כדורים... צמחוניות זה טוב ואף מצויין.. אבל תעשו טובה, עשו את זה כמו שצריך... כפי שאתם רוצים להועיל לגוף שלכם בוויתור על הבשר, אל תהרסו אותו בוויתור מה שהבשר כן מועיל בו.. Be Smart...
המשך חופשה נעימה וחג שמח! (נראה אותכם אוכלים בשר על מצות! חי חי חי!)

StagaDish

New member
נ.ב... (מצטער.. יש עוד..)

התוספתן - למי שלא יודע.. היה איבר מפותח מאד לעיכול רציני של צמחים וצומח... כיום ניתן לראות אותו (ומאוד מפותח) אצל סוסים.. איילים, פרות.. וחיות צמחוניות למניהן... האיבר גם מפיק הרבה הרבה הרבה יותר אנרגיה מן הצומח מעיכול רגיל... אז.. בכך שאיבדנו אותו... בעצם.. איבדנו יעילות.. =\

גיל ידידי ושאר ידידי

ואו ואו ואו שני צעדים אחורה!!! דבר ראשון היום ישנם מחקרים רבים ומכובדים המוכיחים שהאדם יכול להתקיים בצורה הרבה יותר תקינה ובריאה בלי בשר ובלי לקחת שום כדורי ויטמינים ושאר כימיקלים. אנחנו יכולים להשיג את כל מה שגופינו זקוק לו כדי להתקיים שזה: חלבונים, פחמימות, שומנים, ויטמינים ומינרלים. ועוד משהו אנשים תסתכלו מסביב מה קורא לעולם שלנו לכזה עולם אנחנו רוצים לגדול? אים אנחנו רוצים לקחת חלק בזה?

תעצרו שניה ותחשבו../images/Emo92.gif

שהאריות והטורפים טורפים רק בגלל שאין להם שום דבר אחר לאכול, נכון שבמלך האריות מראים איך סימבה גודל גל ג´וקים, זה רק סרט מצוייר!!, אחרת הם לא יוכלו להתקיים אנחנו , בני האדם, (כן הילה, אני שוב מתחילה עם ההסבר-נאום הזה) יכולים להתקיים בלי שום בעיה גם בלי אווז מת בבטן או פרה, אז מה אם זה טעים, נלמד להיות בני אדם טובים יותר אם נוכל להמנע מפיתויים, תחשבו שבעוד כמה שנים, למרות שזה יכול לקרות גם בעוד 10 דקות, תעברו בקניון ותראו איזשהו משהו שממש, אתם- בואו נגיד זקוקים לו, ואני ימנע מלכתוב דוגמאות, ופשוט תוכלו לעמוד בפיתוי מלקנות אותו ולבזבז מלא הכיס... איזה נפלא זה יהיה... וכך גם הבזכות זה שאתם תמנעו לאכול בשר (גם אם זה נשמע , כן בטח..) גם תאכלו דברים יותר בריאים, תוכלו למנוע את ייצור האוכל המת הזה ותוכלו להמנע מפתויים.. אז מה? משתלם או לא??

למעלה