חברה אני לא יודעת מה אתכם לי נמאס

eli7r

New member
חברה אני לא יודעת מה אתכם לי נמאס

מזה שחצי שרשור יומי הוא על שפרה ואשר ולא משנה מי נגד מי נגד זו העובדה שבשטח אשר אומר/עושה משהו זה מיד נרשם בתגובה חדשה שפרה אומרת/עושה זה מיד נרשם ואני מתכוונת כמובן בעיקר לדברים הקשורים לשניהם אבל גם ככלל זה הפך להיות פורום בואו נשנא את שפרה/אשר, אז אין לי בעיה שתביעו דיעה עליהם וזו כמובן הזכות הלגיטימית של כל אחד אבל זה גורם לפחות לי להרגשה של בחילה מהפורום ו(ושוב זה משני הצדדים יחד כמה אפשר לשנוא?)ולאי רצון להכנס אליו כי ממילא לא מתעדכנים על מה שקורה בבית אלא רק על שפרה ואשר ולכן בבקשה 3 דברים: 1)בואו נעשה את באופן יותר מסודר אולי שרשור יומי שיקרא שפרור. 2) בתוך השרשור היומי כבר פתחו תגובה על הענינים הללו תוסיפו את התגובה שלכם לשם. 3) בואו ננסה להמעיט בחפיוש אחר כל צעד ושעל שהם עושים יש מספיק שנאה בעולם. הא והדבר הכי חשוב אם מישהו פה רושם משהו בעד/נגד שפרה/אשר אני קוראת ומתחחנת למנהלים למחוק את התגובה לא זו המטרה של השרשור הזה יש את זה במספיק שרשורים. טוב זהו הוצאתי קצת ממה שאני מרגישה.

יNOT

New member
זה לא רק זה

אנשים מתחילים עוד שרשורים על אתו הנושא. במקום לשרשר במקום הנכון. כך שיוצא שיש לך 4 שרשורים על אותו נושא שמציפים את הפורום. בכל מקרה טוב שאת מעירהעל דברים כאילו, כך זה לא נראה כאילו זה רק אני.

../images/Emo45.gif אני בעד../images/Emo70.gif

כל זה כי זה מדובר בשפרה....כי אם היה מדובר במתמודד אחר זה לא היה ברמות כאלה@ יותר עדיף לדבר על השעמום ששורר בוילה! וההפקה לא עושה כלום להעיר אותם!!

babylon4

New member
ממש שיעמום

אני לא מבין איך ההקה ישנה כבר 3 ימים ולא עושה כלום. זה שהם צברו מספיק חומר לתוכנית לא נותן להשם סיבה לעשות שיעמום טוטאלי בבית.

איך אתם מעלים תמונות?

אני רואה שמעלים פה כל הזמן תמונות ש"הוקפאו" מהשידור איך אתם עושים את זה?

למעלה