חברה,אני מבולבלת,אמריקן,תומס קוק?

abunava

New member
חברה,אני מבולבלת,אמריקן,תומס קוק?

אני משוטטת באתר הזה יותר מחודשיים ועוד שבועיים אני בתאילנד הודו,השבוע אני קונה טרוולס בסכום של 10000 ש"ח ואני כבר לא יודעת איזה לרכוש?שיגעתם אותי לרגע אני שומעת שאמריקן עושים בעיות בהחזרת טרוולס אבודים לישראלים ולרגע אני שומעת שבהודו ישנם מקומות שאינם מכבדים אמריקן או תומס....איך אני מגיע ישירות לחברות האלו לשאול על הטרוולס ולקבל סוף סוף תשובה ברורה והאם יהיה חכם להפוך 5000ש"ח לתומס ו-5000 לאמריקן וכך לפתור בעיה זו? לגבי מזומן,לפניי שאגיע להודו מתאילנד אוכל בלי שום בעיה לפדות לרופי כמה מזומנים שאני רוצה? או שגם פה יש לי הגבלה של 100$ ליום עסקים?

muga

New member
דעתי האישית בלבד

גם את אמריקן אקספרסס וגם את תומס קוק מקבלים בכל המזרח, ואין שום בעיה איתם בתאילנד או הודו. אני, אישית, ממליצה לך עדיין לקחת טרוולים של תומס קוק, ורק בגלל הבעיות הרבות שנוצרו בקבלת כספים חזרה מאמריקן אקספרסס. הנושא הזה עלה אחרי תלונות רבות מאוד של ישראלים שלא קבלו את כספם חזרה בטענות שונות ומשונות, או שקיבלו את כספם לאחר הרבה מאוד זמן וטירטורים. להתקשר לחברות - אני לא ממש רואה איך זה יעזור לך. כל חברה הרי תגן על שמה הטוב, ולא תגיד לך דברים שימנעו ממך לרכוש את הטרוולים שלה.. בקשר לשאלה של החלפת הכסף - כשאת נוחתת בהודו את מחליפה כמה דולרים (20-50$) בשדה התעופה (השער בשדה התעופה יחסית נמוך), וכשאת מגיעה לעיר את מחליפה כמה שאת רוצה בבנק או אצל חלפן כספים. אני החלפתי יותר מפעם אחת יותר מ100$ ביום עסקים אחד... טיול נעים

פיני007

New member
כדאי לזכור להחליף קצת כסף מיד

בשדה ולשמור את הטופס ההמרה. תצטרך להראות את הטופס ביציאה מהודו אם תרצה להמיר מטבע מקומי (רופי) חזרה לדולרים. הרי הרופי לא שווה מחוץ להודו.

למעלה