חבר'ה, אני מופיע מחר ביום הילד בבאר-שבע, ואין לי מושג מה אני שר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש הצעות?
N new2noam New member 22/2/04 #1 חבר'ה, אני מופיע מחר ביום הילד בבאר-שבע, ואין לי מושג מה אני שר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש הצעות?
D d a n d o s h 10 New member 22/2/04 #2 יום האם.... וין לי ממש הצעות מכוון שאין לי מושג מה הסגנון שלך אז קשה לי לעזור לך..... סליחה..
N new2noam New member 22/2/04 #3 שכחתי לציין ש.... אני מופיע מחר עם בן שרעבי, בוריס סולטנוב, מעיין שקד ולירז רחמין מכוכב נולד...
T TEENAGER1 New member 22/2/04 #5 ../images/Emo66.gif כל הכבוד נועם../images/Emo70.gif אתה יכול לעשות לי טובה ממש נחמדה לבקש שיחתמו לי, ואז לסרוק ולשלוח לי רק אם בא לך... ובקשר לשיר-מה הסגנון שלך
../images/Emo66.gif כל הכבוד נועם../images/Emo70.gif אתה יכול לעשות לי טובה ממש נחמדה לבקש שיחתמו לי, ואז לסרוק ולשלוח לי רק אם בא לך... ובקשר לשיר-מה הסגנון שלך
N new2noam New member 23/2/04 #6 "צטערת.... קראתי את הבקשה רק עכשיו כבר אחריי שחזרתי... הייתי מבקש, דווקא ביקשתי בשביל האחרים הקטנים שלי.... מצטער.
"צטערת.... קראתי את הבקשה רק עכשיו כבר אחריי שחזרתי... הייתי מבקש, דווקא ביקשתי בשביל האחרים הקטנים שלי.... מצטער.