חבר'ה אני מציע בחום לב לשנות את

Krishi

New member
חבר'ה אני מציע בחום לב לשנות את

השם של הפורום לפורום נרגילות וסיגריות... סך הכל הדבר הנוסף שמוציא עשן והוא לא סמים זה מקטרת וזה לא כזה נורא.... מה אתם אומרים? אני חושב שהרבה אנשים יצטרפו אם ידעו שקוראים לפורום הזה פורום נרגילות

lizard

New member
סורי, בנתיים השם נשאר כמו שהוא.

ולמי שלא יודע, יש סרט שנקרא מוציאים עשן. הוא סרט המשך לסרט 200 סיגריות. לא שראיתי אותם

Krishi

New member
אבל למה?

בתור מנהל הפורום לא היית רוצה לראות שתהיה יותר השתתפות? אני כמעט בטוח שאם השם ישונה ל-"נרגילה" אז יהיו יותר אנשים... אתה יודע מה? אם אפשר אז גם תשאיר את השם הזה... ככה יהיו 2 קישורים לפורום. גם השם "מוציאים עשן" יישאר אם אתה כל כך רוצה... גם מי שלא יידע שהשם שונה יוכל עדיין לבוא לפה וגם אנשים חדשים יבואו דרך השם "פורום נרגילה"... מה אתה אומר על זה?

lizard

New member
טוב אני אחזוב על זה.

בגדול כשפתחתי את הפרום הרעיון היה לא רק על נרגילות. אלא גם על סיגריות,סיגרים,מקטרות ועוד (למעט נושא הסמים באנגים וכדומה) איפשהו אני עדיין מקווה שזה יקרה, אבל לאט לאט אני מתעורר ומריח את החומוס
חוץ מזה, זה פורום סודי
פנסב - פורום נרגילות סודי בהחלט. סתם, הנרגילה בפה ואני חצי מסטול...חחח

lizard

New member
מה עוד אפשר לעשן בו?

באנג מקושר אוטומטית לסמים. אני לא רוצה שהפורום הזה יהפך לפורום סמים קלים גם כן.

Krishi

New member
הוא אולי מקושר אוטומטית לסמים...

אבל אם תחשוב על זה אז באנג זה בעצם כמו נרגילה... שים במקום גראס טבק או טעם וזהו.. הקיצר... יש לי רעיון עוד יותר טוב... אולי פשוט תפתח פורום חדש של נרגילות וזהו! וככה יהיו לך 2 פורומים שונים...

lizard

New member
חחח לא נראה לי.

טוב אולי בעתיד אני אשנה את שם הפורום.

למעלה