חבר'ה אני מתחננת, בכל לשון של בקשה

דיD

New member
חבר'ה אני מתחננת, בכל לשון של בקשה

שמשהו יתן לי לראות את העונה הראשונה, נמאס לי, ביררתי ואני לא יכולה למצוא את זה באף מקום ומהקאזה??? שנים אני יחכה וזה לא ירד. בבקשה אני עוד שנייה בוכה מייאוש, אני ישלם אפילו אם צריך. אני זקוקה לעונה הראשונה כמו סם לנרקומן, כמו דם ללב. מה עשיתי שזה מגיע לי???
בבקשה,please please please
אתם חבריי היקרים...רק אתם יכולים לעזור לי, אתם... אתם התקווה האחרונה שלי

go slayers

New member
דרכים להשגת העונה הראשונה

קודם כל תמיד יש את אופצית רכישת הדיוידי או השאלתו. טלעד גם עשו שידור חוזר לעונה הראשונה בלילות לפני שהתחילו לשדר את העונה השניה, ולכן תמיד קיים סיכוי שפרקים אלו ישודרו שוב. דרך אחרונה זה תוכנת bitTorrent. מורידים את התוכנה www.lionetwork.com אחר כך נכנסים לאתר http://suprnova.org מחפשים alias, ולוחצים על הקישור לקובץ המכיל את כל הפרקים.

RenanaD

New member
../images/Emo128.gif אין לדבר על הורדות לא חוקיות

בפורום. דיבורים כאלה-במסרים בלבד! ד"א-דקלה-כמו שנאמר כבר מעלי, את יכולה להשכיר/לקנות את הד.ו.ד, או בדרכים לא חוקיות. אם את רוצה יותר פרטים ממני על הדרך השניה-את מוזמנת לפנות אלי במסרים.

דיD

New member
ביררתי בבלקבאסטר ויש להם את הdvd

אך הוא ללא תרגום. וניסיתי את כל מה שאמרת לי וזה לא הולך פשוט לא כמה פעמים כבר נראה לך שאני יכולה לבקש מהפורום??? אין והאימיול... דפוק כמו המחשב.

RenanaD

New member
גם אם תורידי מהאינטרנט זה יהיה ללא

תרגום, כך שאם את צריכה לבחור בין השניים-עדיף לך להשכיר. וגם האיכות של הד.ו.ד הרבה יותר טובה. תשמעי, יכול להיות שיש פה מישהו שהקליט את כל הפרקים, אין לך מה להפסיד, אבל אני חושבת שאת צריכה לברר את כל האפשרויות...

דיD

New member
הורדתי את התרגום... באנגלית... 8-

חייב להיות פה מישהו שהקליט את כל הפרקים אני חייבת חייבת חייבת.......... אני כבר מיואשת בא לי פשוט... לא לראות את הסדרה הזאת מעצבים... {חס וחלילה} הקטע הוא שאף אחד לא מעוניין להביא
ממש עצוב לי על כך שאנחנו מכירים אחד את השני הרבה זמן, מדברים המון אבל לעזור..??? זה לא בא להם בחשבון

RenanaD

New member
אל תשפטי סתם ישר, חבל!

אולי יש להם סיבות מוצדקות? (ואל תשאלי אותי מה, אין לי שמץ). אם היה לי הייתי מביאה לך בשמחה, אבל לא שמרתי שום הקלטה שלי!... סורי מאמית

דיD

New member
כי אני יודעת שיש פה למישהו...

הוא התכוון לעזור לי וברגע האחרון התחרט...
חוץ מזה קשה לי להאמין שבפורום הזה נמצאים חברים, מעריצים מושבעים של הסדרה ואיך אין להם את העונה הראשונה? אם אני הייתי מכורה מהפרק הראשון היו לי כרגע 10 קלטות אך לצערי התחלתי רק מהעונה השנייה...

RenanaD

New member
אני לא יודעת מה להגיד לך...

חוצמזה-לא כולם מקליטים. הנה, אני מכורה מהפרק הראשון, ולא הקלטתי שום פרק! אני יודעת שאם יום אחד אני ארצה לראות את זה שוב אז אני אוכל להשיג את זה בקלות, אז אני לא מקליטה... בכל מקרה-בהצלחה מותק!! אני מאחלת לך שתשיגי בקלות ו... צפיה נעימה!

אלעד27

New member
../images/Emo45.gif

מצטער, אבל אין לי את העונה הראשונה, חוץ מאת הפרק האחרון.

דיD

New member
איך תשיגי את זה בקלות???

איך? תגידי לי שגם אני אנסה להשיג את זה ככה...

RenanaD

New member
אמרתי לך כבר-או שאני אשכור את זה

בד.ו.ד או בדרך לא חוקית אחרת... אין לי בעיה עם אנגלית כך שאני לא צריכה תרגום.

תעשי מה שאני עשיתי....

שכרתי את ה- DVD מבלוקבאסטר. אין להם עם תרגום? זה מוזר כי ה- DVD הזה די ישן. בכל מקרנה את יכולה לנסות גם באוזן השליישת וענק הוידאו - שם בטוח יהיה עם תרגום (ואולי גם של העונה השניה)

למעלה