חברה,אני עוזבת

חברה,אני עוזבת

לא כי לא טוב פה... אבל מזה אין לי זמן כמו שאתם יודעים אני גומרת בית ספר רגיל בארבע ואז הולכת לבית ספר אילוף שעתיים ואני צריכה לרכב ולטפל בסייחה שלי ובסייח שנתנו לי לשנת הלימודים... וחוץ מזה אני עוד מספיקה לרקוד פעמיים בשבוע ולנגן וליהיות בפורום אחר שאני ממש קשורה אליו... אז בקיצור אני אבוא לקרוא פה לפעמים ואולי אני אבוא לבקר... ביי תמרה תהנו

טוי בוי

New member
חח מוכשרת........................

אני קורסת אז את חחחחחחחחחחח רק שתידעי שטוי בוי התעוור חלקית...אלי זה ישאיר אותך פה עוד שניה...חחחח טוב תהני!!! אבל תבקרי! אם לא אני ירביץ לך בחנוכה! את באה נכון!?

טוי בוי

New member
עין ימין שלו אני חושבת..אם לא השניה

הוא נחתח בעין מבפנים....(לא רציני) וזה גדל למין כזה דבר על הרשתית (כך כותבים??) של העין והוא חצי עיוור בעין הזו..... ביקצור יש לזה 3 סוגי תרופות ששמים לו כל יום! והוא לא יוצא שיש שמש... כידי שזה יעבוד הוא לא רואה בחלק מסוים של העין. זה ניראה כמו עין של סוס עיוור...כזה ציבעוני...לא יודעת לתאר. לא קופצים איתו בגלל זה! והוא עובד פחות...משתלם לו. וגם רק תלמידים מתקדמים רוכבים עליו (אין הרבה) בגלל שהוא נבהל מהרבה דברים...מסכנון... ויש לו כזו רשת על הפנים... אם המצב לא ישתפר יש ניתוח בשביל זה...אבל בנתיים הוא די בסדר.... לא חושבים שזה יחזור לכרגיל.... אבל לי לא איכפת כל כך. כאלו בר רשאיכפת...הוא סובל והוא נורא מסכן אבל אם הוא לא יראה הוא יתרגל בסוף...הוא יעבוד פחות, ולי היה יותר אפשרויות לרכב עליו.... אז הוא לא יקפוץ...ביג דיל...אבל בטח ינתחו בסוף...אני ידועת שהיה בסדר...

אויש מסכנון אבל

העיקר שהוא מקבל טיפול הולם

fillygirl

New member
מה קרה לטוי בוי?

אני אשאר עד שהוא יחלים אני אקריב את עצמי למענו!!!

למעלה