חברה אני עצובה עצבנית וזקוקה לעידוד

חברה אני עצובה עצבנית וזקוקה לעידוד

חברה אני עצובה עצבנית וזקוקה לעידוד ולא תאמינו, לא קשור במישרין ללופוס, אבל מניחה שיהיו לך תוצאות. פרצו לי הביתה וגנבו לי את התיק על כל תכולתו. וזה מרגיז, וזה משפיל - הפלישה הזו לפרטיות ועוד כשאני ישנה בבית - והשחזור של מה שהיה בתיק כרוך באין סוף התרוצצויות בחמסינים האלו. וכאן אני חוששת מההשפעה על המחלה. טוב, לא בא לי לפרט יותר. סליחה שמערבת אתכם בענין שלא קשור ללופוס. בדרך כלל אני נמנעת מזה. ביי

ל3

New member
כוכי המקסימה

אוייייי. אני מצטערת לשמוע. זה באמת לא נעים ואני מקווה מאוד שלא תתני לזה להשפיע יתר על המידה על מצבך הבריאותי. זה מכה הגנבות האלה. לאבא שלי נגנב הארנק ביום שישי עם כל הכסף והתעודות בפנים ובבניין שלנו כבר היו חמש גנבות. אמא שלי החליפה ביום שישי את המנעולים. כוכי, את לא צריכה לרגע להיצטער על זה שאת משתפת אותנו- אני מבינה את התיסכול שלך. מה שחשוב עכשיו זה באמת לבטל את כל הכרטיסים למינהם ולא להיתעצבן יתר על המידה. מה שהיה היה והגנב כבר ישלם על שכרו!!! שולחת לך המון

כוכי יקרה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני כ"כ מבינה לליבך. ממש מרתיח. אבל אין מנוס, אני חושבת שכל אחד היה, או "יזכה" להיות, בסיטואציה דומה. זה משהו ש"חייב" לקרות לכולנו .... תנסי להתעצבן כמה שפחות, אל תתני לזה להשפיע עליך.....תתנחמי בעובדה שתוך כמה ימים של סידורים הכל יחזור על מקומו. יהיה בסדר, ותנסי לחשוב על זה כמה שפחות (כמה שזה נשמע בלתי אפשרי כרגע.), שלך, עדית.

ritosh

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo93.gif ,סליחה!

כוכי יקירה,גם אני הייתי בסרט הזה. אני יודעת כמה זה מרגיז ומכעיס. לנו פרצו הביתה לקומה השנייה כשאנחנו ישבנו למטה. הבת החיילת שלי ישנה למעלה. גנבו לי את התכשיטים ולקחו את המכנסיים של בעלי. עם המפתחות של הבית, המכונית, העסק, רשיונות,ויזה, שיקים וכו'... כשגילינו את הפריצה השעה היתה 23.00. דבר ראשון הזעקנו את השותף של בעלי והם טסו לת"א להחליף את המנעולים של העסק. (סליחה שאני מאריכה. יש סוף די נחמד שאני מקווה שישיה גם לך!!). אוקצור, כל הלילה לא ישנו.בעצת השוטרים התחלנו במסע חיפושים בסביבת הבית כולל פחי הזבל באיזור.לא מצאנו כלום. בבוקר מצלצל הטל' ומבקשים את בעלי. מנהל אתר בניה במרחק 100 מ' מהבית. הוא מצא זוג מכנסיים, מפתחות, כרטיסי אשראי וצ'קים!! הנבלות לקחו רק את המזומנים ואת הטבעות שלי. את כל השאר הם זרקו. שמעי לעצתי. שווה לך לעשות סיור רגלי באיזור הבית. יש סיכוי מאוד גבוה שתמצאי את רוב התכולה חוץ מהמזומנים! קחי פנס, שימי כפפות חד פעמיות וצאי החוצה.
. וגם אם לא תמצאי כלום, נשמי עמוק וצאי ליום סידורים ארוך. רק אל תשכחי שיש מחר שביתה!
, ריטה.

עשינו גיוס משפחתי ואין מיכל אשפה..

עשינו גיוס משפחתי ואין מיכל אשפה, ערימת אשפה, שיחים, גנים, מקלטים וכדומה, שלא חיפשו בהם. כמה שעות טובות בשרב הלוהט... וללא הצלחה. אולי התיק שלי - שקניתי יום קודם - מצא חן בעיניהם....-:)))) את רואה, כבר מנסה קצת לחייך.... רק שלא תהיה שביתה, לפחות במרפאות (נגמרו לי התרופות) ובבנקים (להודיע על ביטול פנקס הצ'קים). לילה טוב והמון תודה על העידוד

שבע77

New member
לכוכי שלנו

לכוכי שלנו - אנחנו אוהבים אותך ואנחנו בטוחים שאת מספיק חזקה ככה שזה לא יפגע במחלה ובסוף (אומנם אחרי הרבה התרוצצויות) יהיה בסדר. שלך שבע

ritosh

New member
../images/Emo10.gif. לא נורא! קבלי../images/Emo24.gifלכל היום!

כוכי שלנו מה אני אגיד לך

זה פשוט באמת מעצבן, מרגיז, מעליב ומפחיד. הדבר היחיד שאני יכולה להגיד זה תקללי את ...... ותצריחי אבל לפני שאת משחזרת את כל המסמכים ביחד , תנשמי עמוק, תפנקי את עצמך ותעשי את זה אחד אחד. אוף!! זה מרגיז!!

TAKE IT EASY

מה שרצית לירמוז לנו שהגנב יתפוש את מקומך ????????????????????????? אין סיכוי ולא ניתן לו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAKE IT EASY KOCHY

lupland

New member
היי כוכי

היי כוכי. מצטער על האיחור בנסיון לקצת עידוד. וכמו כן מצטער לשמוע על הפריצה.להבדיל מ לא מעט נושאים שנידונים כאן ואין לי הרבה מה להגיב או לשתף במקרה זה גם אני יכול לספר שהייתי בסרט הזה.לפני 7 שנים.שכרתי דירה בבית יהושע ובלילה נכנסו לחדר שלי ולקחו את המפתחות של האוטו.לשמחתי בשל השמירה בכניסה למושב הגנב/גנבים ניסו לקצר ולפני שעלו על הכביש היה עליהם לעבור את תעלת הניקוז שבצד הכביש.ושם "נתקע" להם האוטו. הרבה זמן תיסכלה אותי המחשבה כי בזמן שישנתי.בבית שלי.היה אדם זר ולמרות שמתחת לכרית שלידי שכב האקדח..."נרדמתי בשמירה". בשנים האחרונות אני מלווה בשמירה אישית לוחצת של "מוקד לופ" שביננו.אם יכנס אדם זר הבייתה הדבר המפחיד ביותר שלופ יעשה לו יהיה קרוב לודאי קפיצה על האדם תוך כשכוש בזנב. כולי תקווה כי במהלך היום או הימים הקרובים יהיה מי שימצא את התיק אי שם עם כל אותם המיסמכים שבלשון המעטה -לא בם חשק הגנב. חזקי ואימצי כוכי.

תודה לכולכם הייתם לעזר רב, אבל התי

ו.......התיק אכן נמצא!!!!!!! רק המזומנים חסרו בו, וכל היתר נמצא. וגם, החשוב ביותר מ ש ק פ י ה ש מ ש ש ל י . אז זהו, עכשיו נשאר להתגבר על הטראומה שאדם זר פלש לפרטיותי, בזמן שאני נמצאת בבית, אבל זו לא בעייה רצינית עבורי, כמי שנושאת את מחלת הלופוס כל כך הרבה שנים, והתגברה על טראומות הרבה יותר קשות מזו. קטן עלי. חיבוקים ותודות רבות על העידוד והתמיכה

ritosh

New member
ישששששששש!

נהדר! עכשיו תארגני עוזרת ו"תחטאי" את הבית. הנקיון היסודי שעשינו אצלי שיפר את הרגשת ה"טמאות" שהיתה אחרי הפריצה. אצלך, בגלל שאנחנו אחרי הנקיונות היסודיים של פסח והכניסה לדירה החדשה יהיה הרבה יותר קל

ל3

New member
כוכי המקסימה

אני מאושרת בשבילך. העיקר שהסוף הוא טוב ובקשר למזומנים- כפרה. אני מאמינה שכל אחד מקבל את שכרו ולכן הנבלות שעשו זאת יענשו.

שבע77

New member
הללויה../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

סוף טוב הכל טוב שלכם שבע

אסף - אלוף האלופים

אסף - החומר נימצא בשטח ! אנחנו נימצאים במזרח התיכון עם הדימיון המזרחי הידוע !!! - ובכן , בסגנון גימס בונד ושותפו המסור ויכולתם האדירה לסכל כל מיני נזקים ה-במה פתוחה לכישוריך וכישרונך ובהמשך לכך גם איזו בחורה רמזה שבן זוגה נימצא במילואים והיא משתוקקת ל..... אז כיד הדימיון הטובה עליך מתושלח הצעיר

lupland

New member
היי דוד

היי דוד. חן חן למתחנפן אומרים הגששים.... אני כאן דוד.כמו כולכם.נכנס במשך היום כמה פעמים אבל...מצטער.מסתבר שצריך מוזה לכתיבה ואין לי אותה כרגע. את הימים מאז הכנס ועד עכשיו ניצלתי לקצת נקיון בחצר פלוס קריאה.סיימתי 4 ספרים ואני מבסוט מעצמי...אני מתאר לעצמי שזה נשמע קצת מצחיק "להיות מבסוט מעצמך" אבל...יש גם כאלה. אחד מהספרים היה "אורי".ספר שקראתי איפוא שהוא אי שם בילדות והיה בא לי לקרוא אותו שוב.נחמד לקרוא שכבר אז (הספר מדבר על התקופה של קצת לפני קום המדינה) בכל אופן כבר אז התלוננו על "הרמה" של המורים.ככה ששירילה.תרשי לעצמך לא להתייחס להערות האלו כל פעם שהן נשמעות לידך. היה גם ספר אחר.יותר בכיוון של כלכלה.שבו התיימר הסופר שהוא כמובן ד"ר לחארטטה ללמד אותנו הקוראים איך מנהלים מפעל ולמה זה חשוב לחפש את "החוליה החלשה".או במילים אחרות ופשוטות.ברגע שיש במפעל 6 מכונות שעובדות בהספק מסויים ואחת מהן עובדת בהספק נמוך יותר...התוצרת או בשפה מנהלית עיסקית-התפוקה.ובכן התפוקה תהייה ע"פ המכונה בעלת ההספק הנמוך.יש לציין כי על כריכת הספר נכתבו תשבוחות רבות.ורק אני מצאתי עצמי מתמם לאחר שסיימתי לקרוא.האם הוא גילה לי יבשת חדשה? ובכן לצערי...לא.כל טירון בטירונות יודע שאם תזרוק את המאג על יודלה השמן.לא משנה כמה מהר ירוץ ה מ"מ הרי צריך לשמור על צמצום כל הזמן.ולפיכך גם אם כל המחלקה מורכבת מספורטאים מצטיינים עדיין כולם ילכו לפי הקצב של יודלה.אז מה עושים?בסרטים נותנים ליודלה בעיטה בתחת ואומרים לו "נו כבר".אך בסביבה "עסקית" או שאתה נותן את המאג לאדם אחר בעל כושר או שאתה אומר ליודלה...ביי ביי... גם במשך השנים שעבדתי בעסק המשפחתי.ידענו להכין צוותים לילה לפני כשאנחנו מכינים את עצמנו לפי העבודה שצריך לעשות.מי יהיה זה שיזריק.מי יהיה זה שמגיש וכו'.כשהמטרה היא ליצור מקסימום הספק במינימום אנשים עם חישוב של "רווח לאדם" גבוה...ואת כל זה ידענו לעשות בלי תואר מאוניברסיטה... בכל אופן דוד.אני כאן.קורה את מה שכותבים כולם.על חלק מחייך.על חלק אחר מצר.וברגע ש יהיה משהוא...נכתוב יום נעים לכולנו. אסף

lupland

New member
לופ ו מיצי...ז"ל

דוד. לפני חודש.חתולה של הבחור שאני שוכר את הבית ממנו ניסתה לטעום מבלי רשות מהעצמות של לופ.לקח לי 4 שניות מהרגע שראיתי את לופ מזנק החוצה ושמעתי צווחה אחת ויחידה שמנעה ממני להגיד לה "אחותי.זו העצם של לופ.אי אפשר ככה סתם להכנס ולקחת מבלי רשות.גם אם נראה לך שאין אף אחד בסביבה זו עדיין חצר מגודרת..."אבל כל מה שנשאר לי לעשות היה לטלפן לאבי ולהגיד לו שאני מצטער לבשר לו שהחתולה שלו עשתה טעות קטנה....

תלתל31

New member
עידוד

טוב, כנראה שהצטרפת למשפחה גדולה יותר. לפני כמה שנים גנבו לי את המכונית. לקח לי כחצי שעה של בהייה במקום החנייה להבין שאין מכונית. במשך חודשים שמרתי על המפתחות שלה למקרה שתשוב. זה קרה מתחת לבית והיה לי קשה. לפני חצי שנה, פרצו לרכב שלי וגנבו את הרדיו. והפריצה נעשתה בזדון כי בנוסף תקעו לי חתיכות עץ במנעולים כדי שאצטרך להזמין פורץ מקצועי. לבעלי גנבו תיק במסיבה, לאימו תיק בזמן שהלכה במדרחוב וכך הלאה. אני מזדהה עם ההרגשה וזה נראה לי יותר קשה ויותר מפחיד שזה קורה בבית שלך. אני שולחת לך חיבוק. אפרת

למעלה