חבר'ה אני צריך את עצותכם..

*איתי*

New member
חבר'ה אני צריך את עצותכם..

אבא שלי בן 50 בעוד חודש וחצי ואני רוצה להפתיע אותו עם איזה דיסק טוב. עכשיו, הבנאדם שרוףף על הפינק פלויד! הוא היה בהופעה שלהם באנגליה בשנת 80' (סתם לרקע), ואני חושב לקנות לו DVD טוב של איזו הופעה חזקה שלהם, לא משנה ממתי, העיקר טובה! השאלה שלי אליכם היא איזה דיסק כדאי לקנות לו וכמה דבר כזה אמור לעלות?

ה-DVD של Pink Floyd in Pompeii

זה בדיוק בשבילו. אמנם לא בדיוק "הופעה", אבל אני בטוחה שהוא ישמח מאוד לקבל את זה. ואגב, מדוע שלא תספר לו על הפורום שלנו? כבר העלינו סיפור אחד של גולש שהיה בהופעה של הפלויד בשנת 1977 - אולי נשמע מאביך על ההופעה שהוא ראה? אתם תהיו הצמד המשפחתי הראשון - למיטב ידיעתי - בפורום.

*איתי*

New member
אממ.. דווקא את זה אני לא רוצה לקנות

כי יש אותו לחבר של אחותי. חח אני אשאל אותו אם הוא מעוניין לשתף אתכם בחוויות
.. אגב, אני לא חושב שנהיה הצמד המשפחתי הראשון כי אני האמת לא בדיוק מעריץ של הפינק פלויד, אלא רק התחלתי בזמן האחרון להתעניין בהם קצת אבל לא הצלחתי ממש להתחבר אל המוזיקה שלהם. יש לך הצעות אחרות?

Miss CB

New member
הופעה ממש אולי אין בדיוידי...

אבל מה שיש זה דווקא דיוידי על הקלטות "הצד האפל של הירח", יצא ממש לא מזמן - לפני כמה חודשים - ולדעתי זו מתנה לא רעה: גם מעניין (לא ראיתי אבל שמעתי ביקורות נלהבות), גם סוקר את הלהקה שאבא שלך כל כך אוהב, וגם חדש יחסית ככה שאין מצב שהוא כבר ראה את זה בהזדמנות אחרת... וזה לא מאוד יקר, אני חושבת שבבלוקבסטר מוכרים את זה במאה ומשהו.

לא של הופעות, כי אין

יש DVD של תוכנית דוקומנטרית שעסקה בהקלטת האלבום Dark Side of the Moon. לא ראיתי אותו, אך אחרים כאן בפורום ראו, והם יוכלו לדווח לך. קיים גם DVD, שלא ניתן להשיגו בארץ עדיין, למיטב ידיעתי, של ה-BBC העוסק בשנים הראשונות של הלהקה, ומתמקד בסיד בארט. מלבד זה, יש DVD-ים של חברי הלהקה בהופעות סולו: In the Flesh של רוג'ר ווטרס, וכן THe Wall in Berlin שלו, וכן "דייויד גילמור בהופעה" של גילמור, שהוא מומלץ לטעמי. שלושת אלו ניתנים להשגה בקלות בארץ. המחיר הוא בערך 100 ש"ח פלוס מינוס.

o d Ed

New member
ה-דיוידי החדש

על הצד האפל של הירח מאוד מומלץ, קנה לו אותו!

Overclocker

New member
יש VHS של הופעות

אחת של פולס ושניה משנות ה 89 נדמה לי מתי שהן יצאו כבר על DVD אשמח

FloyDviR

New member
השניה זה הופעה חיה בונציה

משנת 89'... יש אותה בהחלט על VHS ולא ממש נראה לי שהיא תצא על DVD אי פעם.. זאת לא הופעה גדולה שלהם...

למעלה