חברה אני צריך עזרה מכם....

ran 15

New member
חברה אני צריך עזרה מכם....

חברה אני צריך עזרה מכם , לבגרות האחרונה שלי באנגלית
, כנסו. אוקי , אז ככה אני עושה עבודה ששאלת המחקר שלה כיצד חיות משפיעות על לחץ אצל אנשים ? וכחלק מכך אני אמור לעשות שאלון אוני צריך שתענו עליו . באמת שזה יקח לכם לא יותר מ-5 דק' ( במקרה הרע...) , היתי שמח אם תשתפו איתי פעולה ושתלחו לי את ההתשובות כאן \ באישי \ או לאימייל - [email protected] תודה על שיתוף הפעולה , רן
. שאלון - בע"ח וחרדה... השאלון מופנה לבנים ובנות כאחד ,אך רשום בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד. עמכם הסליחה. נתחיל... 1.האם יש לך חיית \ חיות מחמד ? כן / לא אם כן , איזה ?__________________ 2.האם אתה מחשיב את עצמך לאדם לחוץ ? א. כן ב. לא ג. לפעמים 3.האם אתה מרגיש לחוץ ליד בע"ח ? א. כן ב. לא ג. ההפך , מרגיע אותי. ד. לא קשור. 4.האם אתה אוהב בע"ח ? כן / לא אם לא , למה ?______________________________________ אם כן , למה ?_______________________________________ 5.האם אתה חושב שחיות מחמד יכולות להשפיע על מצב הרוח האישי שלך ? א. כן ב. לא ג. לא קשור ד. לפעמים , תלוי. 6. מה אתה מרגיש ליד חיית מחמד האישית שלך (אם יש לך...) ?___________ ומה אתה מרגיש ליד חיית מחמד אישית של חבר \ מכר ?___________ 7. במידה ויש לך חיה , מתי אתה פונה אליה ? א. כשמשעמם. ב. שמח \ מאושר. ג. חרד \ מפחד ד. כל התשובות נכונות. האם זה עוזר ? כן \ לא . 8.במידה ויש לך חית מחמד , האם אתה יכול לומר על עצמך שאתה רגוע יותר \ לחוץ פחות? כן / לא 9. האם חית המחמד עזרה לך להתעודד , להירגע פעם ? כן \לא אם כן, לאחר איזה אירוע (בקצרה) ?________________________

avia4pets

New member
טבו נו ../images/Emo3.gif

1.האם יש לך חיית \ חיות מחמד ? כן / לא אם כן , איזה ?__________________שתי כלבות ושתי חתולות 2.האם אתה מחשיב את עצמך לאדם לחוץ ? א. כן ב. לא ג. לפעמים 3.האם אתה מרגיש לחוץ ליד בע"ח ? א. כן ב. לא ג. ההפך , מרגיע אותי. ד. לא קשור. 4.האם אתה אוהב בע"ח ? כן / לא אם לא , למה ?______________________________________ אם כן , למה ?_______________________________________הם פשוט יצורים מדהימים..אוהבים באמת, מקשיבים באמת, חברים באמת.. 5.האם אתה חושב שחיות מחמד יכולות להשפיע על מצב הרוח האישי שלך ? א. כן ב. לא ג. לא קשור ד. לפעמים , תלוי. 6. מה אתה מרגיש ליד חיית מחמד האישית שלך (אם יש לך...) ?___________אני מאד נהנת להיות אתן, הן מרגיעות אותי וגורמות לאווירה טובה.. ומה אתה מרגיש ליד חיית מחמד אישית של חבר \ מכר ?___________ אחלה, בכל בית עם חיה של אווירה טובה יותר, חיה משמחת ומצחיקה, משעשעת ומרגיעה.. 7. במידה ויש לך חיה , מתי אתה פונה אליה ? א. כשמשעמם. ב. שמח \ מאושר. ג. חרד \ מפחד ד. כל התשובות נכונות. האם זה עוזר ? כן \ לא . 8.במידה ויש לך חית מחמד , האם אתה יכול לומר על עצמך שאתה רגוע יותר \ לחוץ פחות? כן / לא 9. האם חית המחמד עזרה לך להתעודד , להירגע פעם ? כן \לא אם כן, לאחר איזה אירוע (בקצרה) ?________________________אני כבר לא ממש זוכרת אבל בהרבה לילות אני הוכת לישון עם לחץ ממה שהולך לקרות ביום שאחרי, רק כשאנ מחבקת את ליידי דייאנה ופומה (שתי כלבות ואחת החתולות) אפשר להירדם בכיף

ran 15

New member
מעולה תודה...את הראשונה ולמען האמת

גם היחידה...צריך עוד 39
...

stary1

New member
../images/Emo9.gif

1.האם יש לך חיית \ חיות מחמד ? כן / לא אם כן , איזה ? 4 סוסים,כלבה,2 חתולים, 2 ארנבונים, 4 אוגרים ודגים. 2.האם אתה מחשיב את עצמך לאדם לחוץ ? א. כן ב. לא ג. לפעמים 3.האם אתה מרגיש לחוץ ליד בע"ח ? א. כן ב. לא ג. ההפך , מרגיע אותי. ד. לא קשור. 4.האם אתה אוהב בע"ח ? כן!!! / לא אם לא , למה ?______________________________________ אם כן , למה ? כי הם הדבר הכי טוב שנשאר לנו:) 5.האם אתה חושב שחיות מחמד יכולות להשפיע על מצב הרוח האישי שלך ? א. כן ב. לא ג. לא קשור ד. לפעמים , תלוי. 6. מה אתה מרגיש ליד חיית מחמד האישית שלך (אם יש לך...) ? רגיעה, בטחון ונינוחות, הרגשה מופלאה שאי אפשר לתאר. ומה אתה מרגיש ליד חיית מחמד אישית של חבר \ מכר ? אותו הדבר, אולי מעט פחות.. 7. במידה ויש לך חיה , מתי אתה פונה אליה ? א. כשמשעמם. ב. שמח \ מאושר. ג. חרד \ מפחד ד. כל התשובות נכונות. האם זה עוזר ? כן \ לא . 8.במידה ויש לך חית מחמד , האם אתה יכול לומר על עצמך שאתה רגוע יותר \ לחוץ פחות? כן / לא 9. האם חית המחמד עזרה לך להתעודד , להירגע פעם ? כן \לא אם כן, לאחר איזה אירוע (בקצרה) ? בכל מצב לחץ ודכאון.

תשובות

1.האם יש לך חיית \ חיות מחמד ? כן אם כן , איזה ?חתולה וכלב 2.האם אתה מחשיב את עצמך לאדם לחוץ ? ג. לפעמים 3.האם אתה מרגיש לחוץ ליד בע"ח ? ג. ההפך , מרגיע אותי. 4.האם אתה אוהב בע"ח ? כן אם כן , למה ?הם מקסימים ומתפנקים וכיף לשחק איתם. החיות שיש/היו לי תמיד ידעו מתי אני עצובה ובאו לנחם
5.האם אתה חושב שחיות מחמד יכולות להשפיע על מצב הרוח האישי שלך ? א. כן 6. מה אתה מרגיש ליד חיית מחמד האישית שלך (אם יש לך...) ? רגועה ושמחה יותר ומה אתה מרגיש ליד חיית מחמד אישית של חבר \ מכר ?שמחה 7. במידה ויש לך חיה , מתי אתה פונה אליה ? ד. כל התשובות נכונות. האם זה עוזר ? כן 8.במידה ויש לך חית מחמד , האם אתה יכול לומר על עצמך שאתה רגוע יותר \ לחוץ פחות? כן 9. האם חית המחמד עזרה לך להתעודד , להירגע פעם ? כן אם כן, לאחר איזה אירוע (בקצרה) ?_בכל פעם שאני בוכה הכלב בא אליי ומלקק אותי

moonbear

New member
תשובותי

1.האם יש לך חיית \ חיות מחמד ? כן אם כן , איזה ?__חתולים,כלבים,ארנבות, חמוס 2.האם אתה מחשיב את עצמך לאדם לחוץ ? א. כן 3.האם אתה מרגיש לחוץ ליד בע"ח ? ג. ההפך , מרגיע אותי. 4.האם אתה אוהב בע"ח ? כן אם כן , למה ? פשוט עיניין של חבור מידי.לא מתחברת כמעט לבני אדם, רק לבעלי חיים.משהו אינטואטיבי ומובנה בתוכי. 5.האם אתה חושב שחיות מחמד יכולות להשפיע על מצב הרוח האישי שלך ? א. כן 6. מה אתה מרגיש ליד חיית מחמד האישית שלך (אם יש לך...) ?אהבה אהבה אהבה ומה אתה מרגיש ליד חיית מחמד אישית של חבר \ מכר ?כנ"ל.. 7. במידה ויש לך חיה , מתי אתה פונה אליה ? ב. שמח \ מאושר. ג. חרד \ מפחד האם זה עוזר ? כן . 8.במידה ויש לך חית מחמד , האם אתה יכול לומר על עצמך שאתה רגוע יותר \ לחוץ פחות? לא 9. האם חית המחמד עזרה לך להתעודד , להירגע פעם ? כן . אם כן, לאחר איזה אירוע (בקצרה) ? כמעט כל אירוע שדורש להרגע אחריו...

Pooki Looki

New member
תשובות../images/Emo13.gif

1.האם יש לך חיית \ חיות מחמד ? |!
!| / לא אם כן , איזה? כלבה ו2 ארנבים 2.האם אתה מחשיב את עצמך לאדם לחוץ ? א. כן ב. לא ג.
לפעמים
3.האם אתה מרגיש לחוץ ליד בע"ח ? א. כן ב. לא ג.
ההפך , מרגיע אותי.
ד. לא קשור. 4.האם אתה אוהב בע"ח ? |!
!| / לא אם לא , למה ?______________________________________ אם כן , למה ? מכיוון שבע"ח זה אושר והם מתוקים וחמודים! 5.האם אתה חושב שחיות מחמד יכולות להשפיע על מצב הרוח האישי שלך ? א. |!
!| ב. לא ג. לא קשור ד. לפעמים , תלוי. 6. מה אתה מרגיש ליד חיית מחמד האישית שלך (אם יש לך...) ? אני מרגישה לידה אושר ואהבה...וגם רוגע ומה אתה מרגיש ליד חיית מחמד אישית של חבר \ מכר ?אותו דבר, רק אולי קצת פחות אהבה אם אני לא מכירה את החיה. 7. במידה ויש לך חיה , מתי אתה פונה אליה ? א. כשמשעמם. ב. שמח \ מאושר. ג. חרד \ מפחד ד.
כל התשובות נכונות.
האם זה עוזר ? |!
!| \ לא . 8.במידה ויש לך חית מחמד , האם אתה יכול לומר על עצמך שאתה רגוע יותר \ לחוץ פחות? |!
!| / לא 9. האם חית המחמד עזרה לך להתעודד , להירגע פעם ? כן \לא אם כן, לאחר איזה אירוע (בקצרה) ?________________________

Musedol

New member
תשובות :)

1.האם יש לך חיית \ חיות מחמד ? כן / לא אם כן , איזה ? כלב 2.האם אתה מחשיב את עצמך לאדם לחוץ ? ג. לפעמים 3.האם אתה מרגיש לחוץ ליד בע"ח ? ב. לא 4.האם אתה אוהב בע"ח ? כן אם לא , למה ?______________________________________ אם כן , למה ? בעלי חיים מקסימים, יפים, חלקם רגועים ופשוט כיף ללטף, לחבק, לנשק וכד'
5.האם אתה חושב שחיות מחמד יכולות להשפיע על מצב הרוח האישי שלך ? א. כן 6. מה אתה מרגיש ליד חיית מחמד האישית שלך (אם יש לך...) ? ליד הכלבה אני מרגישה הכי סבבה בעולם, לארנבים עוד לא הסתגלתי וגם הם לא אליי
ומה אתה מרגיש ליד חיית מחמד אישית של חבר \ מכר ? רק מתגעגעת לחיות שלי
7. במידה ויש לך חיה , מתי אתה פונה אליה ? ד. כל התשובות נכונות. האם זה עוזר ? כן . 8.במידה ויש לך חית מחמד , האם אתה יכול לומר על עצמך שאתה רגוע יותר \ לחוץ פחות? כן 9. האם חית המחמד עזרה לך להתעודד , להירגע פעם ? כן אם כן, לאחר איזה אירוע (בקצרה) ? סתם עצבות של רגע, או דברים בסגנון מקווה שעזרתי
שיהיה בהצלחה

למעלה