חברה אני צריך עזרה מכם....
חברה אני צריך עזרה מכם , לבגרות האחרונה שלי באנגלית
, כנסו. אוקי , אז ככה אני עושה עבודה ששאלת המחקר שלה כיצד חיות משפיעות על לחץ אצל אנשים ? וכחלק מכך אני אמור לעשות שאלון אוני צריך שתענו עליו . באמת שזה יקח לכם לא יותר מ-5 דק' ( במקרה הרע...) , היתי שמח אם תשתפו איתי פעולה ושתלחו לי את ההתשובות כאן \ באישי \ או לאימייל - [email protected] תודה על שיתוף הפעולה , רן
. שאלון - בע"ח וחרדה... השאלון מופנה לבנים ובנות כאחד ,אך רשום בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד. עמכם הסליחה. נתחיל... 1.האם יש לך חיית \ חיות מחמד ? כן / לא אם כן , איזה ?__________________ 2.האם אתה מחשיב את עצמך לאדם לחוץ ? א. כן ב. לא ג. לפעמים 3.האם אתה מרגיש לחוץ ליד בע"ח ? א. כן ב. לא ג. ההפך , מרגיע אותי. ד. לא קשור. 4.האם אתה אוהב בע"ח ? כן / לא אם לא , למה ?______________________________________ אם כן , למה ?_______________________________________ 5.האם אתה חושב שחיות מחמד יכולות להשפיע על מצב הרוח האישי שלך ? א. כן ב. לא ג. לא קשור ד. לפעמים , תלוי. 6. מה אתה מרגיש ליד חיית מחמד האישית שלך (אם יש לך...) ?___________ ומה אתה מרגיש ליד חיית מחמד אישית של חבר \ מכר ?___________ 7. במידה ויש לך חיה , מתי אתה פונה אליה ? א. כשמשעמם. ב. שמח \ מאושר. ג. חרד \ מפחד ד. כל התשובות נכונות. האם זה עוזר ? כן \ לא . 8.במידה ויש לך חית מחמד , האם אתה יכול לומר על עצמך שאתה רגוע יותר \ לחוץ פחות? כן / לא 9. האם חית המחמד עזרה לך להתעודד , להירגע פעם ? כן \לא אם כן, לאחר איזה אירוע (בקצרה) ?________________________
חברה אני צריך עזרה מכם , לבגרות האחרונה שלי באנגלית