חברה אני צריך עזרה

• פותח הנושא Fim
  • פורסם בתאריך

Fim

New member
חברה אני צריך עזרה

טוב אז הבעיה היא בעצם לא בעיה יש לי אקווריום של 40 ליטר ויש בוא צמחיה חיה מרובה אור טוב 30-28 מעלות חצץ טוב בקיצור תנאים 5 כוכבים על איזה אוכלוסיות דגים אתם ממליצים לי יש לי כבר גופי אחד קורידורס ומנקה זכוכית

adiemus

New member
תשובה

אם אתה מתחיל אני ממליץ על דגי זהב מכיוון והם מאוד קלים לגידול הם חיים במים קרים ועמידים מאוד אז הם גם מאוד מומלצים בתור התחלה אם אתה לא מתחיל אז לך על ציקלידים..... הם מאוד יפים ודורשים קצת יותר השקעה (כספית)

Gretchen

New member
הערה

הוא אמר שהאקווריום שלו 40 ליטר. זה לא ממש מספיק לציקלידים. ןכך בחשבון שדגי זהב גם מאוד מלכלכים וגם דגי גדולים. אני ממליצה על משריצים; מולי פלטי סייפן וגופי בהצלחה ותעדכן אותנו במה שיכנת את האקווריום.

אני ממליץ ../images/Emo26.gif

מולי, סיפן, סקלר, דגי זהב ויש עוד הרבה אבל עכשיו אני ב-out אז אני לא יכול לעזור לך...

varda

New member
אמת. אבל כאלו שיכולים להאכל בקלות

צמחים חזקים עם עלים רחבים יהיו בסדר

nirfun

New member
להקה של קרדינלים

להקה של קרדינלים יכול ללכת מאוד יפה עם צמחייה, אך אם אתה מתחיל אל תיקח את הדג הזה... נ.ב. אל תהיה בטוח שהתנאים אצלך זה 5 כוכבים... יש לך בדיקה של אמוניה/ניטריט/ניטראט PH? גם אם האק' לפעמים נראה כמעולה ושהכל טוב אתה לא תראה אם המים מורעלים וכדומה.... יש לך תאורה מספיק לצמחייה?

Fim

New member
איזה דג?

וכן אני בטוח האקווריום 5 כוכבים, הוא היה פנסיון לדיסקוסים ונאונים שחיו בוא יפה מאוד במשך שבוע וחצי

Fim

New member
לקחו אותם

הם היו אצלי כי לחבר נשבר האקווריום

Suikun

New member
יש לך אקווריום קטן

באקווריום 40 סנטימטר לא ניתן לגדל סקלרים (הם גודלים המון) וגם לא דגי זהב, שבטח לא מתאימים לאקווריום כל כך קטן ולצמחים חיים. מה שאתה כן יכול, זה דגי להקה קטנים, כגון נאונים, קרדינלים וכו'. אפשר גם משריצים כמו גופים מולים, רק תדאג למכור חלק מהאוכלוסיה אחרי שהיא מתרבה, כדי שלא יצא מצב של פיצוץ אוכלוסין. אתה יכול גם לגדל זוג ציקלידים ננסיים, כמו קריבנסיס, רמירזי...

vasp

New member
איכלוס אקווריום 40 ליטר

יש לי גם כזה שמתי 10 פלטי אדומים 5 רמירזי סלעים/אבנים ןכד לרמירזים שאוהבים לחיות בקרקעית צמח חי למסתור פלוס כמה מפלסטיק יצא נהדר , צבעים עשירים , יפה לא פחות מכל אקוואריום ענק , אשמח לייעץ לך בכל שאלה כך בחשבון שלרמירז יש תכונה להיות שטלתן , אם יש לך אחד שמגזים תחזירו לחנות . ניתן כמובן לקחת אלמנות לדעתי בכלל האדום ( פלטי ) עם הכסף ( אלמנות רמירזי...) יוצרים מראה עשיר ויפה תמיד ואל תנסה דגים גדולים פשוט לא בשבילהם

למעלה