חברה אני צריך עזרה

avielss

New member
חברה אני צריך עזרה

אני רוצה לשתף אתכם בהתלבטות. אני מרגיש אולי שלפעמים הפורום לא ממש נחוץ אולי הוא לא משמש מספיק אנשים מה אתם חושבים? לסגור? לא לסגור? דעתכם באמת חשובה לי אביאל

toooti

New member
אביאל היקר ../images/Emo23.gif

תראה, גם אני שמתי לב שהפורום לא ממש פעיל אבל אולי זה מפני שהפורום יחסית די חדש ולא הרבה אנשים מכירים אותו. לדעתי הפורום הזה מ-מ-ש נחוץ, אני אישית ממש שמחה שהוא קיים ואני אהיה ממש
אם הפורום יסגר. ממש נוח לי לכתוב פה כי אני יודעת שמי שיענה לי זה אנשים שהיו או נמצאים באותו מצב כמו שלי, וזה לא כמו לדבר עם חברה שלא ממש יכולה להבין אותי. הפורום הזה הוא כמו
שני לכל אלה שהבית שלהם לא שלם. תן לפורום עוד קצת זמן ואז תחליט... בכל מקרה...
ושתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה. הרבה אהבה
תותי

adam65

New member
אל תסגור !!

אני חושב שסף הציפיות שלך מהפורום היה קצת גבוה מידי, קח בחשבון שזהו פורום שפונה לאוכלוסיה מאוד מאוד מסוימת ויחסית קטנה. בתור שכזה, אני חושב שהוא מתקדם יפה (יחסית לגילו) ולאותם אלה שמבקרים בו, הוא גם מאוד חשוב. חשוב על כל אלה שכותבים פה, שנמצאים כרגע בתקופת הפרידה, אותה תקופה "מחורבנת" שבה כל העולם מתהפך ואין להם מושג מה עומד לקרות, בשבילם זו ההזדמנות לקבל תמיכה ואינפורמציה לגבי העתיד מאנשים כמוך, שכבר היו שם. הלוואי והפורום הזה היה קיים בתקופה הזו בשבילי...

joy24

New member
אהמממ...

מקווב שלא תחשבו שזאת חוצפה להתערב כי אני לא כותבת פה הרבה.. אבל אולי במקום לוותר ולסגור.. אולי, אולי אפשר יותר לפרסם..???????? אני בטוחה שיש המוני אנשים/ילדים/וכו´ שיכולים למצוא פה משהו טוב.. בהצלחה לכם עם כל החלטה..
joy

compassion

New member
לדעתי זה כן פורום חשוב ויש לי גם

שאלה: נניח שאמא שלכם עומדת להתחתן מחדש, איזה טיפים תייעצו לבעלה ? איך כדאי לו להתנהג ככה שיהיה סיכוי שתסתדרו בכייף ?

adam65

New member
כבן להורים ששניהם נישאו בשנית

אני יכול ליעץ לאותו בעל, שלא ינסה לשחק משחקים ויהיה הוא עצמו, אין דבר יותר פוגע ומעצבן מאשר לגלות שמיד אחרי החתונה הבן אדם משתנה לך מול הפרצוף. זה נותן לילד הרגשה שניצלו אותו, ובטווח הארוך כולם מפסידים. האם אתה הבעל?

compassion

New member
אני אולי יום אחד אהיה הבעל ../images/Emo13.gif ../images/Emo51.gif

ואני תוהה מתי הזמן הנוח להיפגש? מיד לפני שמחליטים על חתונה? הרבה לפני? איך כל העסק הזה עובד בכלל ? (אני שואל כי נראה לי שאתם יכולים לעזור מנקודת המבט של הילד)

adam65

New member
אם אני הייתי במקומך ..

הייתי נפגש איתם ברגע שהיחסים נעשים "רציניים". כך בחשבון שאתה בעצם מתחתן גם איתם, והם יכולים לגרום לך להרבה מאוד נזק או תועלת במערכת היחסים שלך. בני כמה הילדים?

compassion

New member
שני ילדים, אחד בן ארבע ואחד גדול

מקבל את עצותיך ותודה

thay2

New member
"לבעל"

רציתי רק לאמר לך שתיקח לתשומת ליבך את מה שאמרו לך פה כי זה מאוד חשוב, אני אמא גרושה לשניי ילדים ויודעת שאם פעם אתחתן שוב זאת תהיה בחירה משותפת עם ילדיי שהם מספיק נבונים לדעת מי באמת אמיתי איתם וטוב אליהם, קח בחשבון שגם איתם אתה מתחתן, ויש בזה המון דברים טובים יותר ממה שאתה חושב. מאחלת לך ולהם הצלחה ואושר. ח.מ

למעלה