חברה אני צריכהעזרה קטנה

חברה אני צריכהעזרה קטנה

אז ככה אני צריכה מתכון לפונץ מתוק בלי שמנת ובלי פירות ולא משכר { כמות אלכוהול קטנה } וזה צריך להתאים ל"כוסיות" משהו ציבעוני שמעלה חיוך אבל לא "מפיל " אני כבר שעה וחצי מנסה לחשוב על משהו טוב מעניין האירוע זה מסיבת יום הולדת ל25-30 איש אם יש לכם רעיון או כיוון או סתם מתכון תרגישי חופשי לשפוך

temptation411

New member
סנגריה..

תקחי קצת פירות עדיף פירות קשים (תפוחים אפרסקים שזיפים) ותבשלי אותם עם כוס מי סוכר (אני לא יודע בדיוק איזה כמות את צריכה..זה מספיק לקנקן בעיקרון זה כוס מי סוכר על כל בקבוק יין שתשימי) תני לזה לרתוח אחר כך תסנני את הפירות תני לזה להתקרר קצת ותוסיפי בקבוק יין אדום ובקבוק סודה אם בא לך את יכולה לשים קוביות פרי חדשות

כן חשבתי על זה

וזה א לא צבעוני ב יש בזה פירות או טעם של פירות ג יש הרבה אנשים שלא אוהבים סינגריה עוד רעיונות..? בבקשה איזה משהו מעניין אני כבר פסלתי קופה קובנה COPA CUBANA, הוואיין {HAWAI] וסנגרייה מצאתי דווקא משהו טוב שנקרא חולית שזה מונין וניל /מידורי / איירש וחלב רק שבלי החלב ואיירש זה לא יוצא טעים ויגשו בשר בערב נסיתי עם תפוזים /אכולית אדומה ואני אוהבת אבל אלה שטעמו איתי {לא אהבו } זרקו לי איזה רעיון בבקשה

רוניM

New member
מה עם איזה קערת מוחיטו?

אולי לא הכי מקורי... אבל עם לימונים ונענע בפנים זה גם אפילו צבעוני

למעלה