חברה אני צריכה בבקשה עזרה

חברה אני צריכה בבקשה עזרה

בס"ד חברה אני רוצה בבקשה תמונה של כל השחקנים ביחד... בתודה מראש סנובית נ.ב-המשך יום קסום!!!

איזה חמוד תודה רבה אני רוצה

בס"ד לדעת אם יש להם שיר וגם כתבה קצרה ... תודה

אני רוצה את השיר שלהם

בס"ד זאת אומרת את ההמנון... וכתבה קצרה שמתאימה לכל הזמנים... ואם יש תמונה עתקנית אני מאוד מאוד מאוד אשמח. תודה רבה לכוווולכם

Carmelo Anthony

New member
המנון? אין דבר כזה....

אם את רוצה שיר שמזוהה עם מכבי זה "we will rock you", אבל זה לא שיר ממש שלהם, זה השיר של הצגת השחקנים ולכן הוא מזוהה עם מכבי, אבל הוא לא השיר שלהם תמונה עדכנית יותר אין, לא באתר האוהדים הרשמי ולא באתר הקבוצה הרשמי, תיאלצי להסתפק בתמונה ללא באטיסטה (לא שזה הפסד גדול...) כתבה שממצה את כל השנים?!?
איך אפשר למצות 40 שנה של אינסוף מהפכות, 5 אליפויות אירופה ו-37 אליפויות ישראל (38 אולי?), לא נראה לי.....

מיטלוש8

New member
למה לא השיר... ../images/Emo26.gif

"מכבי שלנו, מכבי תל אביב, בקיץ, בחורף, בסתו ובאביב" "צהוב עולה זה מכבי..." בשביל מה את צריכה כתבה+ תמונה +שיר? את עושה עליהם עבודה או משהו?...

Carmelo Anthony

New member
נכון, יכול להיות, ואם כבר -

שיר שעכשיו נזכרתי שהאוהדים שרים כמעט כל משחק: "אני מודה לאלוהים ששונא ת'אדומים, תמיד לובש צהוב כחול, למכבי אתן הכל. אחרייך אני הולך, מוכן למות למענך, חושב עלייך כל היום, ומי שלא קופץ אדום!! אם את מחפשת "המנון", אולי זה...

Carmelo Anthony

New member
שם השיר?

לא נראה לי שיש לו שם, גם חבר שלי, פריק לא קטן של מכבי לא מכיר שם... את יכולה להמציא אני חושב: "מי שלא קופץ אדום" או משהו כזה, אבל שם רשמי לשיר אוהדים לא נראה לי שיש... :-\

אוקי יש לי מקום שאני יכולה לשמוע את השיר

בס"ד או שזה רק שיר ששומעים על המגרש? הסבר אני יכולה להוריד את השיר באימיול בקאזה? תודה סנובית

Carmelo Anthony

New member
מצאתי משהו באימיול:

אבל לא מושלם, זה רמיקס של שירי אוהדים של מכבי, ובתחילת הרמיקס יש את השיר הזה, אבל זה רמיקס ככה שזה לא אותנטי, יש קצת עריכה. זה גם נשמע כאילו זה הוקלט במשחק כדורגל (שומעים הרבה מאד מאד אנשים), אבל זה לא משנה, השיר הוא אותו שיר, של אותו מועדון. חפשי באימיול: "אני מודה לאלוהים", אולי תצליחי עם איזו תוכנה לחתוך את ההתחלה. יש הרבה "מי שלא קופץ אדום", אבל סתם שומעים שם עידוד, לא את השיר, וזה בעיקר של בית"ר.

מיטלוש8

New member
אני מצאתי לפני כמה שנים באמיול

כל מיני שירים של מכבי "צהוב עולה זה מכבי" ועוד כמה דברים מוזרים...חחח

למעלה