חברה אני צריכה עזרה.

vashla

New member
חברה אני צריכה עזרה.

בסוף השנה יש ממסיבת "בני ובנות מצווה".(איזה ריקודים מפגרים,כמו שיר הסיום בקטנטנות עונה 4). בקיצר. צריכים ללבוש הכל לבן(ויביאו לנו סרט זהב לשים על המצח
),ואין לי!!!!! מישהו ראה איזו חולצה או מכנס שכולו לבן(בלי דוגמאות וכל הקישקושים)במחיר סביר,שבבקשה יגיד לי. אני בבעיה רצינית.אני לא מוצאת כלום!

O Boy

New member
בטח ../images/Emo8.gif

חולצה לבנה חלקה צמודה, 69 ש"ח, "לי קופר", מכנסיים לא יודע איפה...

מכנס לבן..

הייתי ממליצה לך ללכת על grip תמיד יש להם מכנסיים לבנות. יש גם מכנס ממש יפה בדיזל של miss sixty אבל הוא בסביבות ה400 שקל. בקשר לחולצות זו לא ממש בעייה כנסי לרנואר\הוניגמן\זארה (כשהאחרון מומלץ) תמיד יש להם חולצה לבנה.. למרות שאם תשאלי אותי- טישירט לבנה חלקה (כמו האלה של פוקס\קסטרו) ומכנס לבן (שלא יהיה צמוד! אבל גם לא "שקים" למטה) ונעל גסה (סגנון הבאפלו) יעשו את העבודה. ואת הסרט את יכולה לקשור על השיער כמו שהולכים עכשיו.. אל תבכי זה דווקא יכול להוסיף.

אנשים למה להגזים

למה שתלך לקנות בדיזל ב-400 שקל, לדעתי זה ביזבוז של כסף, כי לקח לי מלא זמן לחסוף רק 240 שקל, ואז כולם שאלו אם השתגעתי כי המחירים של דיזל או קרוקר או לי קופר או קסטרו או החברות האלה ממש ממש הגזימו, זה רק מכנסיים! קיצור, בכול מקום תימצאי גופיות לבנות חמודות (תשאלי בכל חנות) מכנס גם כימעט בכול מקום. אל ללכת לדיזל!

למעלה