חבר'ה, אני צריכה עזרה.

צהובה18

New member
חבר'ה, אני צריכה עזרה.

החלטתי למכור את הנחש שלי (מסיבות כלכליות)- מלך קליפורני, בן שנתיים, 110 ס"מ בערך. בריא, ללא מחלות בהווה ובעבר. יש למישהו מושג כמה הוא צריך לעלות? (יתכן שאני אצטרך למכור אותו עם העכברים שנשארו במקפיא, כי לא יהיה לי מה לעשות איתם..) תמונה תגיע יותר מאוחר, בלי נדר.

naja

New member
זה תלוי בכמה גורמים.

זה תלוי בזויג הנחש, במופע שלו(רגיל\אלבינו) ולעיתים גם בעונת השנה. אין בארץ איזשהו מחיר אחיד או קבוע לנחשים ומאחר ושוק נחשי המחמד הוא ממש לא מפותח, המחיר יכול להשתנות בפערים של אלפי אחוזים. ראיתי לא מזמן נחש כזה למכירה בחנות ורצו עליו 2500 ש"ח!!!! מחיר מוגזם ללא ספק ומצד שני אני אישית קניתי נחש כזה בעבר ב150 ש"ח-מחיר נמוך מאוד. אני מעריך שאת יכולה לדרוש ולקבל על הנחש שלך 500-600 ש"ח.

גם לי שאלה...

חבר שלי מצא נחש אבל מרוב פאניקה הוא דרך עליו... אז מן הסתם הוא קרא לאיש החיות המקומי... אז שהגעתי מצאתי נחש מעוך ומן הסתם מת... פשטתי לו את העור ולא מצאתי איזה נחש זה... מישהו אולי יכול להגיד איזה נחש?

לא וכן.

אני יכול לחזור על זה פשטתי לו את העור כמובן שהוא היה מת כי אחרת פשוט הייתי משחרר אותו איפשהו

carnivores

New member
זה שהוא היה מת זה ברור

פשוט זה לא נשמע מלבלב התיאור של לפשוט לו את העור. אבל, אם אתה מפיק מכך הנאה/תועלת אז תבורך. מה גורם לבן אדם לפשוט עור של בעל חיים (גם אם הוא מת)? אני לא יודע אולי פספסתי משהו............ רק אל תבין אותי לא נכון, אין לי בעיה מוסרית עם מה שאתה עושה ואני לא מעביר עליך ביקורת. אולי זה אני המוזר ולא אתה אבל לפשוט עור של נחש מת נשמע לי רעיון מוזר ולכן התגובה.

../images/Emo105.gif

אני מאוד נגד להרוג חיות בשביל עור ודברים כאלה אבלאם הם כבר מתו אז אני לא רואה בזה שום דבר רע ודווקא אפשר ללמוד מזה הרבה על האנומיה הפנימית של הנחש...

carnivores

New member
אם כבר אז, אז כבר

אם כבר ניתחת תוכל לשלוח תמונה של הקרביים?. לא שאני בעד פשיטת עור והתעללות בגופה אבל לפחות אם זה נעשה אז שנפיק מכך תועלת

naja

New member
נחש מים משובץ.

דרך אגב-לפי החוק לפשוט עור של נחש, גם אם הוא מת, ולא משנה לאיזו מטרה-זה אסור

מים???

אני לא יודע איך נחש מים יכול בדיו להגיע לאזור... הקוטר של הנחש הוא לא יותר עבה מזרת.. והוא בערך 40 סנטימטר. ולמה בדיוק זה אסור? זה אסור לחיות מוגנות?

naja

New member
נחש מים.

בניגוד למה שרוב האנשים חושבים-הנחש הזה לא קשור לים. זה נחש שקשור למקווי מים מתוקים(שלוליות חורף, נחלים, בריכות דגים והוא נפוץ מאוד באיזור המרכז והשרון. אסור לפשוט לו את העור מפני שזהו בע"ח מוגן וכך כל הזוחלים בארץ.

תאנה 2

New member
חצילונים...

אתה יכול להעלות תמונה יחד עם הראש (או מה שנשאר ממנו) ולציין בדיוק היכן נמצא הנחש?

למעלה