חברה, אני צריכה עצה

זאגה

New member
חברה, אני צריכה עצה

אני לא יודעת מה לעשות. לא התקבלתי השנה לרפואה ואם אנסה להתקבל שנה הבאה הדבר היחיד שאני יכולה לשפר זה את הפסיכומטרי שעומד כרגע על 728 אחרי שני ניסיונות(שיפרתי 3 נקודות בלבד מהפסיכומטרי הראשון לשני אחרי חרישה יסודית בלי לעבוד או לעשות דברים אחרים במקביל) השאלה היא אם זה אפשרי לשפר את הפסיכומטרי ב-20 נקודות אם לא הצלחתי לעשות זאת השנה. במידה ולא- מה עוד ניתן לעשות? האם כדאי להתחיל לברר בקשר ללימודים בחו"ל? או שיש פתרון אחר? חשוב לציין שאין טעם לשפר בגרויות(הממוצע הוא 112 כמעט אחרי שיפור מתמטיקה השנה) ושאין מקצוע אחר שאני רוצה ללמוד- החלום שלי מאז ומתמיד היה ללמוד רפואה. ציון המו"ר שלי השנה עומד על 196.

kontsy

New member
על תתייאש

שמעתי על הרבה אנשים שכן הצליחו לשפר בסוף בפסיכו אחרי נסיונות כושלים. איך למדת? מה הנושא "הבעייתי" (מילולי, כמותי, אנגלית)? לגבי חו"ל - זה בעיקר בעיה של כסף, אם יש למשפחה שלך אפשרות כלכלית לממן לימודים בחו"ל זה משהו שבהחלט שווה לשכול. יש פורום בYNET על זה אם אני לא טועה.

זאגה

New member
את הקורס

עשיתי ביואל גבע ובפעם השנייה למדתי לבד.אין נושא בעייתי ספציפי- הפילוג בין הציונים היה 150 אנגלית 130-140 מתמטיקה (ציון שונה בכל מועד) ו-130-140 מילולי. את המתמטיקה שיפרתי במועד קיץ ולכן הציון ייחשב רק בשנה הבאה והשנה אני כבר לא אתקבל...

אבל מי אמר שלא התקבלת../images/Emo35.gif

לפי הציונים שלך עדיין יש סיכוי שתתקבלי השנה. ככה שאם עדיין לא קיבלת הודעות דחיה מכל האוניברסיטאות, אין לך מה להתייאש עדיין. בקשר לפסיכומטרי, זה בהחלט אפשרי לשפר גם ביותר מעשרים נקודות, הכל תלוי איך את עושה את זה. לחרוש הרבה לא יעזור לך אם לא תחרשי נכון ובהתאם לנקודות החלשות שלך. לדעתי אין צורך להתחיל לחשוב על חו"ל עדיין. במקרה הכי גרוע שלא תתקבלי השנה, תהיה לך שנה שלמה לשפר את הפסיכומטרי ואני בטוחה שבשנה הבאה תצליחי להתקבל ללימודים בארץ.

זאגה

New member
תודה על העידוד אושרית

וכל הכבוד על הפורום המדהים הזה.

למעלה