חבר'ה אפשר לראות כאן נוכחות ופרשנות

חבר'ה אפשר לראות כאן נוכחות ופרשנות

און ליין? אני לא מבינה,לא מיקמתם את המחשב מול הטלויזיה?!?! טוב, שוב התרסקות ונפילה, אני לא זוכרת האם בשנים הקודמות היו גם כל כך הרבה נפילות?

רוני רז

New member
יוחזר שגריר אוסטרליה לארצו לאלתר!!!

לאחר ההתנהגות הבלתי ספוטיבית של מק-יואן בהתרסקות אתמול. בעוד רוכב שוכב עם שתי צלעות שבורות על הרצפה,נצפה האוסטרלי צועק ומאיים עליו.

יש לו עיני רנטגן?

מאיפה הוא אמור לדעת שנשברו לרוכב השני צלעות. אבל אתה צודק, אין מה לדבר, לא יפה.

אני אתפלא אם הוא איבחן את השבר

בזמן הצעקות. לפי מה שאומרים, נראה שהרוכב של גרולשטיינר הוא שנפל, ייתכן משום שנשבר לו הכידון. בכל מקרה, אם אתה רואה מישהו נופל בשישים קמ"ש ויותר ומפיל חצי מהפלוטון, לא היית צועק?

eran45678

New member
../images/Emo3.gifאני חושב שכדאי לאיגוד לא לבטל

תחרויות, אז יהיה אפשקר להגדיל שער (ולספר בדיחות)

א. האיגוד לא ביטל תחרויות

אם ההית טורח לשאול ולבדוק ההית מוצא שהמארגנים של התחרויות ביטלו אותן, האיגוד מנסה למצוא דרך להשלים את התחרויות שמארגנים אחרים ביטלו. ב. לא ידעתי שאין לי זכות לספר בדיחות. בפעם הבאה אשאל את רשותך. ג. תפקידי כמנכ"ל האיגוד הסתיים בסוף חודש שעבר ווחזרתי לתפקידי הרגיל כחבר האיגוד, מה שאומר שמחובתי לעזור לאיגוד שלי ולא לצאת בהמלצות שמקורן בחוסר ידיעה של העובדות.

שגריר אוסטרליה? ../images/Emo12.gif

יש בטור איזה ששה אוסטרלים. יש לי סיבות להאמין כי בבחירות בפנימיות מקיאוון לא היה מעמיד עצמו לתפקיד השגריר האוסטרלי.

הם התחילו עשרה! היה להם מזל מעורב

מצד אחד רוכבים שנטשו, תאונה לפני המרוץ וגם נצחון יפה וחולצה צהובה.

לדקר תהיה בעייה בבריחה

לפני תחילת הקטע אמר מקיואן שהוא צריך את הקטע של היום להתאוששות מהנפילה של אתמול ומצידו הוא ישמח אם מישהו יברח ויקח את הקטע. ואמנם, רוכב מקבוצתו נכנס לבריחה יחד עם דקר וגם עבד (לדעתי) קשה יותר מדקר בחלק הראשון של הבריחה. עכשיו כשהחברה של לוטו-דומו ראו במיאוצי הביניים שמקיואן כבר התאושש הם בטח אמרו לרוכב שלהם באוזניה לקחת את הכל יותר בקלות ולתת לדקר לעשות את רוב העבודה. הם עדיין לא מוותרים על הבריחה כי כל זמן שיש להם רוכב בבריחה הם פטורים מעבודה בראש הפלוטון.

aFish

New member
פיצוך בפלוטון!!!!מי שנרדם אכל קש...

למשל אוגריידי, החולצה הצהובה (ווקלר)...מי עוד?

aFish

New member
כבר היתה...

סוון משהו מגרולשטיינר נטש את המרוץ. עצוב לראות את התקריות האלו.

סוון מונטגומרי מגרולשטיינר...

בשורה רעה לדנילו הונדו הספרינטר שלהם, הם איבדו 2 רוכבים ביומיים.

DubiStein

New member
דיברו

על הנפילות היום ביורוספורט השנה בהחלט יש מעל לצפוי

כל שנה שמגיעים לסופשבוע ראשון

יש את בעלי הזככרון הקצר. בכל שנה יש נפילות. בכל שנה יש את אותה שכיחות של התרסקויות. לפחות מאז שאני עוקב.

נסיונות כושלים של CSC ו-T-MOBILE

הקטע היום היה מעניין מאוד. בכלל, השנה אני נהנה יותר מהקטעים המישוריים כי דבר ראשון הם לא ממש מישוריים ודבר שני יש יותר רוכבים איכותיים שמעורבים בבריחות וזה מקשה על הפלוטון. התרגיל של CSC נועד להשאיר שם גדול או שניים בפלוטון האחורי. ברגע שהם הבינו שהם לא תפסו דגים שמנים בחכה הם הורידו את הרגל מהגז. אם היה נתפס דג שמן אז היינו רואים גם את הקבוצות האחרות מצטרפות בשמחה לעבודה מקדימה כפי שהיה עם מאיו בקטע השלישי. נראה גם שרוב הקבוצות צפו את התרגיל כי כשמתקרבים לים עם הרוחות שנושבות מהים זה דבר די צפוי. מי שבעיני נכשל חזק יותר היום הם קבוצת T-MOBILE. הם כנראה לעולם לא יפנימו את זה שהם הגיעו לטור בשביל אולריך ותמיד ימשיכו לנסות לעזור לאריק צאבל. נראה לי שהם בחנו את המסלול מראש והחליטו שהסיום מתאים לצאבל כי יש לו יתרון על הספרינטרים האחרים ביכולת להתגבר על עליות. לכן, הם החליטו למנוע בריחה ב-20 ק"מ האחרונים ע"י כניסה לחלק הקדמי של הפלוטון. את הבריחה המוקדמת שהיו מעורבים בה קנצ'לרה, פטרוב, פיל וגרסיה אקוסטה הם הצליחו במאמצים רבים להחזיר. להתקפת הנגד של פלורס, בטיני וברושאר כבר לא נשאר להם כח. דרך אגב, אם מסתכלים על התוצאות בסוף רואים שכמעט כל הספרינטרים הגיעו לסיום ביחד ואף אחד לא נשאר מאחור בעליות. כך שיכול להיות שההערכה שלהם (אם היתה כזאת) היתה מוטעית מלכתחילה. המאמץ הזה יכול להשפיע בעתיד על רוכבי T-MOBILE. אבל כמו שאמרתי, הם אף פעם לא ילמדו.

למעלה