חבר'ה אתם ישנים

חבר'ה אתם ישנים../images/Emo6.gif

קודם כל קצת מבאס למה לא כולם משתתפים בשיר השבועי אני גם לא השתתפתי עדיין, אני פשוט חושבת מה לרשום, אז אני לא דוגמא
וכמובן תתעוררו, חייבים לחשוב על משהו שיעורר אתכם. אבל תשתתפו!

יש לי רעיון אבל תשתתפו

מתוך 12 השירים בדיסק של אוהד, תבחרו בחמשת השירים האהובים עליכם ותסבירו גם למה. (אני יודעת שכל השירים אהובים, אבל תבחרו מתוכם חמישה) מהמקום החמישי, שהוא "פחות" אהוב ועד למקום הראשון שאתם "לא" יכולים בלעדיו! ואל תשכחו להסביר את בחירתכם. (אם זה לא יעורר אתכם אני אבוא לכל אחד מכם עם צינור מים
... סתם
)

הבחירה שלי:

מקום 5: "מונוטוני" מקום4: "על ראש ההר" מקום 3: "נוקטורנו" (שיר לילה) מקום 2: "ליל האהבה" מקום 1: "תגידי לו" בחרתי כך, בגלל שאני "פחות" מתחברת ל"מונוטוני", ו"תגידי לו" זה השיר שתמיד מזכיר לי איך חיי "ניצלו" מהבחור ה"מטריד"..
עכשיו תורכם, אל "תייבשו"....

herut123

New member
רעיון מעולה, אז אני..

וואי זה קשה.. =\ טוב ננסה.. מקום חמישי- רגע לפני מקום רביעי- לא סיפור פשוט מקום שלישי- תעלות מקום שני- תפילין מקום ראשוןןןן *טו טו טו טו* (תופים) חח צריך לעורר פה קצת לא? P: המקום הראשוןן הוא (איזה מתח).. "תגידי לו"! כל השירים הם יפים (כולם, לא רק אלה שכתבתי כמובן) אבל תגידי לו זו בעצם היצירה! כי כשאומרים אוהד חיטמן יודעים ישר "תגידי לו", לא? מתנצלת על כל שאר השירים, שבעצם אני אוהבת אותם באותה רמה פלוס מינוס..וח

ועוד משהו.. חח בהקשר למה שכתבת

כשאני מדברת עם אנשים, והם שואלים איזה זמרים אני אוהבת, אני אומרת את אוהד חיטמן, הם ישר אומרים: "אה, זה ששר את "תגידי לו"
אז בצדק מה שכתבת זאת האמת.

shai lior

New member
שלי:)

קשה קשה 5.תגידו לו 4. מונוטוני 3.רגע לפני 2.תפילין 1. ליל האהבה בחרתי את ב-5 את תגידי לו כי..אם כול האהבה שלי אלי אני הכי פחות מתחברת אליו וב1 בחרתי את ליל האהבה..כי אני באמת לא יכולה בלעדיו. שיר שעושה לי פרפרים בכל הגוף.

למעלה