חברה בהצלחה לליידי גאגא היום בטקס!!!

מיקה2008

New member
חברה בהצלחה לליידי גאגא היום בטקס!!!

אני מהמרת לפחות על 3 פרסים מתוך 5 חייבת לזכות ב best female

מיקה2008

New member
אתמול ליידי גאגא חילקה עוגיות שוקולד ציפס....

ושוקו חם.....כל הכבוד לה לא ראיתי אף אומן , זמר או להקה עושים כך למעריצים שלהם.

limors2

Active member
איזה חמודה.

מה היא תביא לנו? פלאפל?

Nens333

New member
פיספוס של עוד אחת מיצירות הפאר...

היא יכלה להופיע ולהפתיע במראה חדש... לא נורא, המפלצות הקטנות אותי יותר חשובות לה מהטקס (או השטרות הגדולים
)

מיקה2008

New member
אני לא חושבת לגבי מה שכתבת בסוגרים

היא ממש לא חומרנית הכסף זה אמצעי כמו כל עבודה/קרירה. היא 100% משקיעה במעריצים שלה ואני שמה לב ועוקבת. אל תשכח שהיו עוד אמנים שלא הגיעו לטקס.. אני מטורפת עליה בטוב טעם וגם מיצאותית לגמרי....

Nens333

New member
גם אני מציאותי...

אני לא באמת חושב שהיא הייתה בהופעה כי חשבה על כסף, אבל אני גם חושב שהיא הייתה בהופעה ולא בגלל שכל כך אכפת לה מהמעריצים (אולי כן, אבל לא עד כדי כך). היא הייתה בהופעה כי זה התאריך שנקבע, והרבה יותר קשה להזיז הופעה עם אלפי כרטיסים שנמכרו מאשר לא לבוא לטקס. ואם הייתי לא מובן, זה לא בקטע רע... בוודאי שזה שיקול הגיוני ונכון.

chyio

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifזכיות!!!../images/Emo124.gif

3 זכיות משמעותיות ביותר למלכה שלנו!!!
Best Female Best Pop Song of the Year תותחית, אני אוהבת אותך!!!
איך היא התרגשה

Coralulu182

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif|

Nens333

New member
../images/Emo252.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo59.gif ../images/Emo90.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo70.gif

מיקה2008

New member
חברה היה נהדר אתמול ובקשר לאלבום החדש!!!!!!

יצא כניראה בתחילת שנה הבאה 2011

למעלה