חברה בקשה אחת לכל מי שטס בשבוע הקרוב ובכלל

חברה בקשה אחת לכל מי שטס בשבוע הקרוב ובכלל

כפרה עליכם בלי שטויות דייייייי למה ??? אחנו באים להנות בלי שטויות בואו אנחנו ניהיה שגרירים טובים של ארץ ישראל נהנה כמה שיותר וכמה שפחות שטויות !!!!!!!!

yairharel1

New member
גם אני חלאס להיות ילדים

מה זה פה כיתה ח שמעשנים בחדר ושורפים דברים מה נסגר אני מאמין שמהשבוע הבא יתחיל כבר להיות יותר רגוע כי כל הילדודס חוזריםן לבית הספר שלהם :) או שאני טועה והבלאגן עושים היותר בוגרים?

ronna41

New member
איתך במאה אחוז!!

שבוע הבא גם אני נוסע לשם... ובאמת אנחנו כל הזמן מדברים בנינו לבין עצמנו כמה חשוב להיות שגרירים טובים. אנחנו בסך הכל הולכים להנות. לא חובה להרוס ולהתנהגכמו ברברים בשביל להנות.. אני מקווה שמי שמתכוון לטוס שבוע הבא ורואה ורואה את ההודעות יחשוב פעמיים לפני שעושה שטויות.

l 8 9

New member
תקשיבו לטוס לנאפה זה לטוס כדי לעשות חיייייםםם

עם כל החבר'ה....מסיבות, שתייה, ים, צחוקים, בנים, בנות- תכל'ס הכי כיף בעולם!!! אבל מה???? לשרוף חדרים, לשבור דברים, להשחיט ולגנוב- זה כבר עבריינות ולא בשביל זה טסים.. באמת, זה עושה לנו חרא תדמית וזה יגרום לזה שאם זה יימשך- המלונות כבר לא יסכימו לקבל ישראלים והיחס ממש יחמיר. וחוץ מזה, בינינו, זה סתם הורס שאנשים בחדרים לידך מתנהגים כמו בהמות. אז אנשים- תשלטו על עצמיכם, תוציאו אותנו מהתדמית הזו שכולם כל כך שונאים- מה אנחנו צריכים עוד אויבים?! נראה לי שיש לנו מספיק. ותאמינו לי שאתם הולכים להינות כמו שצריך, בלי כל השטויות האלה, מניסיון! יאללה נאפהההה....היה בנזונאפה!

למעלה