חבר'ה.......בשביל מה פתחו פורום של

backstreet girl

New member
חבר'ה.......בשביל מה פתחו פורום של

הסדרה תשוקות ... שתכתבו על הסדרה בפורום אחר.... נו באמת.... בקושי כותבים פה.........

python 4

New member
אני עדיין סובל מפיצול אישיות..../images/Emo3.gif

מצד אחד פותחים בפורום אופרות סבון שרשורים של תשוקות, שפשוט חייבים להגיב שם, ומצד שני פה לא קורה כלום... אולי אנחנו צריכים להיתכנס בחזרה שם? ואולי נחכה שהמנהלת החדשה תגיע ויהיה לה רעיון...

python 4

New member
אבל בנתיים יש לי רעיון לסקר!

את מי את הכי אוהבת: את איי ג'יי, בריאן או ניק? מצטער אבל את השמות של השניים הנותרים אני לא זוכר..

backstreet girl

New member
את קווין ריצארדסון................

הוא הכי מוכשר שם..... הכי מוסקלי...... הכי מבוגר.. הכי יפה... הכי מושך... הכי מבין...... הכי סקסי..... בקיצור הכי הכי.... אבל זה לא פורום של בקסטריט בויז......... אם אתה רוצה בוא לפורום של בקסטריט בויז....... אני כותבת שם המון.......

lady h

New member
האווי וקווין

תתבייש לך!!!! אני הכי אוהבת את איי ג'י. ואתם צריכים להפנות את תשומת ליבם של כל הכותבים בפורום אופרות סבון שיש פורום חדש של הסדרה תשוקות ושיתחילו לכתוב פה. בא נפעל ביחד להצלחת הפורום הזה!!!!!

python 4

New member
מה קרה לבריאן?

חשבתי שכולם מעריצות את בריאן??? או ניק???? איך שתהילת עולם עוברת...

backstreet girl

New member
כולם בכלל היו שרופות על ניק........

והם כבר 10 שנים יחד... תחשבי....... זה לא אומר עליהם משהו???? הם להקה ממש איכותית אם להקת פופ מצליחה להשאר הרבה זמן יחד.......

y a ® d e n a

New member
אני אוהבת את איי ג'יי

לא שאני אוהבת את הלהקה אבל אני מעדיפה אותו... וגם את קווין

python 4

New member
או קיי, בנות, אני מסכם את התוצאות:

קווין - 2 אי ג'יי - 2 כל היתר - 0 בשל התיקו בין קווין לאי ג'יי יתקיים סיבוב שני בינהם בעוד שבועיים. להשתמע! ובשם ניק...

חבר'ה, הפורום הזה מיותר ../images/Emo118.gif

אני מציע שכולם פה יחסכו זמן ויכתבו רק בפורום אופרות סבון. ומי שכותב פעם ראשונה בפורום הזה לא צריך להציג את עצמו, הרי כולם פה מפורום אופרות סבון.

python 4

New member
../images/Emo45.gif תומך... נראה לי שבתפוז

דוגלים בשיטת הפרד ומשול. הלא יגור יחד אוהב תשוקות עם אוהב ימייז?

backstreet girl

New member
למה................................

אני אגיד לכם מה מיותר זה שאני צריכה לחפש איפה מדברים על תשוקות בפורום של אורות סבון

python 4

New member
תראי, מאחר ותשוקות זה דיי הנושא

העיקרי שם, פשוט יותר לבדוק איפה לא מדברים על ימ"ח/צח"מ/לחיות, וכל השאר זה תשוקות.

python 4

New member
תראי, הבעייה היא לא שבפורום

אופרות סבון אסרו עלינו לנהל דיונים על תשוקות - בדיוק להפך, רוב הדיונים שם הם על תשוקות. הסיבה היחידה שהפורום הזה קיים הוא בגלל שערוץ 3 משלם קצת $$$ לתפוז בשביל לפתוח פורום לכל תוכנית... לא נראה לי שזה יחזיק מעמד עוד הרבה זמן. הרי פה אפשר לדבר רק על תשוקות (או על הבקסטריט בוי החביב עליך), אבל בפורום אופ' סבון אפשר לדבר לא רק על כל אופ' סבון, אלא אפשר גם להשליך מאופ' אחת לאחרת... וזה בונוס. בכל מקרה ראיתי שאת כבר לא מגיבה בפורום אופ' סבון... בקסטריט שובי הביתה!!

למעלה