חבר'ה בשורות.... אם כי לא טובות

dana631

New member
חבר'ה בשורות.... אם כי לא טובות

טוב, בעקבות השרשור הארוך שנמצא איפה שהוא באמצע הדף הזה, שממנו היה דיי ברור שאחד מאיתנו צריך לכתת את רגליו לשגרירות לבדוק מה קורה, החלטתי לקפוץ לשם הבוקר ולנסות לברר בשביל כולנו איפה אנחנו עומדים. ובכן, אלו הן הבשורות: רק בסוף 2007 הם שוב יתחילו להוציא זימונים לבדיקות הרפואיות (אני כמובן מדברת על מי שהגיש כמוני, Skilled Worker, בלי Arranged Employment או משהו). גם זה, הם הדגישו, ילך לפי תור ומכסות, כך שבדיוק כמו שניבאתי פה לפני לא יותר מדיי זמן, בנובמבר הבא הם עוד פעם יפתחו קצת את הברז, יטפטפו קצת זימונים, ומי שלא יתמזל מזלו ליפול בסבב הזה לדעתי כבר יצטרך להיאזר בסבלנות עד נובמבר 2008. מה דעתכם?

shipy1234

New member
נהדר ../images/Emo10.gif

נקווה שזה ילך מהיר יותר ועד סוף השנה בציר אוגוסט-דצמבר 2005 יהיה כבר עם החותמת בדרכון.

perelizer

New member
אני חייב לציין שזה עומד בסתירה

למה שאמרו לנו: "אתם צריכים לקבל זימון 'ממש בקרוב' ". (הגשנו בספטמבר 05'). למרות שעובדה ידועה היא שהח'ברה שם בשגרירות עובדים ב-"נגלות"... השאלה באמת מתי תהיה ה-"נגלה" הבאה. לי זה נשמע תמוה שבמשך חודשים רבים לא יצא אף זימון (טוב לפחות ל-skilled worker).

dana631

New member
זה לא צריך להישמע לך תמוה, כי זה

בדיוק מה שקרה בשנה שעברה.

בוקר טוב אליהו

וזה שעברה שנה וחצי זה לא עומד בסתירה למה שאמרו לך? לדעתי צריך לקחת בערבון מוגבל מאוד את מה שאומרים בחלון לגבי זמנים. גם אם זה בשורות טובות וגם אם זה בשורות רעות. הפקידה בחלון יודעת מה קורה *עכשיו* אבל יכול להיות שבעוד שעה היא תקבל הנחייה אחרת. בזמני, בלי התראה מוקדמת, התחילו יום אחד לתת הזמנה לרופא ביום הגשת התיק. אף אחד לא ידע מראש שזה בא, ואף אחד לא ידע לפני שהחגיגה נגמרה.

joe2b

New member
תודה על היוזמה

גם בשורות לא טובות, הן יותר טובות מחוסר הידיעה. אגב, מענין איך הם נתנו לך מידע מדוייק יחסית. כשאני הייתי שם בזמנו, לפני בערך 3-4 חודשים, הם לא הסכימו לתת לי שום מידע, חוץ מאשר שהם מטפלים בהמון בקשות וש"כשיגיע תורכם - תדעו מזה". לפחות זה נותן כרגע מסגרת זמנים לתכנון החיים כאן

לא במקרה הזה

הפקידה בחלון לא יודעת מה יקרה מחר. היא יודעת רק מה ההנחיות עכשיו (וזה בהנחה שהיא אומרת אמת ולא איזה תשובה לנפנף).

dana631

New member
כן, זה היה מעניין מאוד כי בפעם

הקודמת שהייתי שם, ממש בתחילת ינואר, אמרה לי מישהי מהאחראים (לא פקידת הקבלה) שאני כנראה אקבל את הזימון במאי-יוני. גם את המידע שנמסר לי ביום שישי האחרון קיבלתי ממישהי שיצאה מבפנים, ולא מהבחורה בחלון. בטח תשאלו אם התאכזבתי מזה שהפעם קיבלתי בשורה שונה (ורעה), אבל האמת היא שהיתה לי הרגשה שזה מה שהולך לקרות, וכשלא מצפים גם לא כל כך מתאכזבים. "Perelizer" אמר שלו אמרו שהוא אמור לקבל ממש בקרוב -- מעניין אותי, אם תוכל בבקשה לומר, מתי אמרו לך את זה, כי עובדה שלבחור שהגיש באוגוסט ענו במייל משהו שנשמע יותר קרוב למה שהם אמרו לי לפני יומיים. מה אני אגיד? נשתדל לקוות לטוב, ואולי, כמו שרן אמר, נופתע לטובה. מה שחשוב, אני חושבת, זה שכל אחד מאיתנו ששומע או לומד משהו חדש יעדכן כאן, כי זה באמת יעזור לכולם.

perelizer

New member
את ה-"ממש בקרוב"

אמרו לי בתחילת ינואר וזאת היתה פקידה נחמדה שיצאה מבפנים (ולא הבחורה בחלון). פורסט - למרות המידע הסותר (שאגב לא הפתיע לא אותי ולא את אליהו פשוט ציינתי את זה כחלק מהדיון) לא הייתי ממעיט בערכן של הפקידות בשגרירות. אתה צודק שלפעמים דברים נופלים שם כרעם ביום בהיר אבל בכל ארגון יש איזשהו תוכנית עבודה ברמה זו או אחרת ומי שעובד שם בהכרח רואה דברים שאנחנו לא. בכל מקרה, אנחנו כבר בטורונטו תחת ויזת לימודים - אבל עד שלא יגיע ה-PR הפז"מ לאזרחות דופק רק בחצי מהמהירות. אני בטוח שעבור אלו שעדיין בארץ ("על מזוודות" כמו שכבר נאמר כאן) המצב יותר קריטי.

dana631

New member
תודה על העידכון. דרך אגב

זה שבתחילת ינואר הם אמרו לך "ממש בקרוב" ועדיין לא קיבלת, גם אומר משהו. עברו שלושה חודשים, אז "ממש בקרוב" זה בטח לא.

למעלה