חברה בשעות הבוקר

חברה בשעות הבוקר ../images/Emo4.gif

ניסיתי בעבר לפנות לפורומים שונים ולא נעניתי, אני מקווה שכאן תוכלו לעזור לי, ולו בעצה. בני בן שנה וחצי ואין לי כוונה לשלוח אותו למסגרת בשנה הקרובה. אני גרה במערב ראשון ואני מחפשת אמהות עם ילדים קרובים אליו בגיל שנשארים בבית עם מטפלת או עם האם לפעילות משותפת בשעות הבוקר. האם למישהי יש רעיונות איך למצוא כאילו? שאלה שניה - האם מישהי מכירה או שמעה על מישהו שמכיר אופר ישראליות? אשמח מאד לקבל רעינות או תשובות לשאלותי. תודה רות.

אמיר.

New member
סתם שאלה ...

למה לא לשלוח למסגרת ? את שלשת הראשונים החזקנו בבית עד גיל 2.5 הרביעי הלך למעון בגיל 1.3.... מה אומר ומה אדבר ... הוא התפתח בטיל !!! עושה מה שהגדולים לא חלמו לעשות... הבעיה היא רק - הכסף... הרבה כסף..

פרסום באזור

ע"י תליית מודעות בענין בחדרי המדרגות ובסופר/מכולת ובטיפת-חלב ובגן וכו´ כל מקום שבו עוברים אנשים והוא עדיין אזור מגורייך. וחוץ מזה, אל תשימי לב להודעה של אמיר. בהיכרותי את הראש שלו מפורומים אחרים, הוא תמיד נגד מה שעוזר לילדים להיות יותר רגועים, שלמים ומאושרים. לדעתי, אמא שמאושרת להיות צמודה לילדה וגם עושה זאת - תבורך.

Iris G

New member
תדברי אם נשים אחרות, את הרי רואה

אותן, בגן-שעשועים, בסופר, וכולי. תדברי עם נשים שאת רואה עם ילדים בגיל המתאים. רוב הנשים יהיו מוכנות להציע הצעות, לשתף אותך וכולי

מכשפה

New member
היי אורין-מה זה הירידה הזאת? לא יפה ../images/Emo46.gif

אני דווקא מאד התרשמתי מהערותיו של אמיר ומנסיונו הגדול בגידול ילדים! גם אני בעד גן, ומסגרת לילדים מגיל צעיר! גם שלי נמצאת במעון, מגיל חצי שנה- מפותחת להפליא, חבל על הזמן! תפסיקו עם החממות האמהיות שלכן- החיים הבוץ זה לא גן עדן ולא פיקניק! החיים בחוץ זה גונגל ענק של השרדות קשה ואכזרית! אז ככל שיקדים ללמוד את כללי החיים וההשרדות- כן ייקל עליו אח"כ, וגם הכניסה לגן תהיה חלקה ויותר קלה! ובבקשה-נא לא להעליב את אמיר! מבחינתי הוא אב השנה!

נא לשים ../images/Emo23.gif להודעות של אמיר!!!

אב השנה- אינדיד. וחוץ מזה, אורין... זה ממש לא מכובד. גם אם את/ה לא ממש בדעתו לא חובה להתבטא בצורה כזאת. אני חושבת שהוא עושה עבודה נפלאה עם הילדים שלו. נקודה.

חבר´ה נסחפתם.. ../images/Emo4.gif

טוב, חלק מזה באשמתי - לא ממש פרשתי בפניכם את הרקע. אני רופאה בתחום כירורגי ועובדת בעיר המרוחקת שעה ממקום מגוריי. בעלי בכיר בהיי-טק. בני גדל עם אופר, ולצערי נאלצתי לשוב לעבודה בדיוק בתום חופשת הלידה ולא קיבלתי אף יום נוסף. יום העבודה שלי נגמר מתי שהניתוח נגמר. קשה מאד לאסוף ילד ממסגרת בזמנים "מדוייקים" כל כך. בנוסף יש לי לפחות 8 תורנויות לילה בחודש. קשה מאד לומר שמישהו אצלינו מתפנק. אני חושבת שבני משלם די והותר על מה שהוריו עושים, ואין סיבה לנטוש אותו יותר ממה שכבר נעשה. לדעתי מגיעה לו תשומת לב מירבית בשעות הארוכות שהוריו נעדרים, מגיעה לו דמות קבועה ואוהבת, שתשמש עד כמה שניתן השלמת הורים. בנוסף זה לא מעשי בתנאים הללו להעבירו למסגרת. ולמי שעולה על קצה דעתו לומר לי משהו למה החלטתי להביא ילדים - אני חושבת שהחברה צריכה גם אנשים מוכשרים שינתחו, והם לא אמורים להענש על כך בעקרות יזומה, (אני חלילה לא חושדת אך כבר קיבלתי הערות כאילו בפורום אחר), ואין לי כוונה להביא ילדים בגיל הפנסיה. אשר להצעה הפרקטית שקיבלתי כאן, תודה - ניסיתי לפרסם בטיפת חלב, וקיבלתי הצעות לפתוח פעוטון בביתי. לא כל כך פרקטי עבורי אבל בכל אופן תודה.

Iris G

New member
גם אצלי זה כך

אבא של ילדיי נמצא מחוץ לבית שעות ארוכות וגם אני יותר בעבודה מאשר בבית, לפי התיאור שלך לא יחסר לילדך כלום, ויתווספו לו ערכים טובים בנוגע לאחריות ומסירות בעבודה. עד גיל שנתיים בני היה בבית עם אופר צמודה, היה יוצא לג´מבורי, מפגשים עם ילדים אחרים וכיתות שונות, עם האופר במקום האמא. היום הוא הולך לגן שאכן הוסיף לו המון (מה הפיתרון שלנו? את שואלת). בשלוש אחר הצהריים סטודנית נהדרת אוספת אותו מהגן ואת אחותו מבית-הספר, לוקחת אותם לחוגים (אם יש) מביאה אותם הביתה, עוזרת בשיעורים, מאכילה ומקלחת. אני מגיעה הביתה כשעה לפני השינה, אני לא עסוקה בלהכין ארוחת-ערב, או לארגן את הבית משקיעה את כול זמני ומרצי בילדים (פאזלים, קריאת ספרים וכולי) אז מה עדיף אני שואלת אתכם? להגיע הביתה מוקדם ולהיות יותר מדי עסוקה, או להקדיש את הזמן לילדים סליחה על הפילסוף הארוך אבל אמא של רום אני איתך!!!!!!

אשמח מאד לשמוע עוד!

ראשית תודה על הפילסוף, מאד עזר לי לשמוע שיש עוד כמוני ושעוברים את זה. אם אפשר קצת לשאול - למה הפסקת עם האופר? אני בעצמי מתלבטת לגבי המשך הסידור. עוד שאלה בנושא זה מניין מצאת אופר, וכמה פעמים נאלצת להחליף? איפה מצאת ג´ימבורי וכיתות בשעות הבוקר? אחת הסיבות שלא אשלח אותו לגן שנה הבאה היא שאין גנים טובים במרחק הליכה מאיתנו (תאמיני לי עשיתי סקר טוב), ומעבר למרחק הליכה אין מי שיאסוף אותו בזמן סביר, ואני מאד פוחדת מההסעות - אין שליטה על מי נוהג, בטיחות הרכב קשירה לכסא, שלא ישכחו אותו וכיוב´. לעומת זא גן מסודר מגיל 3 יש בסביבה- דווקא גן עירוני אבל גננת מהממת כך ששנה אחרי כן כנראה לא תהיה לי בעיה.

אמיר.

New member
נסיון נוסף לעזור.

ראשית - בהצלחה עם הילד הזה ועם כל אלו שיבואו אחריו. שנית - בהצלחה עם המקצוע שלך - כל הכבוד !!!! (על ההיטק - נפסח
) ועכשיו. האם אפשר למצוא מישהי שתקח אותו למעון ותחזיר אותו ותשהה איתו עד שתחזרו ? אני חושב שמסגרת מסודרת עם ילדים וסדר יום ולימוד (כן כן - לומדים במעון) יכול לעזור לו. ביחוד אם המטפלות הן דמויות חמות. אני לא חושב שהוא צריך תחליף הורים. אתם תהיו הוריו לעד. בעז"ה יהיה לכם בעתיד יותר זמן עבורו (יש גם סוף שבוע - לא ??) הרבה אושר. נשיקה לרום.

למעלה